Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

genel olarak temizliğini beğenmediğin kaynoşmu çok temiz yapıyo
iyykafiyet olsun
yokkız saç yine uzuyo
kesin çözüm kafayı kestirmek
Evet resnen bizzat gozumle gordumdu
Sewos bu mesac sana

Kırk kutlaması Şafak vakti amacına ulaşmıştır.

Merakını gidermek için yazdım.

ohhhh ohhhh birsene sonra kavusma gerceklestimi gozunuzaydin

Sara menum asagi yukari belli oldu cnm
borulce salatasi
oglumun yas pastasi
peynirli rulo borek
poaca
elmali kurabiye
irmik toplari
cikolatali katkat
yaprak sarmasi
Aycicegi cekirdekli tuzlu pasta
Cupkek
Sanirim bu kadardi

Oğlanın ödevi çokmuş bugün biraz yapıp mola verdik yemek yedik sofrayı topladım evi süpürdüm çay demledim içiyorum. Aşk yenidene bakıyorum.Deroşşşş Gözünaydın canım açılışı yaptığına göre önümüzdeki günlerde seni uyutmayan kişi sayısı 3 e çıkacak desene

borulce salatasi
oglumun yas pastasi
peynirli rulo borek
poaca
elmali kurabiye
irmik toplari
cikolatali katkat
yaprak sarmasi
Cupkek
Sanirim bu kadardi

çok güzel canım poğaça ve irmik topları dediğin benim otlu poğaça ve sultan lokumu tariflerimi yoksa başka tariflermi

kızlar bugün kırmızıları gördüm yine bu ayda 3 gün erken oldum ,yarın hiç istemeden hastaneyi arıcam kaçınılmaz oldu artıkyada tamamen vazgeçecem çok yoruldum artık

kızlar bugün kırmızıları gördüm yine bu ayda 3 gün erken oldum ,yarın hiç istemeden hastaneyi arıcam kaçınılmaz oldu artıkyada tamamen vazgeçecem çok yoruldum artık

geçmiş olsun canım üzülme herşeyde vardır bir hayır yarın doktoru ara baklım ne diyecek

BAFS canım yazdıklarını okudum inan bana çok haklısın ama farkındaysan biz kadınlar hep aynı,erkeklerde genelde hep aynı düşünüp davranıyorlar..kadınlar daha duygusal,ince ,kırılgan herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen,erkeklerde tam tersi hep düz mantık ve olaylara nerdeyse hiç duygusallık katmadan düşünüyorlar..belkide o yüzden biz onlara onlarda bize ters düşüyoruz......ama sonra bir yerde buluşuyoruz işte koca bir hayatı ve kaderimizi paylaşıyoruz...
ayrıca hiçbirimiz birbirimizi sıkmıyoruz canım,en iyi birbirimizi yine biz anlıyoruz...

anladık daline aşık olmuşun
kendini bebek gibi de hissediyonmu bari
o kadar iyimiki dalin ya
amaan kiiişiden kişiye değişiyor şampuanların iyilikleri
yok kız daha yeni aldım sayılır,eski reklam müziğiydi o onu yazdımdı
aynı benimki,evlendiğinde iç çamaşırı aldığım yere gidip aynısını almıştı yani donumuza varana kadar hatta tarağımıza varana kadar aynıydıkkişiliksizler
menü yazıyorum

kurutulmuş yeşil fasulye
bulgur pilavı
salata
yoğurt

belki eşime sürpriz yapıp ıspanaklı börekde yapabilirim
yaptınmı börek
Sewos bu mesac sana

Kırk kutlaması Şafak vakti amacına ulaşmıştır.

Merakını gidermek için yazdım.
vuslat gerçekleşti demek,gazan mübarek oldu nede olsa mart geldi amannn ne diyorum ben
Bugun esimin halasina gittik torununun bacagina cay dokulmus yavrum yazik gecmis olsuna gittik
geçmiş olsun
borulce salatasi
oglumun yas pastasi
peynirli rulo borek
poaca
elmali kurabiye
irmik toplari
cikolatali katkat
yaprak sarmasi
Cupkek
Sanirim bu kadardi
güzel mönü

sağol saracımrandevu için arıcam yarın ama inan bana hiç gitmek istemiyorum sara

öyle deme canım umutsuzluk karamsarlık yapma inan bana seni çok iyi anlıyorum korkularını duygularını ama ne yapalım canım bizim şansımıza daha çok araştırmak daha çok çabalamak düşüyo sağlığımız gücümüz yerinde oldukça bu işin peşini bırakmak yok inşallah doktordan güzel haberler alırsın canım kalbini ferahlat dua oku ve yarın randevunu al bakalım hem bak bu sefer hafta sonunada gelmedi kaçarın yok yani

yaptım böreği hatta şimdide çay yaptım yiyip içiyoruz çok güzel oldu

borulce salatasi
oglumun yas pastasi
peynirli rulo borek
poaca
elmali kurabiye
irmik toplari
cikolatali katkat
yaprak sarmasi
Cupkek
Sanirim bu kadardi
ammma çok şey haaa niye yoruyon bu kadar kendini
hazır bişilerde var galiba

beyddoooş sen hamile kalabiliyosun aslında dimi sıkıntı yok
sıkıntı hamilelikte oluyo sıpalar durmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…