Alabilirim cnm tarifini
camlar kaldi yagmur dinmiyorki
hafta sonu perde yikayacam
loc geldi sukur faysnslari elden gecirecem temiz ama parlasin istiyorum
cok detaya girmicem misafirden sonra kadin alirim belki
Kiz kardesimde gelecek adanadan yigenlerim felanhafta sonu bizde kalacaklar
Belki birakmasan devam ederdi coraspirin etkili demekki bayaBafs ikisi farkli coraspirin kani sulandiriyor igne kan akisinin hizini arttiriyor ikisinin gorevi farkli
miractan onceki gebeligimde onlem amacli aspirin basladiydim 3 aylikken birak artik dedi biraktim bebegin kalbi durdu tesadufmu ki bu
Fotosentez yapiyoz biz yemiyoruzspor yap canım beydoşun dediği gibi plates yapabilirsin ben diyete o kadarda dikkat edemiyorum bu ara ama spor kulübünde herkes inceldiğimi söylüyor sıkılaşıyorum galiba bir bedende incelmişim elbiselerim bol geliyor çok güzel bir duygu
bende 2 litreye yakın içiyorum canım ve spora devam tabi bırakmak yok
çok tatlı canım çok beğendim
kahvaltı en önemli öğündür ayrıca tabağında kilo yapacak bişey yok yeşillik ve haşlanmış yumurta domates tam ideal diyet tabağı diğer kızlar kusura bakmasında onlar ne yiyor çok merak ettim
olay olmuşmuş
senin kadar dalga geçmiyorum en azından
sen ağzına bişeyi aldınmı dibine kadar dalga geçiyosun
kocaman tabağı doldurmuşsun
çok gibi duruyo ne biliyim
ayrıca ben yarım ekmeğe yakın yiyorum kahvaltıda
ne yersen ye
çıkarın beni listeden arkadaşlar
yok ben yarım ekmeğe yakın yiyorum bal yağ peynir reçel saralle falan
ama o kadar haşlanmış yumurta yiyemem
çok gibi duruyor ayol
emziriyo tabii diyet bile yapması gereksiz
ama diyet tabaaam diye koca servis tabağını doldurmuş görünce komik geldi
neyse çıkarın beni listeden
şaka yapıyoruk ama anlamıyır
herkesin Bi zaafı var ama kendisi dalga geçerken ben hiç bişe demiyom
şaka yapıldığını biliyorum
aman ne yerse yesinçıkarın beni listeden
Aaaa cok selamimi soyle gozunaydinnKiz kardesimde gelecek adanadan yigenlerim felanhafta sonu bizde kalacaklar
Fotosentez yapiyoz biz yemiyoruztakıldım ben sevoya dun benim fellah koftelerime cok laf etti diye valla ben sabah hicbisey yemesem bi tabak tahinli pekmez yiyorum
Harikaaaaaaa bunuda degerlendirecemkuru börülce salatası
kuru börülce
közlenmiş kırmızı biber
yeşil soğan
maydanoz
dereotu
limon
zeytinyağı
tuz
kuru börülceleri haşlıyosun soğuduktan sonra küçük küçük doğradığın yeşil soğanları közlenmiş kırmızı biberleri maydanozu dereotunu ekleyip harmanlıyosun zeytinyağını tuzunu ve limonunuda ekleyip karıştırıyosun servis tabağına alıp servis ediyosun hepsi bu kadar hem görüntü çok güzel oluyor hemde tadı nefis oluyor istersen içine haşlanmış konserve mısırlardanda koyabilirsin renk olur bence
Ewet yaa arkadasimda gelecek onun kardesi hep yardimci olurlar borulcemde baskosede otururoooh ne güzel kızkardeş gibisi yoktur valla onlarda yardım eder sana
Hakanda bende oyleydimHem bebegin olur hemde zayif olursun bunye meselesi bu ben oglumu dogurduktan 6 ay sonra ayni kilomdaydim...Evet bebek isi nasip isi
A.s evet ozos geliyoooooAaaa cok selamimi soyle gozunaydinn
Ohhhhh ne guzel bende kirkim cikmadan kirk kapi degnekledimdiKızlar bugün ilk defa çarşıya gittim doğum yaptıktan sonra kirkimiz çıkmadı ama ihtiyacım vardı. Bi kaç eksiğim vardı iç çamaşırı, çorap korse falan onları aldım. Çocuklarida aldigimiz ikili çocuk arabasına koydum. Gittik geldik. Çok Şükur. Walla iyi geldi.
SEWOS kız o diyet tabağının yarısı yeşillik kız ben doymam onla. Miraç bir yaşına gelmiş sütun etkilensede bişey olmaz artık. Ek gıdaları zaten artirman gerek süt de inek sütüne geçebilirsin. Ya da devam sütü.
Bende sütüm olsun diye habire yiyorum.
Tartiya çıkmaya korkuyorum.