Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Alabilirim cnm tarifini

:63:

camlar kaldi yagmur dinmiyorki
hafta sonu perde yikayacam
loc geldi sukur faysnslari elden gecirecem temiz ama parlasin istiyorum:63:
cok detaya girmicem misafirden sonra kadin alirim belki

kuru börülce salatası

kuru börülce
közlenmiş kırmızı biber
yeşil soğan
maydanoz
dereotu
limon
zeytinyağı
tuz

kuru börülceleri haşlıyosun soğuduktan sonra küçük küçük doğradığın yeşil soğanları közlenmiş kırmızı biberleri maydanozu dereotunu ekleyip harmanlıyosun zeytinyağını tuzunu ve limonunuda ekleyip karıştırıyosun servis tabağına alıp servis ediyosun hepsi bu kadar hem görüntü çok güzel oluyor hemde tadı nefis oluyor istersen içine haşlanmış konserve mısırlardanda koyabilirsin renk olur bence

Hem bebegin olur hemde zayif olursun bunye meselesi bu ben oglumu dogurduktan 6 ay sonra ayni kilomdaydim...Evet bebek isi nasip isi

Bafs ikisi farkli coraspirin kani sulandiriyor igne kan akisinin hizini arttiriyor ikisinin gorevi farkli
miractan onceki gebeligimde onlem amacli aspirin basladiydim 3 aylikken birak artik dedi biraktim bebegin kalbi durdu tesadufmu ki bu
Belki birakmasan devam ederdi coraspirin etkili demekki baya

[QUOeydagli, post: 39908284, member: 306680"]DEROŞUMMM kuzumm özledim senii:KK19:

walla ben senden fazla yiyorum sevoşum sen bakma onlara doğruya doğru bence abartmışlar:110:
kız ama bişey dicem sen bu konuda çok alıngansın he .o kadar kilonda yok halbuki ,şaka yapıyolar sana:110:[/QUOTE]
Hee ağzına sağlık lavanta kokulum takıldım ben ama sevo cok alingan ben bi kase tahin pekmez yiyorum hergün o bile tek basina bu kahvaltiyi kalori olarak 3 e katlar

OTE="sevinc007, post: 39908404, member: 190560"]Kiz beydos aksam gelin gormeye gidecem ne gotursem ayol[/QUOTE]
Borcam goturmede ne goturursen goturdugunde dernekte kizilay dagitmis gibi ev tepsi borcam dolup tasiyor hep

spor yap canım beydoşun dediği gibi plates yapabilirsin ben diyete o kadarda dikkat edemiyorum bu ara ama spor kulübünde herkes inceldiğimi söylüyor sıkılaşıyorum galiba bir bedende incelmişim elbiselerim bol geliyor çok güzel bir duygu

bende 2 litreye yakın içiyorum canım ve spora devam tabi bırakmak yok

çok tatlı canım çok beğendim

kahvaltı en önemli öğündür ayrıca tabağında kilo yapacak bişey yok yeşillik ve haşlanmış yumurta domates tam ideal diyet tabağı diğer kızlar kusura bakmasında onlar ne yiyor çok merak ettim
Fotosentez yapiyoz biz yemiyoruz :110::110::110::110::110::110: takıldım ben sevoya dun benim fellah koftelerime cok laf etti diye valla ben sabah hicbisey yemesem bi tabak tahinli pekmez yiyorum :kk77:

olay olmuşmuş
senin kadar dalga geçmiyorum en azından
sen ağzına bişeyi aldınmı dibine kadar dalga geçiyosun
kocaman tabağı doldurmuşsun
çok gibi duruyo ne biliyim
ayrıca ben yarım ekmeğe yakın yiyorum kahvaltıda
:63:ne yersen ye
çıkarın beni listeden arkadaşlar:63:
yok ben yarım ekmeğe yakın yiyorum bal yağ peynir reçel saralle falan
ama o kadar haşlanmış yumurta yiyemem
çok gibi duruyor ayol
emziriyo tabii diyet bile yapması gereksiz
ama diyet tabaaam diye koca servis tabağını doldurmuş görünce komik geldi:110:
neyse çıkarın beni listeden

şaka yapıyoruk ama anlamıyır
herkesin Bi zaafı var ama kendisi dalga geçerken ben hiç bişe demiyom
şaka yapıldığını biliyorum:63:
aman ne yerse yesin:63:çıkarın beni listeden:63:
:KK72::KK70::KK70: Cikarin beni listeden :KK70:

Neyse gırgır samata biryana doktora gidip geldim 14 mm olmus dedi yumurtan baskada birsey soylemedi ben anlamadimki adetin 21. Gunu bugun yumurtam gelismemis demek degil mi bu? Yada gec mi gelisiyor hicbir aciklama yapmadi yaa

Kızlar bugün ilk defa çarşıya gittim doğum yaptıktan sonra kirkimiz çıkmadı ama ihtiyacım vardı. Bi kaç eksiğim vardı iç çamaşırı, çorap korse falan onları aldım. Çocuklarida aldigimiz ikili çocuk arabasına koydum. Gittik geldik. Çok Şükur. Walla iyi geldi.

SEWOS kız o diyet tabağının yarısı yeşillik kız ben doymam onla. Miraç bir yaşına gelmiş sütun etkilensede bişey olmaz artık. Ek gıdaları zaten artirman gerek süt de inek sütüne geçebilirsin. Ya da devam sütü.

Bende sütüm olsun diye habire yiyorum.
Tartiya çıkmaya korkuyorum.

kuru börülce salatası

kuru börülce
közlenmiş kırmızı biber
yeşil soğan
maydanoz
dereotu
limon
zeytinyağı
tuz

kuru börülceleri haşlıyosun soğuduktan sonra küçük küçük doğradığın yeşil soğanları közlenmiş kırmızı biberleri maydanozu dereotunu ekleyip harmanlıyosun zeytinyağını tuzunu ve limonunuda ekleyip karıştırıyosun servis tabağına alıp servis ediyosun hepsi bu kadar hem görüntü çok güzel oluyor hemde tadı nefis oluyor istersen içine haşlanmış konserve mısırlardanda koyabilirsin renk olur bence
Harikaaaaaaa bunuda degerlendirecem
oooh ne güzel kızkardeş gibisi yoktur valla onlarda yardım eder sana
Ewet yaa arkadasimda gelecek onun kardesi hep yardimci olurlar borulcemde baskosede oturur:63:
Hem bebegin olur hemde zayif olursun bunye meselesi bu ben oglumu dogurduktan 6 ay sonra ayni kilomdaydim...Evet bebek isi nasip isi
Hakanda bende oyleydim :110: eski kiyafetlerim bile bol geliyordu:63:
Aaaa cok selamimi soyle gozunaydinn
A.s evet ozos geliyooooo:21:
Kızlar bugün ilk defa çarşıya gittim doğum yaptıktan sonra kirkimiz çıkmadı ama ihtiyacım vardı. Bi kaç eksiğim vardı iç çamaşırı, çorap korse falan onları aldım. Çocuklarida aldigimiz ikili çocuk arabasına koydum. Gittik geldik. Çok Şükur. Walla iyi geldi.
Ohhhhh ne guzel bende kirkim cikmadan kirk kapi degnekledimdi
SEWOS kız o diyet tabağının yarısı yeşillik kız ben doymam onla. Miraç bir yaşına gelmiş sütun etkilensede bişey olmaz artık. Ek gıdaları zaten artirman gerek süt de inek sütüne geçebilirsin. Ya da devam sütü.

Bende sütüm olsun diye habire yiyorum.
Tartiya çıkmaya korkuyorum.

heeeee aynen oyle yapiyom devam sutu aldim pinarin ondanda veriyom

Son düzenleme:
Kimsenin bir fikri yokmu bu yumurtlama olayi hakkinda 1 hafta once hicbisey yok henuz demisti 1 haftada 14 mm olmus adetin 21. Gunu yani simdi buay gebelik sansi var mi yok mu anlamadim

Simdi uemek yapmaya gidiyorum insallah dondugumde yumurtlamayla ilgili bilgi sahobi olanlar yardimci olmus olur ben netten hayli arastirdim ama kendi durumumu yorumlayamadim

X