Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gunaydinn kizceler:KK68::KK3:
Gunaydin liloş:KK3:

günaydın kk nın güzel hatunları

bu sabahki raporumu vereyim

sabah uyanır uyanmaz bir bardak suyumu içtim
kahvaltı hazırladım yedik içtik
sofrayı topladım bulaşıkları makineye dizdim ve çalıştırdım
evi toparladım
beyazları yıkanması için çamaşır makinesine attım öğlende gidip serecem
giyindim süslendim işe geldim

öğlene yemeğim var dün akşama fırında tavuklu bezelye yapmıştım

akşamada görümceme gidiyoruz bugün yemekten yana rahatım

:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

ellerine saglik ohhhhh:21:

Kahvalti tepsim
20150312_093231.jpg

Saol saracim bitiremedim ekmegin birini yedim yaninda sekersiz yesil cay azmettim hazirana kadar istedigim forma kavusacam sıkıntı sadece bel cevremde oda gittimi tamamdir:21:

karını gebe bırakamıyosan tüyoları bizden almıycan dayıı!!!
aktara git sana Bi karışım versin
senin kuşun kanadı kırılmış belli:110:
-------
evet günlük çay içimin fazlaysa pek iyi değil
------
heyttt bee demek bu komşu teyzeler hep aynı!!!
hatta yaz günü olduğundan benim ayaklarım çıplaktı, komşunun biri ayağına bişi giy dedi
bense "daha çarpışamadık ki teyzeee" diyemedim.
yok be bacı yanlış anladın, avradım gebe kalamıyor demek istedimdi yoksa benim kuşum kanadım yerinde şükür:KK14:
sizdemi hemen çarpışamayanlardansınız:KK14:
500 gr daha vermisim oleyyyyy beeeee:KK71::KK71::KK73::KK73:
hadi gözünaydın haftada bir mi tartılıyon:110:
Gunaydinn kizceler:KK68::KK3:
günaydın canım:cool:
ellerine sağlık:63:
Saol saracim bitiremedim ekmegin birini yedim yaninda sekersiz yesil cay azmettim hazirana kadar istedigim forma kavusacam sıkıntı sadece bel cevremde oda gittimi tamamdir:21:
çekebilirsen mekik çek kadın yoksa bel çevresi kolay,kolay gitmiyor:110:

Mekik cekiyom kadin:110:
Heee haftada ama dayanamadim bugun tartildim

yok be bacı yanlış anladın, avradım gebe kalamıyor demek istedimdi yoksa benim kuşum kanadım yerinde şükür:KK14:

:63: bizde oyle besleniyikkk

heee ayni
arkadasin kardesi evlendi ya ona gidiyok:21:

simdi olsa yine ignemi kullanirim ilkinde sorunsuz dogurdum fakat dogumlar tetiklermis cnm hormon ilaclari dogum kontrol haplari hepsi. BU arada saglikli sperm ve yumurta olunca sorunsuz devam ediyor ziraa saglikli insanlar bile dusuk yapabiliyor cnm
Evet ama hakkarideki komsumu hatirla seninle ayniydi mutasyonlari sadece coraspirin kullanarak digurdu ustelik 26 . Haftaya kadar kullandi sadece ben etrafima bakinca cok agir pihtilasma denilip sadece corasprinle hafif yok sayilir dediklerinin 0, 4 ile doguramadigini goruyorum o yuzden inanmiyorum artik coraspirin igneden daha etkili biseymi ondan mi acaba ?

Ne warki haslanmis yumurta yesillik domates :110: duyanda birsey yemiyosunuz zanneder:63: bu zayifliginiza guvenmeyin ziraa bende cok zayiftim ne yesem kilo almazdim:63:
:KK48: aaaaa ne güvenecem ben kilo aldim hem guvenecek bisiyim yok hatta abarttim 53 oldum:KK43: kocam evelsi gun dediki daha fazla alma dikkat et :110: bende 2 kilo vericem ama hamile kalirim belki diye ugrasmiyom bekliyom

Ne warki haslanmis yumurta yesillik domates :110: duyanda birsey yemiyosunuz zanneder:63: bu zayifliginiza guvenmeyin ziraa bende cok zayiftim ne yesem kilo almazdim:63:[/QUOT

Bebeklerim olsunda 100 kilo oluyum valla hic umrumda olmaz kilo veriliyor bi sekilde ama bu cocuk isi zormus ya bilseydim hic beklemezdim calismalara baslardim hem anne dedigin azicik balik etli olmali kizlarrr:kk77:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ooooh sefan olsun canım

her yerde aynı canım bende düğünden önce evimi yerleştirmeye gelmiştim kaynanamın eltisi geldi ayağıma baktı baktı kııııız dedi ayağpına bi çorap giysene ama yenge dedim yaz ve hava çok sıcak oda yüzüme tuhaf tuhaf baktı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ooooh güzel olmuştur bence sen boşver kimin nasıl yediğini damak tadıdır önemli olan

en güzeli kuzum afiyet olsun

amin canım inşallah olacak inanıyorum ben

gözün aydın canım ama ilk günlerde verilenler ödemdendir vücuttaki sudur giden yağ yakmaya sonradan başlayacaksın

günaydın canım
ayy demek ki bu gelenek her yerde böyle:)))gerçi seninki düğünden önceymiş.
düğünden önce evini yerleştirmek kim bilir ne kadar güzel Bi duyguymuştur
ben yaşamadım maalesef:KK43:

ilk geceden olmadı yani
komşularda hemen ertesi gün gelmişlerdi
5.gece olmuştu sanırım
biraz korktumdu

çok guzelll

Abboww bu diyet kahvaltisi mi ben bu ladar yesem mide fesati geciririm :eek:afiyet olsun:110:
:KK70:
sevonun diyet kahvaltısı:KK70:

Bafs ikisi farkli coraspirin kani sulandiriyor igne kan akisinin hizini arttiriyor ikisinin gorevi farkli
miractan onceki gebeligimde onlem amacli aspirin basladiydim 3 aylikken birak artik dedi biraktim bebegin kalbi durdu tesadufmu ki bu

X