Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benim face hesabım yok canım:KK14:
diğer çocuğu bilmiyorum ama oda erkek çocuğuydu...

ellerine sağlık:kk77:

:110:

he bencede,kız bu bizim sarımsaklı köfte değilmi,yoksa tek farkı yoğurt dökülmesimi ben hiç felleh köftesi yapmadım ama sarımsaklı köfteyi iyi bilirim:110:
yoğurtsuz yapılıyor canım ama biz ogurtluyoruz yerken o yüzden domatesli sosunu daha az yapıyoruz

p.tesi Bi tane daha var diyodun kuşum onu sormuştum
ona gitmedin sanırım
netten bak Bi suru iş var inşallah hayırlısı olur tatlım
yok tatlım ya gitmedim diğerinede öyle biirden estiler gittim çok arada derede kalıyorum bazen çalışayım diyorum bir hırslanıyorum ama eşim ailem hep karşı zaten o yüzden orası olmazsa zorlamayacağım

amaaaan Bi çay keyfimiz var beydoş
atıver nolcak Bi kaşıktan
şekersiz tadı dahsmı guzel
aaaa o ölürde resmini mesmini gostermez
teknoloji özürlüyüm diye yiyo bizi
bizde yiyok:110:
omur boyu Bi sır olarak kalacak beydoş
belki Bi kadın bile değil:110:bunu hiç Bi zaman oğrenemiycez
:eek::eek::eek::eek::eek:

he face im yok:110:

gerçektenmi:KK57: kendimden eyicene tırsar oldum:KK17:

:KK57::KK57::KK57:

:KK43::KK43::KK43:

:KK70::KK70::KK70:neyi kastettin teknoloji özürlü olduğumumu,yosam resim koyma yasaklı olduğumumu yada başka birşeymi:KK70:

ben yalana ve haksızlığa karşı biri olarak sana katılıyorum ,kendimi bir tek BAFS a gösterirsem isyan çıkarmakta gayet haklısın ben olsam bende aynısını yapardım,o yüzden haksızlık yapmam size:KK19::110:

manken sevoş:63:
aaa beydoş bu yönünü bilmiyordum sen gizemli kadın mıydın?Allah ın bildiğini kuldan niye saklıyorsun ki? yimezdik seni :KK12:

benim face hesabım yok canım:KK14:
diğer çocuğu bilmiyorum ama oda erkek çocuğuydu...

ellerine sağlık:kk77:

:110:

he bencede,kız bu bizim sarımsaklı köfte değilmi,yoksa tek farkı yoğurt dökülmesimi ben hiç felleh köftesi yapmadım ama sarımsaklı köfteyi iyi bilirim:110:
ayy beydoşş gerçekten çok etkilendim Allah hayırlara getirsin inşallah..diğer çocuk küçükmüydü ya senin yada ömerin kardeşi miydi acaba belki malum olmuştur ne zaman gördün bu rüyayı?

he face im yok:110:

gerçektenmi:KK57: kendimden eyicene tırsar oldum:KK17:

:KK57::KK57::KK57:

:KK43::KK43::KK43:

:KK70::KK70::KK70:neyi kastettin teknoloji özürlü olduğumumu,yosam resim koyma yasaklı olduğumumu yada başka birşeymi:KK70:

ben yalana ve haksızlığa karşı biri olarak sana katılıyorum ,kendimi bir tek BAFS a gösterirsem isyan çıkarmakta gayet haklısın ben olsam bende aynısını yapardım,o yüzden haksızlık yapmam size:KK19::110:

manken sevoş:63:
evet bende senden tırstım şimdi Hoppa

cnm ben kürtaj oldum ..düşük yaptm benm sorum şu olacak..düşük nedenını araştrmak için birinci adetımı olduktan sonra mı gdecem yoksa ark etmez mı
GEÇMİŞ OLSUN canım ilk adetini gör enazından yoksa sonuçlar yanlış çıkıyormuş.nitekim ben beklemeden yaptırmıştım sonra tekrar yaptırdım 2 tahlil birbirinden farklı çıkmıştı..eğer korunmayı düşünüyorsan bir müddet 2. adetten sonra yaptır garanti olsun :KK60: başka soru?

GEÇMİŞ OLSUN canım ilk adetini gör enazından yoksa sonuçlar yanlış çıkıyormuş.nitekim ben beklemeden yaptırmıştım sonra tekrar yaptırdım 2 tahlil birbirinden farklı çıkmıştı..eğer korunmayı düşünüyorsan bir müddet 2. adetten sonra yaptır garanti olsun :KK60: başka soru?
yani düşük nedenını araştrmak için ilk adette mı gdecem yoksa bebek düşünmuorm zaten daha sonrakı adetımde araştrsam olmaz mı

koca koca yapıyorum oğlum küççük yapınca yemiyo lakin akşam bunuda zor yedirdim küçük olunca başka bişeye benzetiyor.mercimek köftesinide kısır gibi yiyor köfte şekline sokunca yemiyor.yukardada yazmıştım ama görmedin zaarrrr ..sevoo boyut değil işlev önemli tadı çok göseldi merak etme sen :KK70:
Okudukkkkk:110:
bence yoğurtlu denemeyenlerin vayy haline :110: üstünede tereyağlı nane tavladım yaaa :kk77: sen onuda bilmezsin şimdi :21:

zavalli koftecikkkk:63:
manticikmi demeliydim:63:

Simdi ne guzel dusuk sebebi hemen arastiriliyor benimki bir dusugu herkes yapiyor iki dusukte olabilir hele bir git 3. Yu de dusurursen gel mantigiyla basima neler getirdiler vayyyy:63:

X