Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Benmkide dünden beri romantik msjlar atıp duruyo
evde olsam birbirimizi yerdik

Amin canim benim inşallah.
Bu arada inşallah tez vakitte hepinizin bebis haberlerini alırız hayirlisiyla.
Herifim tlf degismis yeni tlf almis birde kalpli yaspasta
aferin herifine. Böyle karısına düşünceli davranan erkekleri tebrik ediyorum.

Bizim herif hediye almadı ama kırmızı güllerle geldi bugün. Borclarimiz oldugu icin hediyem nerde diye soramadim. Ama gülleri görmek bile yetti. Çok mutavaziyim dimi

Benmkide dünden beri romantik msjlar atıp duruyo
evde olsam birbirimizi yerdik
Size uzak kalmak yariyo demekki....
Aralarda şu ankaraya gitmelerin falan olmasa ne yapardınız. Bu bi çeşit mola size.
Bende uzak bi yere gittiğimde eşimle telefonda birbirimizi yeriz. Bizim sorunumuz uzak kalınca oluyor. Hasretlige dayanamiyoruz..

Abboww herkes cicekler hediyeler bahsetmiş....Biz hicbisey yapmadık facedede herkes bi yerlerde ellerinde ciceklerrr vs vs paylasım yapiyo biz annemi burada arkadasi vardi ona biraktik oglanada izin verdik bilgisayarin basina koyduk butun gun yatakodasindaydik rekora kostuk gecirdigim en degisik sevgililer gunu oldu ama uzun zamandir evde birileri var hic yalniz kalamiyoruz yaa en birak evden cikmayi odadan cilamadik aksamda ise yolladim

Abbowwwww ben olsam sikilirim rekor kac rekorrrAdam nasil ise gitti acep

Bi sürü işim var

Yatak odası toplanacak
Banyo silinecek
Duş alicam
Yemek yapıcam
Oglani banyo yaptircam

Poffff

Cokk yoruldum cekyatlarimi yikatip halilarida yikamaya yollamistim bugun dip bucak temizlik yapip halilari serdik evi havalandirdik topladik suan tek mutfagim kaldi dolaplari firini parlatip aksama yimek yapicam sagolsunlar annemle kociste yardim etti heryeri cektik dip bucak miss oldu balkonlarda yikandi su mutfagida halledeyim rahatim insallah buarada kasiklarim batiyo biseyler oluyor kirmizilar hala gelmedi bi test baksammi ki ilac biteli 3 gun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…