- 13 Mayıs 2011
- 5.841
- 2.363
- 248
Heeee napiiim ben yapmasam heryer berbat mecbur yaralı yaralı kalkıp yapıcam. Aksama misafir varAyyyyyyyyyy sezeryanla dogum yapmadinmi sen tovbeestagfirrrrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heeee napiiim ben yapmasam heryer berbat mecbur yaralı yaralı kalkıp yapıcam. Aksama misafir varAyyyyyyyyyy sezeryanla dogum yapmadinmi sen tovbeestagfirrrrrrr
aynen cnmSize uzak kalmak yariyo demekki....
Aralarda şu ankaraya gitmelerin falan olmasa ne yapardınız. Bu bi çeşit mola size.
Bende uzak bi yere gittiğimde eşimle telefonda birbirimizi yeriz. Bizim sorunumuz uzak kalınca oluyor. Hasretlige dayanamiyoruz..
kaçıncı tlf buTabiki bana
cok bile
Iyi aksamlarr dDERIN kendini yorma iki vebeninde sana ihtiyaci var is guc bitmez yavas yavas zorlamadan yap canim...alis nazli ya alistinmi? Sezeryan yerin nasil kac gun oldu? Heyy gidinin vakit dedigin geciyor ömür geciyorr.....sSEVINCO bogazin ne dutumda kuzum? Atesin dustu artik dimi ?....bBASO tahlili yarinmi vereceksin?....sSARA bugun gorunmedin sanki nerdesin?....
Cik yukariyi bodaha oku ben duzenleme yaparken ne ara gordun cok hizlisinn
beydoş çok hızlıdırCik yukariyi bodaha oku ben duzenleme yaparken ne ara gordun cok hizlisinn
kıız sen yazmasan unutmuşum vallahiiiIyi aksamlarr dDERIN kendini yorma iki bebeninde sana ihtiyaci var is guc bitmez yavas yavas zorlamadan yap canim...alis nazli ya alistinmi? Sezeryan yerin nasil kac gun oldu? Heyy gidinin vakit dedigin geciyor ömür geciyorr.....sSEVINCO bogazin ne dutumda kuzum? Atesin dustu artik dimi ?....bBASO tahlili yarinmi vereceksin?....sSARA bugun gorunmedin sanki nerdesin?....BEYDOSS ilk hayalkirikligimi yasadim biraz once bir umud test baktim negatif adetimde hala gelmedi sende durumlar nasil? Insallah en kisa zamanda mutlu haberlerimixi veririz
amin canım ya kelimeler yetersiz kalıyokızlar şu özgecana çok üzüldüm 2 gündür etkisinden çıkamadım RABBİM ailesine sabır versin ,kimseyi böyle bir acıyla sınamasın....
hastaneye gore degisiyor inşallah stressiz ve hizli sonucunu alirsin haber ver bizedebeydoş çok hızlıdır
kıız sen yazmasan unutmuşum vallahiii
hay parmaklarına sağlık kuşum.
yarın öğleden once veririm. Sonuç ne zaman alınıyo devlette bilmiyorum.
inşallah aynı gün alırım
amin canım ya kelimeler yetersiz kalıyo
ailesinin acısını tahmin bile edemeyiz
o pislikleri idam etmektense işkence yapılmalı aslında, ah ben devlet olcaktımki
Teknolojiyi takip ediyokaynen cnm
biz uzaktayken ozluyorz çok iyi geçiniyoruz.
sizde Bi değişikmişsiniz
kaçıncı tlf bu
doyumsuzlukçular
Daha iyi canimmmmIyi aksamlarr dDERIN kendini yorma iki bebeninde sana ihtiyaci var is guc bitmez yavas yavas zorlamadan yap canim...alis nazli ya alistinmi? Sezeryan yerin nasil kac gun oldu? Heyy gidinin vakit dedigin geciyor ömür geciyorr.....sSEVINCO bogazin ne dutumda kuzum? Atesin dustu artik dimi ?....bBASO tahlili yarinmi vereceksin?....sSARA bugun gorunmedin sanki nerdesin?....BEYDOSS ilk hayalkirikligimi yasadim biraz once bir umud test baktim negatif adetimde hala gelmedi sende durumlar nasil? Insallah en kisa zamanda mutlu haberlerimixi veririz
Yuhhhhhhhh cogalt sen onuKızlar pet şişeyle su içmeye başladım.
hiç su içmezdim.
iki gündür günde 500ml içiyorum.
hiç yoktan iyidir. İnşallah gitgide artırırım
cimdim tabikisi hafta olmadi cok sukur hem bafs gibi yatakodasina kapanip rekor kirmiyomSevooş booon evine geçtiyse aaaşam çimmiiştir
malum kaç haftadır çimemediler
Beydos bende ozgecanin etkisinden cikamadim Rabbim sabir versin Allah boyle insanlari kahretsin insallah Aklima munevver karabulut gelip duruyor onuda parcalayip cope atmislardi Allahtan korkmazlar
Nihat Doganin tweetini okudunuzmu Allah Akil versin gerizekaliya
kızlar bu ara hem çok yoğunum hem canım sıkkın aksilikler üstüste geliyor kolum çok ağrıyor kas gevşetici ağrı kesici iğne yapıyorum iğneyi nasıl yapıyorlarsa yeri hem çok ağrıyo hemde acayip kanıyo üzerine otururken bile acıyo üstelik kolum ağrısıda hiç geçmiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun