Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

havucun rengi ele geçiyor heralde.
bende anlamadım.
suyun yerine geçen Bi içecek olsa razıyım içmeye ama susamıyorm ben pek fazla.
susamak için tuzlu şeyler yiyordum Bi ara.
ama tuzda böbreklere çok zararlı.
napcam bilemedim.
hiç Bi sıvı gıda da suyun yerine geçmiyo maalesef.
doktorda bana senin böbreğin iki böbrek vazifesi görmeye çalışıyor bu yüzden iki katı suya ihtiyacı var, demişti.

şimdi şişe aldım yanıma cnm
onu gezdiriyim bari yanımda yudum yudumda olsa kardır dimi
susamasanda su içmek zorundasın,hem tuzlu şeylerin üzerine içilen su vücuda hiç bir fayda sağlamıyor sadece ödem ve şişkinlik yapıyor..
mesela aykata ve hızlı içilen suda direk mesaneye gider ve hemen vücuttan idrar olarak atılırmış..oturarark yavaş,yavaş içilmesi daha faydalıdır..

susamasanda su içmek zorundasın,hem tuzlu şeylerin üzerine içilen su vücuda hiç bir fayda sağlamıyor sadece ödem ve şişkinlik yapıyor..
mesela aykata ve hızlı içilen suda direk mesaneye gider ve hemen vücuttan idrar olarak atılırmış..oturarark yavaş,yavaş içilmesi daha faydalıdır..
oooo bunu bilmiyordum.
dinimiz boşuna oturarak içmeyi emretmemiş.
sağol cnm bilgi için

sevinçcim kardeşin nasıl oldu canım inşallah daha iyidir

sen nasılsın tahmin edebiliyorum canım benim
Iyi sayilir cnm evdw dinleniyormus ben hala iyilesemedim
Slm kızlar şuan hastanedeyim.
ellerim ve yüzümde sarılıklar var.
bayağıdır var aslında ama hiç bu kadar dikkatimi çekmemişti.
çevremdekilerde fark ediyor artık.
hiç duydunuz mu neden olabilirki
inşallah önemli bişi değildir
Karacigerde sikinti olabilir veya kansizlik cok gecmis olsun fazla havuc yemek sadece teni bronzlastirir
kızlar ben dün beyin cerrahına gittim boyun fıtığından dolayı MR çektirdim MR cihazı genişmiş hiç korktuğum gibi olmadı çabucak bitti ilk sefer çektirdiğimde o cihaz dardı çok korkmuştum dün sorduğumda bazı MR cihazlarının dar olabileceğini ama kendi hastanelerininkinin geniş olduğunu söyledilerk, doğru çıktı neyse sonuç boyun fıtığı biraz ilerlemiş bir hafta hergün iki iğneyi karıştırıp vurduracam krem var sürecem hap var içecem hepside kas gevşetici ve ağrı kesici cinsinden ilaçlar bugün ilk iğneyi yaptım şimdiden rahatladım bile ama iğneyi yapan hemşire iğneyi nasıl yaptıysa yarım saat acıdı yandı çok kötü oldum aynada bi baktım kanamış ve yeri kızarmış neyseki şimdi iyiyim aslında iğne yaptırmaktan korkmam ama bu sefer çok acıdı
Cok gecmis olsun cnm igneden cok korkarim ben
Sevooş sen nasıl oldun kadın
yanında kim duruyor kocan evdemi
ayniyim dun gece yine acildeydim kaynosa geldik en azindan miraca bakiyorlar

Basimizda bir haller dolaniyor sabah miracin ustune utu masasi dustu koridora koymus kaynanam neyseki birseyi yok

Kizlar yumurtlama gunlerini kacirmistik ama yinede ya olursa diyordum buay amabelim belli etti kirmizilar yolda buarada rahat davranmayada alistik bundan sonrasi korunma yok hayirlisi olsun dualarinizi eksik etmeyin insallah en kisa zamanda bebis haberini vermek nasip olur topigimize...Topigimizin ustundeki karabulutlar yeni bebis haberleriyle dagilir insallah..Bu aralar hepimizin kendine gore dertleri oldu kazalar atlatildi Allah beterinden korusun buradaki tum arkadaslarimizin ailesini kendisini evlatlarini korusun Rabbim hep guzel haberlerimizi paylasmayi nasip etsin kem goz nazar vs ne varsa uzerimizden dagilsin

Kizlar yumurtlama gunlerini kacirmistik ama yinede ya olursa diyordum buay amabelim belli etti kirmizilar yolda buarada rahat davranmayada alistik bundan sonrasi korunma yok hayirlisi olsun dualarinizi eksik etmeyin insallah en kisa zamanda bebis haberini vermek nasip olur topigimize...Topigimizin ustundeki karabulutlar yeni bebis haberleriyle dagilir insallah..Bu aralar hepimizin kendine gore dertleri oldu kazalar atlatildi Allah beterinden korusun buradaki tum arkadaslarimizin ailesini kendisini evlatlarini korusun Rabbim hep guzel haberlerimizi paylasmayi nasip etsin kem goz nazar vs ne varsa uzerimizden dagilsin

Aminnn cnm amin insallahhhh

Back