Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim benim inşallah.Kizlar yumurtlama gunlerini kacirmistik ama yinede ya olursa diyordum buay amabelim belli etti kirmizilar yolda buarada rahat davranmayada alistik bundan sonrasi korunma yok hayirlisi olsun dualarinizi eksik etmeyin insallah en kisa zamanda bebis haberini vermek nasip olur topigimize...Topigimizin ustundeki karabulutlar yeni bebis haberleriyle dagilir insallah..Bu aralar hepimizin kendine gore dertleri oldu kazalar atlatildi Allah beterinden korusun buradaki tum arkadaslarimizin ailesini kendisini evlatlarini korusun Rabbim hep guzel haberlerimizi paylasmayi nasip etsin kem goz nazar vs ne varsa uzerimizden dagilsin
aferin herifine. Böyle karısına düşünceli davranan erkekleri tebrik ediyorum.Herifim tlf degismis yeni tlf almis birde kalpli yaspasta
Size uzak kalmak yariyo demekki....Benmkide dünden beri romantik msjlar atıp duruyo
evde olsam birbirimizi yerdik
Tabiki banaHerif kendine mi tlf almış sanamı aaaanayamadık![]()
Yarın bebisi görmeye gelenler olacak
Çayın yanına sadece kek yapicam...![]()
Yok kaynostayiz yarin eve gececezabovvv Allah korumuş kıız
neredesiniz eve geldinizmi
Abboww herkes cicekler hediyeler bahsetmiş....Biz hicbisey yapmadık facedede herkes bi yerlerde ellerinde ciceklerrr vs vs paylasım yapiyo biz annemi burada arkadasi vardi ona biraktik oglanada izin verdik bilgisayarin basina koyduk butun gun yatakodasindaydik rekora kostukgecirdigim en degisik sevgililer gunu oldu ama uzun zamandir evde birileri var hic yalniz kalamiyoruz yaa en birak evden cikmayi odadan cilamadik aksamda ise yolladim
![]()
Sevinccc akilli telefon oyun etmis yine okudukca guldumm hee hee heeeAbbowwwww ben olsam sikilirim rekor kac rekorrrAdam nasil ise gitti acep
![]()
Sevinccc akilli telefon oyun etmis yine okudukca guldumm hee hee heee![]()
annen gitti mi kızBi sürü işim var
Yatak odası toplanacak
Banyo silinecek
Duş alicam
Yemek yapıcam
Oglani banyo yaptircam
Poffff![]()
Yok canim bu hafta gidecekannen gitti mi kız
Yooooo ozellikle duzeltmedim![]()
Bi sürü işim var
Yatak odası toplanacak
Banyo silinecek