Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nihat dogan
mini etek giyerseniz sapiklarin tacizine ugrayinca bas bas bagirmayacaksin demis gerizekali.
sapiga mini etek carsaf pardesu ne farkeder adamin ruhu sapiksa
amin inşaallah,adetin daha gelmediyse hala umut var demektir bir iki gün daha bekle bakalım gelmezse tekrarlarsın testi,benim daha 8 günüm varIyi aksamlarr dDERIN kendini yorma iki bebeninde sana ihtiyaci var is guc bitmez yavas yavas zorlamadan yap canim...alis nazli ya alistinmi? Sezeryan yerin nasil kac gun oldu? Heyy gidinin vakit dedigin geciyor ömür geciyorr.....sSEVINCO bogazin ne dutumda kuzum? Atesin dustu artik dimi ?....bBASO tahlili yarinmi vereceksin?....sSARA bugun gorunmedin sanki nerdesin?....BEYDOSS ilk hayalkirikligimi yasadim biraz once bir umud test baktim negatif adetimde hala gelmedi sende durumlar nasil? Insallah en kisa zamanda mutlu haberlerimixi veririz
he öyleyimdirCik yukariyi bodaha oku ben duzenleme yaparken ne ara gordun cok hizlisinn
yazılacak o kadar çok şey varki ama olmuyor işte yeri değil,bencede o kızın çektiği acıyı her gün çekmeliler,hadım edilmeli ve ibreti alem için insanların ortasına atılıp linç edilmeliler..beydoş çok hızlıdır
kıız sen yazmasan unutmuşum vallahiii
hay parmaklarına sağlık kuşum.
yarın öğleden once veririm. Sonuç ne zaman alınıyo devlette bilmiyorum.
inşallah aynı gün alırım
amin canım ya kelimeler yetersiz kalıyo
ailesinin acısını tahmin bile edemeyiz
o pislikleri idam etmektense işkence yapılmalı aslında, ah ben devlet olcaktımki
çok az içiyosun kız 2 litreye çıkarmalısın..Kızlar pet şişeyle su içmeye başladım.
hiç su içmezdim.
iki gündür günde 500ml içiyorum.
hiç yoktan iyidir. İnşallah gitgide artırırım
günaydınnnGünaydın nnnn
daha yeni girdik topike herhalMesajimada baso dışında kimse cevap yazmamış
umut her zaman olmalı..Test negatif halada adetim gelmedi bu bekleyisleri hayirli mutlu beklenenle sonlandir Allah im....Sanki o uzuntuleri ben yasamamisim gibi umutla deniyorum yine yenidenn
benimde sevinç,kadın olmak çok zor bu ülkede...birde şerefsizler çoluk çocuk sahibi..Beydos bende ozgecanin etkisinden cikamadim Rabbim sabir versin Allah boyle insanlari kahretsin insallah Aklima munevver karabulut gelip duruyor onuda parcalayip cope atmislardi Allahtan korkmazlar
yooo okumadım yine ne demiş ünlü düşünür,yada düşünmez..Nihat Doganin tweetini okudunuzmu Allah Akil versin gerizekaliya
amin... çok geçmiş olsun canım,bende aynı ağrıları yaşıyorum gerçekten çok zor..saracım sen ortopedik yastık ve yatak kullanıyorum demiştin,bizde aldık ..sizinkide viskomu ve memnunmusun...kızlar bu ara hem çok yoğunum hem canım sıkkın aksilikler üstüste geliyor kolum çok ağrıyor kas gevşetici ağrı kesici iğne yapıyorum iğneyi nasıl yapıyorlarsa yeri hem çok ağrıyo hemde acayip kanıyo üzerine otururken bile acıyo üstelik kolum ağrısıda hiç geçmiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun
çok haklısın hem ruhları,hem beyinleri sapık bu insanların..Nihat dogan
mini etek giyerseniz sapiklarin tacizine ugrayinca bas bas bagirmayacaksin demis gerizekali.
sapiga mini etek carsaf pardesu ne farkeder adamin ruhu sapiksa
amin... çok geçmiş olsun canım,bende aynı ağrıları yaşıyorum gerçekten çok zor..saracım sen ortopedik yastık ve yatak kullanıyorum demiştin,bizde aldık ..sizinkide viskomu ve memnunmusun...
çok haklısın hem ruhları,hem beyinleri sapık bu insanların..
halı örtüsü diye bişi varmı kızSeperatorum hala gelmedi buarada hali ustune kilim hali ortusu ve ayakkabilik yada portmando alicam istedigimi bulamadim henuz kocisle bakiyoruz 1 haftadir biyer soylediler bak.aya gidicez bakalim
ben öyle zarifimdirMesajimada baso dışında kimse cevap yazmamış
ben öyle zarifimdir
halı örtüsü diye bişi varmı kız
Bogazim hayla duzelmedi biraz rahatladim ama, bugun bolbol dinlenecegim dun herif evi topladi supurdu mutfak toplandi camasir serdi. Oturdugum yerde kurumuslari katlarim aksamada tavuk haslama yapacam patatesli havuçlu
Su ince kilimlerden alacak zaaar halisinin ustune bende polar seriyorum mirac dokup saciyor surekli halida krem rengi
ben öyle zarifimdir
ben halının üstüne bişey serilmesini sevmiyorum ama çocuklu oluncada halı üzerine örtü serenlere hak veriyorum hele çocuk küçükse vee halının rengide açıksa örtü kaçınılmaz oluyor