Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hayırlı olsun canım oğluşun erkek oluyor he maşallah canım kırkbir kere maşallah
Sağol canımm
Kizlar cok hastayim gece acilde seeum takildim ileri derecede bogaz enfeksiyonu atesim 39 dereceye cikip duruyor heryerim dokuluyor gece kaynosu cagirdik cocuklarin yaninda durdu sabah 7.30 gitti girumcemin ogluna bakiyor ya iki cocukla rezilim
geçmşş olsun Cnm :(

Slm kızlar şuan hastanedeyim.
ellerim ve yüzümde sarılıklar var.
bayağıdır var aslında ama hiç bu kadar dikkatimi çekmemişti.
çevremdekilerde fark ediyor artık.
hiç duydunuz mu neden olabilirki
inşallah önemli bişi değildir
allallaaa neden oldu acaba duymadım daha önce

hayırlı olsun cnm Allah yardımcınız olsun.
en güzeli küçükken yaptırmanız çok iyi olmuş
Bi kaç güne geçicek
daha kolay atlatırız diye düşündük o Yüzden ywptırıverdik Cnm Hayırlısı

Günaydın kızlar , Oğlumu Sünnet'e götürüyoruz dua edin bize teyzeleri herşey yolunda gitsin...
hayırlı olsun kuzum
kaç aylık senin oğlan
erken yaptırmak daha iyi diyorlar

Kizlar cok hastayim gece acilde seeum takildim ileri derecede bogaz enfeksiyonu atesim 39 dereceye cikip duruyor heryerim dokuluyor gece kaynosu cagirdik cocuklarin yaninda durdu sabah 7.30 gitti girumcemin ogluna bakiyor ya iki cocukla rezilim
cokkk geçmiş olsun canim benim yaaa
.çocuklarla hasta olmak çok kötü
allah yardimcin olsun

sanada geçmiş olsun kuzum
Hiç duymadım böyle bisiy

geçmiş olsun canım üzüntü stres etkiledi bence eşin izin alsa bari küçük çocukla hasta hasta ne yapacaksın aaaah aaah yakın olsak ne vardı

geçmiş olsun canım ne oluyor hepimize böyle bilmiyorum yaaaa kansızlıktanda olabilir belki canım inşallah önemli bişey yoktur canım doktordan çıkınca haber et tamammı

hayırlı olsun cnm Allah yardımcınız olsun.
en güzeli küçükken yaptırmanız çok iyi olmuş
Bi kaç güne geçicek

güzel İstanbul mu:63:
1hafta sonra döneceğim inşallah saroşum
çok kalınca olmuyo. Hem adam ozluyo çok
hemde gittiğimde eve,adapte olmak çok zor oluyor.
az olsun tatlı olsun diyorum:)
annenin yanında olmanın tadını çıkarıyosunda Bi turlu doyamıyosun.
siz naptınız doğum gününde eşin sürpriz,yaptımı

nazoyla görüştüm iki gün once ama kolonoskopiyi sormak hiç aklıma gelmedi.
dur Bi soruyum

eşim kaynanamlar annemler hepsi sürpriz doğum günü partisi hazırlamışlardı canım çok güzeldi

nazoyla konuşunca selam söyle niye gelmiyomuş buraya

kızlar ben dün beyin cerrahına gittim boyun fıtığından dolayı MR çektirdim MR cihazı genişmiş hiç korktuğum gibi olmadı çabucak bitti ilk sefer çektirdiğimde o cihaz dardı çok korkmuştum dün sorduğumda bazı MR cihazlarının dar olabileceğini ama kendi hastanelerininkinin geniş olduğunu söyledilerk, doğru çıktı neyse sonuç boyun fıtığı biraz ilerlemiş bir hafta hergün iki iğneyi karıştırıp vurduracam krem var sürecem hap var içecem hepside kas gevşetici ve ağrı kesici cinsinden ilaçlar bugün ilk iğneyi yaptım şimdiden rahatladım bile ama iğneyi yapan hemşire iğneyi nasıl yaptıysa yarım saat acıdı yandı çok kötü oldum aynada bi baktım kanamış ve yeri kızarmış neyseki şimdi iyiyim aslında iğne yaptırmaktan korkmam ama bu sefer çok acıdı

kızlar ben dün beyin cerrahına gittim boyun fıtığından dolayı MR çektirdim MR cihazı genişmiş hiç korktuğum gibi olmadı çabucak bitti ilk sefer çektirdiğimde o cihaz dardı çok korkmuştum dün sorduğumda bazı MR cihazlarının dar olabileceğini ama kendi hastanelerininkinin geniş olduğunu söyledilerk, doğru çıktı neyse sonuç boyun fıtığı biraz ilerlemiş bir hafta hergün iki iğneyi karıştırıp vurduracam krem var sürecem hap var içecem hepside kas gevşetici ve ağrı kesici cinsinden ilaçlar bugün ilk iğneyi yaptım şimdiden rahatladım bile ama iğneyi yapan hemşire iğneyi nasıl yaptıysa yarım saat acıdı yandı çok kötü oldum aynada bi baktım kanamış ve yeri kızarmış neyseki şimdi iyiyim aslında iğne yaptırmaktan korkmam ama bu sefer çok acıdı
geçmiş olsun. Canim. .sen bu ay bebek için basliycakmiydin yoksa yanlış mı hatırlıyorum?

geçmiş olsun. Canim. .sen bu ay bebek için basliycakmiydin yoksa yanlış mı hatırlıyorum?

doğru hatırlıyorsun canım ama istediğim kiloyu veremedim bide üstüne bu sorunlar çıkınca önce sağlığıma kavuşayım sonra bebek diyorum ama kendiliğinden gelirsede hoş geldin der başımın üstüne koyarım

geçmiş olsun hayatım.
bazılarının eli çok ağır oluyo yaa nasıl vuruyolarsa.
bu mr cihazı hastayı yatırıyorlar baş kısmından içeri giriyorsun o mu ki?.
ben tvde gördüm şimdiye kadar
Allah mecbur etmesin çok korkarım ben.
ama keşke bütün hepsi geniş olsa
çünkü dar olması çok sıkıntılı

Nazoyla konuştum kızlar selamı vardı size
Bi,daha doktora gitmemiş.
korkmuş tekrar kolonoskopi den
işlem öncesi ilaçlar mahvediyor diyor.
yazık ya Allah yardımcısı olsun.

Muayenemi de oldum. Doktor çokmu havuç yiyosun diye sordu.
hayır dedim Bi 10gundur elimi havuca,sürmedim dedim.
olabilir normal bişi dedi kadın. Tobe Yarabbim.
ellerimin ve ağzımın kenarlarının sarı olması normal mı dedim yahu. Karşımdakiler tarafından tuhaf şekilde fark ediliyor.
o zaman kan testi yapalım bakalım dedi.
p.tesi günü kan vercem karaciğerden gelen bişi de olabiliyomuş
bakakta gorek
Allah dermansız dert vermesin kimseye

geçmiş olsun canım nasıl oldun boğazına karbonatla gargara yap bol bol iyi gelir

geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir belki vitamin eksikliği falan varsa kanda belli olur ilacla düzelir tahlil istemesi iyi olmuş

saracım geçmiş olsun iğne vurdurmak gerçekten kötü oluyor ama faydası olunca mecbur kalıyoruz rahatlamana sevindim

geçmiş olsun canım nasıl oldun boğazına karbonatla gargara yap bol bol iyi gelir

geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir belki vitamin eksikliği falan varsa kanda belli olur ilacla düzelir tahlil istemesi iyi olmuş

saracım geçmiş olsun iğne vurdurmak gerçekten kötü oluyor ama faydası olunca mecbur kalıyoruz rahatlamana sevindim
sağol canım inşallah yoktur önemli bişi.
ya benim böbreğimin teki işlevini görmediğinden korkuyorum hemen yaa.
bide benim diğer insanlara göre daha,fazla su içmem gerek
benm gün boyunca hiç su içmediğim oluyo

Günaydın kızlar , Oğlumu Sünnet'e götürüyoruz dua edin bize teyzeleri herşey yolunda gitsin...
hayırlı uğurlu olsun dumanım inşaallah çabuk iyileşir..küçükken yaptırman dahaiyi..olduda bitti maaşşallah:nazar::nazar:yumurtanın sarısı gitti ozanın yarısı:nazar::nazar:
beydoşum sen nasılsın artık niye eskisi gibi sohbet edemiyoruz iyice koptuk ha beydoşum
sağol kuzum fıtıklarım çok azdı bu ara çok ağrım oluyor bunada şükür,saracım ben her gün uğruyorum azda olsa yazıyorum canım,ama bu ara gerçekten bir ağırlık var topiğimizde:KK19:
herkese hayırlı cumalar kızlar
sanada hayırlı cumalar canım..
çok geçmiş olsun sevinçç:KK19:
geçmiş olsun başakçım aman ihmal etme ne gerkiyorsa yaptır öğren bakalım...

geçmiş olsun saracım benimkide ilerledi heralde bir iş yaptımmı duramıyorum ağrıdan,ama şimdi korunmuyoruz diyede mr çektiremem...
Nazoyla konuştum kızlar selamı vardı size
Bi,daha doktora gitmemiş.
korkmuş tekrar kolonoskopi den
işlem öncesi ilaçlar mahvediyor diyor.
yazık ya Allah yardımcısı olsun.
aleyküm selam,bende merak ediyordum nazoyu,hiç uğrayıp haber vermedi..amin ALLAH yardımcısı olsun...
Muayenemi de oldum. Doktor çokmu havuç yiyosun diye sordu.
hayır dedim Bi 10gundur elimi havuca,sürmedim dedim.
olabilir normal bişi dedi kadın. Tobe Yarabbim.
ellerimin ve ağzımın kenarlarının sarı olması normal mı dedim yahu. Karşımdakiler tarafından tuhaf şekilde fark ediliyor.
o zaman kan testi yapalım bakalım dedi.
p.tesi günü kan vercem karaciğerden gelen bişi de olabiliyomuş
bakakta gorek
Allah dermansız dert vermesin kimseye
amin...
havuçun öyle bir yan etkisimi varmışki,ilk defa duydum...
inşaallah kötü bişey çıkmaz başakçım,ama su içmemekle büyük hata ediyorsun ben,büyük bardağı doldurur nerde oturuyorsam yanıma koyar yudum,yudum içerim okadar içtiğim halde yinede doktor az içiyorsun demişti..

Böbreğin doğuştan mı öyle canım yoksa bir problemmi vardı ben bilmiyordum doktora sorsaydın ondan olabilir mi diye basakss, post: 39421092, member: 309493"]sağol canım inşallah yoktur önemli bişi.
benm gün boyunca hiç su içmediğim oluyo[/QUOTE]

sağol canım inşallah yoktur önemli bişi.
benm gün boyunca hiç su içmediğim oluyo
bende oyleydim tüm gün bir damla su icmedigim zamanlar çoktur. Ama iki gebeligimdede günde 2 litre içmeye çalışıyordum. O da enfeksiyon kapmamak için korkudan iciyordum. Şimdide süt olsun diye içmeye devam edicem.

şişeye koyarsan içmen daha kolay olur ve günde ne kadar tükettiğini bilirsin

hayırlı olsun kuzum
kaç aylık senin oğlan
erken yaptırmak daha iyi diyorlar
2,5 aylık Cnm sğll
geçmiş olsun Cnm eli ağır birine denk gelmişsin

hayırlı uğurlu olsun dumanım inşaallah çabuk iyileşir..küçükken yaptırman dahaiyi..olduda bitti maaşşallah:nazar::nazar:yumurtanın sarısı gitti ozanın yarısı:nazar::nazar:

sağol kuzum fıtıklarım çok azdı bu ara çok ağrım oluyor bunada şükür,saracım ben her gün uğruyorum azda olsa yazıyorum canım,ama bu ara gerçekten bir ağırlık var topiğimizde:KK19:

sanada hayırlı cumalar canım..

çok geçmiş olsun sevinçç:KK19:

geçmiş olsun başakçım aman ihmal etme ne gerkiyorsa yaptır öğren bakalım...
gitti valla Düğme kadar kaldı :)

Böbreğin doğuştan mı öyle canım yoksa bir problemmi vardı ben bilmiyordum doktora sorsaydın ondan olabilir mi diye oluyo]
doğuştan veya küçüklükten gelişmemiş Bi tanesi cnm.
ben küçükken böbrek ennfeksiyonu geçirmişim. Heralde o yüzden diye düşünüyorum.
tek böbrekli sayılırım çünkü gelişmeyen böbrek işlevini görmüyor. Küçük kalmış.
artık tahlil sonucunu gösterirken söylerim onuda inşallah

geçmiş olsun saracım benimkide ilerledi heralde bir iş yaptımmı duramıyorum ağrıdan,ama şimdi korunmuyoruz diyede mr çektiremem...

aleyküm selam,bende merak ediyordum nazoyu,hiç uğrayıp haber vermedi..amin ALLAH yardımcısı olsun...

amin...
havuçun öyle bir yan etkisimi varmışki,ilk defa duydum...
inşaallah kötü bişey çıkmaz başakçım,ama su içmemekle büyük hata ediyorsun ben,büyük bardağı doldurur nerde oturuyorsam yanıma koyar yudum,yudum içerim okadar içtiğim halde yinede doktor az içiyorsun demişti..
havucun rengi ele geçiyor heralde.
bende anlamadım.
suyun yerine geçen Bi içecek olsa razıyım içmeye ama susamıyorm ben pek fazla.
susamak için tuzlu şeyler yiyordum Bi ara.
ama tuzda böbreklere çok zararlı.
napcam bilemedim.
hiç Bi sıvı gıda da suyun yerine geçmiyo maalesef.
doktorda bana senin böbreğin iki böbrek vazifesi görmeye çalışıyor bu yüzden iki katı suya ihtiyacı var, demişti.

bende oyleydim tüm gün bir damla su icmedigim zamanlar çoktur. Ama iki gebeligimdede günde 2 litre içmeye çalışıyordum. O da enfeksiyon kapmamak için korkudan iciyordum. Şimdide süt olsun diye içmeye devam edicem.

şişeye koyarsan içmen daha kolay olur ve günde ne kadar tükettiğini bilirsin
şimdi şişe aldım yanıma cnm
onu gezdiriyim bari yanımda yudum yudumda olsa kardır dimi

Back