Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

susamasanda su içmek zorundasın,hem tuzlu şeylerin üzerine içilen su vücuda hiç bir fayda sağlamıyor sadece ödem ve şişkinlik yapıyor..
mesela aykata ve hızlı içilen suda direk mesaneye gider ve hemen vücuttan idrar olarak atılırmış..oturarark yavaş,yavaş içilmesi daha faydalıdır..

oooo bunu bilmiyordum.
dinimiz boşuna oturarak içmeyi emretmemiş.
sağol cnm bilgi için

sevinçcim kardeşin nasıl oldu canım inşallah daha iyidir

sen nasılsın tahmin edebiliyorum canım benim
Iyi sayilir cnm evdw dinleniyormus ben hala iyilesemedim
Karacigerde sikinti olabilir veya kansizlik cok gecmis olsun fazla havuc yemek sadece teni bronzlastirir
Cok gecmis olsun cnm igneden cok korkarim ben
Sevooş sen nasıl oldun kadın
yanında kim duruyor kocan evdemi
ayniyim dun gece yine acildeydim kaynosa geldik en azindan miraca bakiyorlar

Basimizda bir haller dolaniyor sabah miracin ustune utu masasi dustu koridora koymus kaynanam neyseki birseyi yok

Kizlar yumurtlama gunlerini kacirmistik ama yinede ya olursa diyordum buay amabelim belli etti kirmizilar yolda buarada rahat davranmayada alistik bundan sonrasi korunma yok hayirlisi olsun dualarinizi eksik etmeyin insallah en kisa zamanda bebis haberini vermek nasip olur topigimize...Topigimizin ustundeki karabulutlar yeni bebis haberleriyle dagilir insallah..Bu aralar hepimizin kendine gore dertleri oldu kazalar atlatildi Allah beterinden korusun buradaki tum arkadaslarimizin ailesini kendisini evlatlarini korusun Rabbim hep guzel haberlerimizi paylasmayi nasip etsin kem goz nazar vs ne varsa uzerimizden dagilsin

Aminnn cnm amin insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…