• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yooo gittim ya hatta etrafıma bayağı bir bakındım ama seni göremedim,çünkü aynı pazarda deeldik:63:

çıktımmmm,ama bu hafta çıkmadım yağmur hızlanınca vazgeçtim...

hemde ne çok,benim kaynoş 9 tane doğurmuş hemen,hemen bir o kadarda kayıp var..
o nasıl memeymişki gerçi büyüklüğüyle alakası yoktur belkidikkatsizdir ..benim öyle bir eltim var ama hiç çocukları boğulmadı:KK14:

ve aleyküm selam canım:KK19:

gittimmm uleynn gittiiimmmmmm:KK67:

hayırlısı olsun canım,senin kaçıncı günün progestana başlayalı..
aaa çıkmış ya sevoş neeen b.k atıyon beydoşa
valla sevoşu görmemek için çıkmadın sandımdı
----
işte dimi memeyle ilgisi yok dikkat sizlik çokmuş önceden , meme kamyon kadar değilmiştir ya
pek fazla değer verilmiyomuş sanki bebeğe
nasıl buuyosa buyuyo.
bizim akrabalarında en az 1kaybı var.
annemin, teyzemin halalarımın, anneannemin, babaanemin.

Bizi de kaynos aradı anneme demiş oraya gelicem annemde buyur gel demiş

Ayyyy hergün hergün olmazki yaaaa

Bi de onlara hizmet et şimdi bu halimle...
valla bide o halinle hizmet bekliyorlar.
sen yapmasan annen yapacak onada yazık
madem işe yaramıyon niye geliyon hergun hergun

Bizi de kaynos aradı anneme demiş oraya gelicem annemde buyur gel demiş

Ayyyy hergün hergün olmazki yaaaa

Bi de onlara hizmet et şimdi bu halimle...
keşke işe yarasa birşeylerin ucundan tutsada gelse,kadın bakıyor kendine hizmet eden var gelip kuruluyor zaar başköşeye
düşüncesiz şeyler:63:
aaa çıkmış ya sevoş neeen b.k atıyon beydoşa
valla sevoşu görmemek için çıkmadın sandımdı
----
işte dimi memeyle ilgisi yok dikkat sizlik çokmuş önceden , meme kamyon kadar değilmiştir ya
pek fazla değer verilmiyomuş sanki bebeğe
nasıl buuyosa buyuyo.
bizim akrabalarında en az 1kaybı var.
annemin, teyzemin halalarımın, anneannemin, babaanemin.
halbuki yazmıştımda bazara gidecem deyi,ama kadın seviyor bana .ok atmayı :110:
hem pazarda karşılaşmamız da pek hayecanlı olurdu,ben orta yerde SEVOŞŞŞŞŞ diye bağırır koşar boynuna atlardım belkim:63:

Allah kavuştursun Cnm
sütüm gelene kadar öyle Yaptım Cnm şuan tabi saat başı emmiyor zor olur öyle

bildiklerim dereotu , hurma , boza , Malt içeceği , bulgur , Soğan , petibör büskivi, incir , bol su ve uyku bunlar sütü çoğaltıyor Cnm
Sağol canim
uygulayacağım inşallah

'Inanmiyorum yaaaaa dayan sin annen ora lara kadar gelde iki hafta kal bir ay d ursun bari yaa

Benim kaynos oyleydi hakani dogurdugumda utanmadan anneme hizmet ettirirdi:110:

menu guzelde nohut gaz yapar cocugu catlatir kizzzzz
yok canim durmak istemiyor. Anlamış değilim.
Insan 40'in çıkmasını bekler
ama nerdeee
Kizlarrrr erkek kardesim trafik kazasi gecirmis kanim cekildi resmen arabasi yagmurda kaymis takla atmis Allahtan cok birsey yok ilac mumessili kendisi ilacin biri patlamis kolu yanmis offff Allahim sevdiklerimizin acisini gostermesin:KK42::KK42:
Allah korumuş . Çok geçmiş olsun
daha öncede yazmıştım ama

garibim deroşta neler hak ettiğini düşünüyordur ama hey gidi
hee hey
hey
valla bide o halinle hizmet bekliyorlar.
sen yapmasan annen yapacak onada yazık
madem işe yaramıyon niye geliyon hergun hergun
umurlarinda degilki

Sağol canim
uygulayacağım inşallah

yok canim durmak istemiyor. Anlamış değilim.
Insan 40'in çıkmasını bekler
ama nerdeee
Allah korumuş . Çok geçmiş olsun
daha öncede yazmıştım ama

hee hey
hey
umurlarinda degilki

ben senin kaynana ne diyeceğimi şaşırdım valla daha yeni doğum yapmış bir kadından hizmet beklemek hiçbir vicdana sığmaz merhamet yoksunu insan

sevinçcim kardeşin nasıl oldu canım inşallah daha iyidir

sen nasılsın tahmin edebiliyorum canım benim

başak canım annenin yanında olmanın keyfini çıkarda eşini fazla başıboş koyma ne zaman dönüyon güzel istanbula

nazemirden haberi olan varmı kolonoskopiyi tekrar çekecekti hiç haber alamadık daha merak ediyorum nasıl acaba

yaaa kızlar en azından iki dakika ayırıp ben iyiyim demek bu kadar zormu buradan başka iletişim aracımız yok merak ediyoruz haliyle

bafs bulaşık makinan yapıldımı

bide ne diyecem progestanı fitil olarak kullansan bu kadar yan etki yapmaz ben hep öyle kullandım içince baş dönmesi mide bulantısı çok yaparmış bu yüzden doktorum bana fitil olarak kullanmamı önermişti

bafs bulaşık makinan yapıldımı

bide ne diyecem progestanı fitil olarak kullansan bu kadar yan etki yapmaz ben hep öyle kullandım içince baş dönmesi mide bulantısı çok yaparmış bu yüzden doktorum bana fitil olarak kullanmamı önermişti
bugün öğleden sonra gelecekler canım bekliyorum prıgestan ılk gün başdönmesi sersemlik yaptı canım sonra maşallah diyim hiç etkisi kalmadı sadece memelerim acıyor o kadar ben jelini kullanmıştım geçen hamileleiğimde kesinlikle ağızdan olanı tercih ederim fitil jel kullanmım beni mahvediyor birde kürtajlar vs oramı mümkün olduğunca kocamdan başkası ellemesin yaa ben bile öggg geldi artık

Kizlar cok hastayim gece acilde seeum takildim ileri derecede bogaz enfeksiyonu atesim 39 dereceye cikip duruyor heryerim dokuluyor gece kaynosu cagirdik cocuklarin yaninda durdu sabah 7.30 gitti girumcemin ogluna bakiyor ya iki cocukla rezilim

Slm kızlar şuan hastanedeyim.
ellerim ve yüzümde sarılıklar var.
bayağıdır var aslında ama hiç bu kadar dikkatimi çekmemişti.
çevremdekilerde fark ediyor artık.
hiç duydunuz mu neden olabilirki
inşallah önemli bişi değildir

Kizlar cok hastayim gece acilde seeum takildim ileri derecede bogaz enfeksiyonu atesim 39 dereceye cikip duruyor heryerim dokuluyor gece kaynosu cagirdik cocuklarin yaninda durdu sabah 7.30 gitti girumcemin ogluna bakiyor ya iki cocukla rezilim
abovv çok geçmiş olsun
boğaz enfeksiyonuda fena bişi
kocan izin alır inşallah bakar çocuklara tuh

Günaydın kızlar , Oğlumu Sünnet'e götürüyoruz dua edin bize teyzeleri herşey yolunda gitsin...
hayırlı olsun cnm Allah yardımcınız olsun.
en güzeli küçükken yaptırmanız çok iyi olmuş
Bi kaç güne geçicek

başak canım annenin yanında olmanın keyfini çıkarda eşini fazla başıboş koyma ne zaman dönüyon güzel istanbula
güzel İstanbul mu:63:
1hafta sonra döneceğim inşallah saroşum
çok kalınca olmuyo. Hem adam ozluyo çok
hemde gittiğimde eve,adapte olmak çok zor oluyor.
az olsun tatlı olsun diyorum:)
annenin yanında olmanın tadını çıkarıyosunda Bi turlu doyamıyosun.
siz naptınız doğum gününde eşin sürpriz,yaptımı

nazemirden haberi olan varmı kolonoskopiyi tekrar çekecekti hiç haber alamadık daha merak ediyorum nasıl acaba

yaaa kızlar en azından iki dakika ayırıp ben iyiyim demek bu kadar zormu buradan başka iletişim aracımız yok merak ediyoruz haliyle
nazoyla görüştüm iki gün once ama kolonoskopiyi sormak hiç aklıma gelmedi.
dur Bi soruyum

Back