• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sagol canım yarın ogleden sonra geleceklermiş
servisi aradim sabah yarin ogleden sonra dediler ayy makine ne alismisiz dunden beri zoruma gitti bulasik yikamak

kuzum ya vucudun direnci kiriliyor stres herseyin basi cokk gecmis olsun Allah beterinden korusun buyuk kaza atlatti kardesinde verilmis sadakasi varmis
Amin cnm cok saol
Progestan kullananlar memeler aciyoooses verin ilactan mi yaaa

ilactan olabilir cunku hormon canim cok rezil bir ilac resmen icince bayiliyordum 200 mg iciyordum poffffff

aynen, en çokta abimin onların tarafa daha çok gitmiş olması, yani onları her konuda destekliyo onları gözünde buyutuyo olması etkiliyo düşüncelerimi.
abim arayı bulan biri değil.
hep onları haklı gören biri.
o yüzden de sinir oluyorum, aynı şekilde bizimkilerde öyle düşünüyorlar ama elden bişi gelmiyo.
, samimi sevecen Bi yüz ifadesinin olmayışı, sert tembihleyici bakışları falan feşmekan işte
ay ne sinir tip,benimde amcamın karısı böyle beni bile kıskanırdı amcamdan neyseki burda yaşamıyorlar..
bazen böyle tipler için düşünüyorumda ne acı,sen büyüt besle gözün gibi bak ömrünü ver evladına ,böylelerine gitsin kul köle olsun bence kötü bir durum insana çok kötü hissettirir,ben anne olmadan bile böyle hissediyorsam anneler neler hisseder..sadece kötü kaynana değil kötü gelinde vardır,aslında kötü insan diyelim..neyse bu konu çok uzar,gider böyle...
Elin içine girince abimde anlıycakta işte
o zaman geç oluyo
maalesef...
Kizlar progestan iciyorum ya son iki gunum ama memelerimde hassasiyet ustu ata ara aciyor ve süt iniyormus gibi oluyor bunu yasayan oldumu yan etkisi mi acaba aklimada gelmiyor degil hamile kalmis olabilir miyim ki?
canım her ikiside olabilir o yüzden batı bekliceksin,senin BAT ne zamandı..
vee aksam suprizi bulasik makinem ariza veriyor yarin servisin gelmesi gerekiyor ve ici full dolu :KK14:
yapılır inşaallah üzülme,,,
Saolun kizlar verilmis sadakamiz varmis beydos evet evlenecek kardesim kizkardesim silifkeye gitti enistemle korkudan sapsari olmus diyor kolunda ciddi yaniklar varmis aksam plastik cerraha goturduler temizleyip pansuman yapmis arabasinin resmini gormus rabbim beterinden esirgesin nasil sag cikti diyor:KK42::KK42:
walla ucuz kurtulmuş bir fakir sevindirsin..
Gunaydin canlar dunku stresten sonra boynum bogazim heryerim tutulmus bogazlarim indirmis :cry:
çok geçmiş olsun sevinç insan çok üzülünce oluyor öyle iyi bilirim..

hava soğuk ,kapalı böön pazar var evde bişey yok gitmem lazım ama hiç gidesim yok:110:

Butun bulasik makinesinideki bulasiklari yikiyip kurulayip kaldirdik annemle cok yoruldum inşallah biranonce yapilir :KK12:
geçmş olan cnm yapılır inşallah biran once

seni anlıyorum canım ama kardeşinin mutluluğu için bişey deme çünkü şimdi sen ne söylersen söyle kardeşin seni duymayacaktır ileride anlar ama inşallah iş işten geçmemiş olur
aynen cnm duymuyo anlamıyo şu anda, mutlu olsunlar da gerisi önemli değil diyoruz ama sinirlerimizde çok bozuluyor

Basak seni cok iyi anliyorum ayni bela bizimde basimizda sesimizi cikaramiyoruz yapacak birsey yok biz birsey dedikce ters tepecek biliyoruz maalesef her insan layigini bulamiyor demekki yeni nesilde cok is yok:110:
bizde geçtik bu yollardan anlıyorum onu ama. Ben ailemi gommedim böyle.
abim devamlı annemleri kalıba sokmaya çalışıyor, şunu yapın bunu yapın.
annemde babamda sakin insanlar yoksa çok tartışma olurdu.
amaan zor işler bunlar

ay ne sinir tip,benimde amcamın karısı böyle beni bile kıskanırdı amcamdan neyseki burda yaşamıyorlar..
bazen böyle tipler için düşünüyorumda ne acı,sen büyüt besle gözün gibi bak ömrünü ver evladına ,böylelerine gitsin kul köle olsun bence kötü bir durum insana çok kötü hissettirir,ben anne olmadan bile böyle hissediyorsam anneler neler hisseder..sadece kötü kaynana değil kötü gelinde vardır,aslında kötü insan diyelim..neyse bu konu çok uzar,gider böyle...

maalesef...

aynen canım aynen kopyalayıp yapıştırmak istiyorm yazdıklarını

Eskiden amma çok doğuruyorlarmış çocuk.
ölen çocukta çokmuş
anneannemin zamanında kadının çocuğunu emzirirken öldürmüş . Memeleri çok buyukmuş
çocuğun ağzını burnunu kapatmış.

geçen hafta çıkmadı mı beydoş pazaraaa
:110: yokkkk
Sevoş kaza yapan abin
hakanı sinir eden abinmi
Yok kizzz erkek kardesim bu yazin dugunu olacak olan
ölen çocukta çokmuş
anneannemin zamanında kadının çocuğunu emzirirken öldürmüş . Memeleri çok buyukmuş

:eek: yokkkk artikkkkkkk:eek:

:110: yokkkk

Yok kizzz erkek kardesim bu yazin dugunu olacak olan

:eek: yokkkk artikkkkkkk:eek:
vışşşş beydoşş geçen hafta neen çıkmadın pazara yavruum?????
----
Allah esirgemiş yaaa
kolu nasılmış şimdi hastanede mi evdemi
---
heee o nası Bi memeyse
seninkilerden di galiba

maalesef...

Son kurtajdan sonra adetim sasti biliyosun tam su gun diyemiyorum ama progestani kesince geliyormus adet drda dedi 10 gun ic adet gelmezse test baktir kandan dedi

Tabii gecen hafta benimle karsilasirsin diye korkudan gidemedindi:110:
yooo gittim ya hatta etrafıma bayağı bir bakındım ama seni göremedim,çünkü aynı pazarda deeldik:63:
geçen hafta çıkmadı mı beydoş pazaraaa
çıktımmmm,ama bu hafta çıkmadım yağmur hızlanınca vazgeçtim...
ölen çocukta çokmuş
hemde ne çok,benim kaynoş 9 tane doğurmuş hemen,hemen bir o kadarda kayıp var..
o nasıl memeymişki gerçi büyüklüğüyle alakası yoktur belkidikkatsizdir ..benim öyle bir eltim var ama hiç çocukları boğulmadı:KK14:
ve aleyküm selam canım:KK19:
vışşşş beydoşş geçen hafta neen çıkmadın pazara yavruum?????
----
Allah esirgemiş yaaa
kolu nasılmış şimdi hastanede mi evdemi
---
heee o nası Bi memeyse
seninkilerden di galiba
gittimmm uleynn gittiiimmmmmm:KK67:
Son kurtajdan sonra adetim sasti biliyosun tam su gun diyemiyorum ama progestani kesince geliyormus adet drda dedi 10 gun ic adet gelmezse test baktir kandan dedi
hayırlısı olsun canım,senin kaçıncı günün progestana başlayalı..

bu yağmurda,çamurda yarın eltim gelecekmiş,bakarsın peşindede kaynoşu getirir:KK14:

Bizi de kaynos aradı anneme demiş oraya gelicem annemde buyur gel demiş

Ayyyy hergün hergün olmazki yaaaa

Bi de onlara hizmet et şimdi bu halimle...

[QUeydagli, post: 39398890, member: 306680"]yooo gittim ya hatta etrafıma bayağı bir bakındım ama seni göremedim,çünkü aynı pazarda deeldik:63:

çıktımmmm,ama bu hafta çıkmadım yağmur hızlanınca vazgeçtim...

hemde ne çok,benim kaynoş 9 tane doğurmuş hemen,hemen bir o kadarda kayıp var..
o nasıl memeymişki gerçi büyüklüğüyle alakası yoktur belkidikkatsizdir ..benim öyle bir eltim var ama hiç çocukları boğulmadı:KK14:

ve aleyküm selam canım:KK19:

gittimmm uleynn gittiiimmmmmm:KK67:

hayırlısı olsun canım,senin kaçıncı günün progestana başlayalı..[/QUOTE]
Yarin sonuncuyu icicem

Back