• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

amin.... ALLAH korumuş sevinç çok geçmiş olsun,evlenecek olan kardeşinmi RABBİM beterinden korusun..onun korkusu bile yetiyor insana benim kardeşim haftalarca kendine gelememişti...

walla öyleyse çok haklısın san hak vermemin en büyük sebebi bende öyleyim,ama bizim gibiler değilde onlar gibi,politik,riyakarlar daha çok makbule geçiyor..
aynen, en çokta abimin onların tarafa daha çok gitmiş olması, yani onları her konuda destekliyo onları gözünde buyutuyo olması etkiliyo düşüncelerimi.
abim arayı bulan biri değil.
hep onları haklı gören biri.
o yüzden de sinir oluyorum, aynı şekilde bizimkilerde öyle düşünüyorlar ama elden bişi gelmiyo.
, samimi sevecen Bi yüz ifadesinin olmayışı, sert tembihleyici bakışları falan feşmekan işte

Elin içine girince abimde anlıycakta işte
o zaman geç oluyo

Kizlar progestan iciyorum ya son iki gunum ama memelerimde hassasiyet ustu ata ara aciyor ve süt iniyormus gibi oluyor bunu yasayan oldumu yan etkisi mi acaba aklimada gelmiyor degil hamile kalmis olabilir miyim ki?

Bugün bütün gün gezdim diyebilirim rapor veriyoree bime gittik annemle kixarta tenceresi gelmis ondan aldik bi milyonculara ugradik bir iki bisey aldim eve geldik sonta kocisle internet icin telekoma gittik atada eve ugradigimdada yemek malzemelerini hazirladim donunce pisirdim aksam yemeginde menu mercimek corba patates yemegi et suyuna soganli etli pirinc pilavi salatalik tursu ayran sonra cay ictik kocis ise gitti simdi uzaniyorum birazdan oglana odev yaptiricam

vee aksam suprizi bulasik makinem ariza veriyor yarin servisin gelmesi gerekiyor ve ici full dolu :KK14:

Saolun kizlar verilmis sadakamiz varmis beydos evet evlenecek kardesim kizkardesim silifkeye gitti enistemle korkudan sapsari olmus diyor kolunda ciddi yaniklar varmis aksam plastik cerraha goturduler temizleyip pansuman yapmis arabasinin resmini gormus rabbim beterinden esirgesin nasil sag cikti diyor:KK42::KK42:

Saolun kizlar verilmis sadakamiz varmis beydos evet evlenecek kardesim kizkardesim silifkeye gitti enistemle korkudan sapsari olmus diyor kolunda ciddi yaniklar varmis aksam plastik cerraha goturduler temizleyip pansuman yapmis arabasinin resmini gormus rabbim beterinden esirgesin nasil sag cikti diyor:KK42::KK42:

Verilmiş sadakanız varmış canım tekrar geçmiş olsun Allah bi daha böyle bir korku yaşatmasın ne size ne de hiçbirimize şu anda yanında olmak ve sana sarılmak isterdim canım

Butun bulasik makinesinideki bulasiklari yikiyip kurulayip kaldirdik annemle cok yoruldum inşallah biranonce yapilir :KK12:

Bizde akşam çaya dünürlere gideceuk.
benim içimde fesatlık kotu niyet yoktur arkadaşlar
ben baştan beri daha kızı tanımadan onu kardeşim kabul ettim.
lakin onu tanımaya başladıktan sonra iyice soğudum.
bide ben rol yapamayan biriyim
hissettiğim neyse karşımdakine gösteriyorum. Yapmacık davranamıyorum.
hiç elektrik alamıyorum kızdan.
hele beni annemi hatta egeyi abimden kıskandığını öğrendikten sonra tüm elektriklerim kesildi.
böyle olmasını hiç istememiştim

seni anlıyorum canım ama kardeşinin mutluluğu için bişey deme çünkü şimdi sen ne söylersen söyle kardeşin seni duymayacaktır ileride anlar ama inşallah iş işten geçmemiş olur

Cok saol cnmAllah korusun cumlemizi ve sevdiklerimizi

Verilmiş sadakanız varmış canım tekrar geçmiş olsun Allah bi daha böyle bir korku yaşatmasın ne size ne de hiçbirimize şu anda yanında olmak ve sana sarılmak isterdim canım

Bafs gunaydin cnm gecmis olsun makinan biran once yapilir insallah

Basak seni cok iyi anliyorum ayni bela bizimde basimizda sesimizi cikaramiyoruz yapacak birsey yok biz birsey dedikce ters tepecek biliyoruz maalesef her insan layigini bulamiyor demekki yeni nesilde cok is yok:110:

Gunaydin canlar dunku stresten sonra boynum bogazim heryerim tutulmus bogazlarim indirmis :cry:

aksilik olmuş canım geçmiş olsun inşallah çabuk yapılır makina
Sagol canım yarın ogleden sonra geleceklermiş
Bafs gunaydin cnm gecmis olsun makinan biran once yapilir insallah
servisi aradim sabah yarin ogleden sonra dediler ayy makine ne alismisiz dunden beri zoruma gitti bulasik yikamak

Gunaydin canlar dunku stresten sonra boynum bogazim heryerim tutulmus bogazlarim indirmis :cry:
kuzum ya vucudun direnci kiriliyor stres herseyin basi cokk gecmis olsun Allah beterinden korusun buyuk kaza atlatti kardesinde verilmis sadakasi varmis

Back