Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
garibim deroşta neler hak ettiğini düşünüyordur ama hey gidikabuk tarçınlı,sıcacık bir fincan sütü hakkettiğimi düşünüyorum ve içiyorum![]()
hee doğrugaribim deroşta neler hak ettiğini düşünüyordur ama hey gidi
aynen, en çokta abimin onların tarafa daha çok gitmiş olması, yani onları her konuda destekliyo onları gözünde buyutuyo olması etkiliyo düşüncelerimi.amin.... ALLAH korumuş sevinç çok geçmiş olsun,evlenecek olan kardeşinmi RABBİM beterinden korusun..onun korkusu bile yetiyor insana benim kardeşim haftalarca kendine gelememişti...
walla öyleyse çok haklısın san hak vermemin en büyük sebebi bende öyleyim,ama bizim gibiler değilde onlar gibi,politik,riyakarlar daha çok makbule geçiyor..
Saolun kizlar verilmis sadakamiz varmis beydos evet evlenecek kardesim kizkardesim silifkeye gitti enistemle korkudan sapsari olmus diyor kolunda ciddi yaniklar varmis aksam plastik cerraha goturduler temizleyip pansuman yapmis arabasinin resmini gormus rabbim beterinden esirgesin nasil sag cikti diyor![]()
Bizde akşam çaya dünürlere gideceuk.
benim içimde fesatlık kotu niyet yoktur arkadaşlar
ben baştan beri daha kızı tanımadan onu kardeşim kabul ettim.
lakin onu tanımaya başladıktan sonra iyice soğudum.
bide ben rol yapamayan biriyim
hissettiğim neyse karşımdakine gösteriyorum. Yapmacık davranamıyorum.
hiç elektrik alamıyorum kızdan.
hele beni annemi hatta egeyi abimden kıskandığını öğrendikten sonra tüm elektriklerim kesildi.
böyle olmasını hiç istememiştim
Butun bulasik makinesinideki bulasiklari yikiyip kurulayip kaldirdik annemle cok yoruldum inşallah biranonce yapilir![]()
Verilmiş sadakanız varmış canım tekrar geçmiş olsun Allah bi daha böyle bir korku yaşatmasın ne size ne de hiçbirimize şu anda yanında olmak ve sana sarılmak isterdim canım
Sagol canım yarın ogleden sonra geleceklermişaksilik olmuş canım geçmiş olsun inşallah çabuk yapılır makina
servisi aradim sabah yarin ogleden sonra dediler ayy makine ne alismisiz dunden beri zoruma gitti bulasik yikamakBafs gunaydin cnm gecmis olsun makinan biran once yapilir insallah
kuzum ya vucudun direnci kiriliyor stres herseyin basi cokk gecmis olsun Allah beterinden korusun buyuk kaza atlatti kardesinde verilmis sadakasi varmisGunaydin canlar dunku stresten sonra boynum bogazim heryerim tutulmus bogazlarim indirmis![]()