• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sara benimde annem gidecek sanırım haftaya. Bende çok duygusalim bugün habire ağladım durdum. Çok zor yaaa. Benim Annem sevmiyor buraları kadın dayanamiyorum diyor. Zaten iki haftaligina gelmişti bi dahaki hafta giderim dedi. Ben oturdum ağladım çocuk gibi. Sanırım logusaligin etkisi var....
Kendim tek başıma nasıl yapacaksam.
Herife soyliyim bari annem gidince o işten izin alsinda. Yardım eder bana.. a

canım benim yaaaaa seni çok iyi anlıyorum ama annen biraz daha kalsa nolurki orayı sevmiyor olabilir oraya gezmeye yada devamlı kalmaya gelmemişki dayanamasın şu anda evladının ona ihtiyacı olduğu için orada bulunduğu yerin ne önemi varki eninde sonunda gidecek ama en azından 40 ın çıkana kadar kalsa yanında ne iyi olur

Saracim doğum gününü kutladimmi bilmiyorum o kosturmada. Ama doğum günün kutlu mutlu olsun. Çocuklu ve uykusuz senelere diyim :) inşallah...

canım benim sen kutlamasanda senin kusurun olmaz yinede çok sağol duanada amin diyeyim canım

Kızlar bu arada kaynos hergün bizde
Süs bebeği gibi geliyo oturuyo köşesine
Yiyor içiyor... sonra gidiyor.
Hiç bi faydası yok bana
Annen gitsin ben bakmaya yardıma gelirim diyor

gerçekten yardım edecekse ne güzel ama seni sinir edecekse hiç gelmesin daha iyi inşallah eşin yardım eder canım

menü güzelmiş afiyet olsun canım

sütünün olması için bol bol su iç canım bide hoşaf türü şeyler
Menü annemin eseri

Evet su bol bol tuketmem lazım hatta süt de çok iyi diyorlar..

Başka ne sütü çoğaltır acaba..
Bulgur pilavı da iyiymis kuru soğan falan

Kızlar annemi yolculadim bugun kafam bombos sanki eve geldim ev bombos insanin istedigi zaman cabuk geciyorda istemefigi zaman gecmiyor bunu bir kez daha anladım sagolsun esim kafam dağılsin fiye aksama kadar gezdirdi hediyeler aldi yemege götürdü ama ben hep aglak modundayim gececek biliyorum kafami toplayayim araniza donecem yine
Allah kavuştursun Cnm
çok yorucu evet canim benim yattigin günlerin tadını çıkar

saat başı mi ben iki saatte bir emziriyorum. Ya da mama veriyorum özellikle geceleri. Ve gündüz sütümun bittiği vakitlerde mecburen veriyorum.

bende gidip elektrikli pompa almak istiyorum.
sütüm gelene kadar öyle Yaptım Cnm şuan tabi saat başı emmiyor zor olur öyle

Menü annemin eseri

bildiklerim dereotu , hurma , boza , Malt içeceği , bulgur , Soğan , petibör büskivi, incir , bol su ve uyku bunlar sütü çoğaltıyor Cnm

Menü annemin eseri

annelerin yeri bir başka

Allah kavuştursun Cnm
sütüm gelene kadar öyle Yaptım Cnm şuan tabi saat başı emmiyor zor olur öyle

bildiklerim dereotu , hurma , boza , Malt içeceği , bulgur , Soğan , petibör büskivi, incir , bol su ve uyku bunlar sütü çoğaltıyor Cnm

sağol canım

Kızlar annemi yolculadim bugun kafam bombos sanki eve geldim ev bombos insanin istedigi zaman cabuk geciyorda istemefigi zaman gecmiyor bunu bir kez daha anladım sagolsun esim kafam dağılsin fiye aksama kadar gezdirdi hediyeler aldi yemege götürdü ama ben hep aglak modundayim gececek biliyorum kafami toplayayim araniza donecem yine
ALLAH kavuştursun canım,mecbursun alışmaya elden gelen bişey yok..
Sara benimde annem gidecek sanırım haftaya. Bende çok duygusalim bugün habire ağladım durdum. Çok zor yaaa. Benim Annem sevmiyor buraları kadın dayanamiyorum diyor. Zaten iki haftaligina gelmişti bi dahaki hafta giderim dedi. Ben oturdum ağladım çocuk gibi. Sanırım logusaligin etkisi var....
kız annenin ne acelesi var kalsın işte,hem hasret giderin hemde zor günlerin azda olsa geçer..
Hiç bi faydası yok bana
kaynoşlar başka ne işe yararki zaten,yiyip içip otururlar gelinin yanında:KK14:
Kızlar
Nohut yemeği bulgur pilavı sehriyeli et suyuna çorba salata ve peynirli börek vardı menüde bugün...
anne menüsü olduğu nasıl belli:KK68:

ALLAH kavuştursun canım,mecbursun alışmaya elden gelen bişey yok..

kız annenin ne acelesi var kalsın işte,hem hasret giderin hemde zor günlerin azda olsa geçer..

kaynoşlar başka ne işe yararki zaten,yiyip içip otururlar gelinin yanında:KK14:

anne menüsü olduğu nasıl belli:KK68:

aynen canım sağlık olsunda gerisi mühim değil

bol yağmurlu ve karanlık bir günden herkese günaydınlarrr:KK37:

burada da hava kapalı

Inanmiyorum yaaaaa dayansin annen oralara kadar gelde iki hafta kal bir ay dursun bari yaa
Hiç bi faydası yok bana
Benim kaynos oyleydi hakani dogurdugumda utanmadan anneme hizmet ettirirdi:110:
Kızlar
Nohut yemeği bulgur pilavı sehriyeli et suyuna çorba salata ve peynirli börek vardı menüde bugün...

menu guzelde nohut gaz yapar cocugu catlatir kizzzzz

Kizlarrrr erkek kardesim trafik kazasi gecirmis kanim cekildi resmen arabasi yagmurda kaymis takla atmis Allahtan cok birsey yok ilac mumessili kendisi ilacin biri patlamis kolu yanmis offff Allahim sevdiklerimizin acisini gostermesin:KK42::KK42:

Kizlarrrr erkek kardesim trafik kazasi gecirmis kanim cekildi resmen arabasi yagmurda kaymis takla atmis Allahtan cok birsey yok ilac mumessili kendisi ilacin biri patlamis kolu yanmis offff Allahim sevdiklerimizin acisini gostermesin:KK42::KK42:
Geçmiş olsun canım Allah korumuş

çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın

ne oluyo böyle anlamıyorum bu sene yaaaa Allah sonumuzu hayretsin

cokk gecmis olsun canim Allah korumus

hayat sana güzel optimum burnumun dibinde ama gidemiyorum

cANım gündüz sSat başı emzirdim gece bebek uyandıkça,
evin oralarda mı kız.
ben iki senedir bir kere bile gidemedim sinemaya
sen iki çocukla gitmişin maşallah

Allah kavuştursun yeniden hayatım

zamanında yazamadım ama doğum günümü kutlayan kızlar hepiniz sağolun
ben kaçırmışım cnm
nice mutlu sağlıklı bebekli senelere inşallah

tuh yaa erken gidiyor
oraları sevmiyo ama senin için kalıyo sonuçta tuh uzuldum

Menü annemin eseri

anne olunca böyle güzel menüler oluyo
annen gittikten sonra tek kalırsan çok zor.
inşallah kaynoş gerçekten yardım eder
aaay çok zor yaa Allah beterinden korusun.
ailemizi başımızdan eksik etmesin
verilmiş sadakası varmış takla atmış diyorsun bide
çok geçmiş olsun

Bizde akşam çaya dünürlere gideceuk.
benim içimde fesatlık kotu niyet yoktur arkadaşlar
ben baştan beri daha kızı tanımadan onu kardeşim kabul ettim.
lakin onu tanımaya başladıktan sonra iyice soğudum.
bide ben rol yapamayan biriyim
hissettiğim neyse karşımdakine gösteriyorum. Yapmacık davranamıyorum.
hiç elektrik alamıyorum kızdan.
hele beni annemi hatta egeyi abimden kıskandığını öğrendikten sonra tüm elektriklerim kesildi.
böyle olmasını hiç istememiştim

amin.... ALLAH korumuş sevinç çok geçmiş olsun,evlenecek olan kardeşinmi RABBİM beterinden korusun..onun korkusu bile yetiyor insana benim kardeşim haftalarca kendine gelememişti...
Bizde akşam çaya dünürlere gideceuk.
benim içimde fesatlık kotu niyet yoktur arkadaşlar
ben baştan beri daha kızı tanımadan onu kardeşim kabul ettim.
lakin onu tanımaya başladıktan sonra iyice soğudum.
bide ben rol yapamayan biriyim
hissettiğim neyse karşımdakine gösteriyorum. Yapmacık davranamıyorum.
hiç elektrik alamıyorum kızdan.
hele beni annemi hatta egeyi abimden kıskandığını öğrendikten sonra tüm elektriklerim kesildi.
böyle olmasını hiç istememiştim
walla öyleyse çok haklısın san hak vermemin en büyük sebebi bende öyleyim,ama bizim gibiler değilde onlar gibi,politik,riyakarlar daha çok makbule geçiyor..

Back