• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

beydaost: 39343948 .!.:
merhaba saracım nasılsın:KK19:

evettt:KK51:

güzel düşüncelerin için sağol arkadaşım:KK19:hem ben güzel değilim sevinç güzel ama en güzel deroş:110:

ay çok yorucu dimiii:KK51:
Olurmu hic en guzel basooo yaziydi yaa incecükmişşş manken gibim:110:

8.30 uyandik miroyu doyur ustunu basini degis geri uyudu bende birseyler yedim camasir katliyorum bir mak daha attim yikaniyi hava soguk kis geri geldi.
Menu
domates corbasi
zeytinyagli barbunya
bulgur pilavi
salata:kk77:

evt cnm
şimdide optimumdan geldik
Ankaraya gidince dinlenirim diyorum daha çok yoruluyorum. Her gün fink fink geziyorz
hayat sana güzel optimum burnumun dibinde ama gidemiyorum

inşallah canim yaaa... sütum bol olur inşallah. Şimdilik mama destekli veriyoruz. SütüM yetmiyor çünkü.. sen saat başımı veriyordun. Geceleri zor oluyo sütüm artsin diyede devamli yiyom:oops:
heeee
cANım gündüz sSat başı emzirdim gece bebek uyandıkça,

:110: dogurana kadar sinemalardan cikmadin dogirdun hayla sinemaya gittin dahada gidemiyom diyon pesss:63:
aboww iyiki bi sinemaya gittik dillere düştüm 2 çocukla sinemaya gidiyo diye :)

Hep anne sütümü veriyon canim sen.. Ek mama veriyonmu hiç?
arada mama veriyorum Cnm gece yatarken çok huysuzsa rahat uyusun diye , stokta mutlaka mamam var yada sütüm bolsa sağıp onu saklıyorum veriyorum

Olurmu hic en guzel basooo yaziydi yaa incecükmişşş manken gibim:110:
öylemiymişşş:110:
8.30 uyandik miroyu doyur ustunu basini degis geri uyudu bende birseyler yedim camasir katliyorum bir mak daha attim yikaniyi hava soguk kis geri geldi.
Menu
domates corbasi
zeytinyagli barbunya
bulgur pilavi
salata:kk77:
bende bezelye ve bulgur pilavı yapacam yeter:110:

Yalansa konus :110: gezenti

arada mama veriyorum Cnm gece yatarken çok huysuzsa rahat uyusun diye , stokta mutlaka mamam var yada sütüm bolsa sağıp onu saklıyorum veriyorum

Kızlar annemi yolculadim bugun kafam bombos sanki eve geldim ev bombos insanin istedigi zaman cabuk geciyorda istemefigi zaman gecmiyor bunu bir kez daha anladım sagolsun esim kafam dağılsin fiye aksama kadar gezdirdi hediyeler aldi yemege götürdü ama ben hep aglak modundayim gececek biliyorum kafami toplayayim araniza donecem yine

:KK51::KK51::KK51:Allah kavustursun canim gececek:KK51::KK51:

Kızlar annemi yolculadim bugun kafam bombos sanki eve geldim ev bombos insanin istedigi zaman cabuk geciyorda istemefigi zaman gecmiyor bunu bir kez daha anladım sagolsun esim kafam dağılsin fiye aksama kadar gezdirdi hediyeler aldi yemege götürdü ama ben hep aglak modundayim gececek biliyorum kafami toplayayim araniza donecem yine

merhaba saracım nasılsın:KK19:

evettt:KK51:

güzel düşüncelerin için sağol arkadaşım:KK19:hem ben güzel değilim sevinç güzel ama en güzel deroş:110:

ay çok yorucu dimiii:KK51:
çok yorucu evet canim benim yattigin günlerin tadını çıkar

hayat sana güzel optimum burnumun dibinde ama gidemiyorum

cANım gündüz sSat başı emzirdim gece bebek uyandıkça,
saat başı mi ben iki saatte bir emziriyorum. Ya da mama veriyorum özellikle geceleri. Ve gündüz sütümun bittiği vakitlerde mecburen veriyorum.

bende gidip elektrikli pompa almak istiyorum.

Sara benimde annem gidecek sanırım haftaya. Bende çok duygusalim bugün habire ağladım durdum. Çok zor yaaa. Benim Annem sevmiyor buraları kadın dayanamiyorum diyor. Zaten iki haftaligina gelmişti bi dahaki hafta giderim dedi. Ben oturdum ağladım çocuk gibi. Sanırım logusaligin etkisi var....
Kendim tek başıma nasıl yapacaksam.
Herife soyliyim bari annem gidince o işten izin alsinda. Yardım eder bana.. a

Saracim doğum gününü kutladimmi bilmiyorum o kosturmada. Ama doğum günün kutlu mutlu olsun. Çocuklu ve uykusuz senelere diyim :) inşallah...

Kızlar bu arada kaynos hergün bizde
Süs bebeği gibi geliyo oturuyo köşesine
Yiyor içiyor... sonra gidiyor.
Hiç bi faydası yok bana
Annen gitsin ben bakmaya yardıma gelirim diyor

Kızlar
Nohut yemeği bulgur pilavı sehriyeli et suyuna çorba salata ve peynirli börek vardı menüde bugün...

Back