Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

eşimde ööle dedi 2 kanepe olsun dedi bide armut puf istiyoo
yazın balkondada otururuz diyoooo
mantıklı geliyooo
sen gel annem salonum gniş seni oturma odada mı ağırlıyımm salon varkenn
belki bebeklerimiz koşturur görüştüğümüzde (inşallah)
inşallah kuzumm bi de sen 3 tane doğurcan ya anca sığarlar . e 2 tane de ben getirirm. ortalığa salarım valla

eşimde ööle dedi 2 kanepe olsun dedi bide armut puf istiyoo
yazın balkondada otururuz diyoooo
mantıklı geliyooo
sen gel annem salonum gniş seni oturma odada mı ağırlıyımm salon varkenn
belki bebeklerimiz koşturur görüştüğümüzde (inşallah)
mor-lila-pembe halıııı
pembe-beyaz perdeeee
düşünüyorum hemeeeeeennnnn.
krem olur tabii ama açık renk istemiyosun o zaman koyu mor. mor- krem karışımı..pek hoş olmadı galiba. başka hangi renkle kombine edilebilir bilmem ki. dur düşüniyim birras daha

mor-lila-pembe halıııı
pembe-beyaz perdeeee
düşünüyorum hemeeeeeennnnn.
krem olur tabii ama açık renk istemiyosun o zaman koyu mor. mor- krem karışımı..pek hoş olmadı galiba. başka hangi renkle kombine edilebilir bilmem ki. dur düşüniyim birras daha

neyse boşver kafam karışıp duruyo bakalım ne alcaz alma zamanım gelsinde biiii
başak hangi gün regl oldun sen aynı mı olduk kızz

bak kuzum bunlar favorilerim:
$732_kanepe_1_b.jpg $Duo Kanepe.jpg

bunlar da diğerleri

$20110130_82_9657403826.jpg $farkli-kanepe-modelleri1.jpg $images.jpg $kanepe.jpg $morkanepe.jpg $vision_kanepe_kategori.jpg

bence uğraştım buldum sana beğen birini

neyse boşver kafam karışıp duruyo bakalım ne alcaz alma zamanım gelsinde biiii
başak hangi gün regl oldun sen aynı mı olduk kızz
kız ben çok erken oldum ayın 6sında beklerken 1inde oldum. demedim mi sana. ayyyyyyy çok şaşırdım ama çoookk erken oldu neden acaba??
3. günü de doktora gitçektim ya. gitmedim kendi haline saldım bakalım hayırlısı

kız ben çok erken oldum ayın 6sında beklerken 1inde oldum. demedim mi sana. ayyyyyyy çok şaşırdım ama çoookk erken oldu neden acaba??
3. günü de doktora gitçektim ya. gitmedim kendi haline saldım bakalım hayırlısı

hmm önerilerinden 2 taane beğendim ama canlı görmeyince sinmiyoki içimee

demedinkii
benimde bugün 2. günümm
kıskançlığından erken oldun ben dedimya adet olcam diye dayanamadın tabiiiii:KK53:

demedinkii
benimde bugün 2. günümm
kıskançlığından erken oldun ben dedimya adet olcam diye dayanamadın tabiiiii:KK53:
evet ben de ööle düşünüyorum. sana kıskançlığım iliklerime hücrelerime kadar işledi, adet bile kendiliğinden oluverdiii. inanıyorum kıskançlığımdan senden önce doğurcam.. ayyy kıyamam yaa sen daha çok bekledin önce sen doğur hadi saldım sıramııı..
kuşum ben bi mama yiyim yaa öğle yemeğini yemedim sohbet koyu ya. neyse sen işin varsa hallet birazdan buluşaım yine olur mu:KK19:

evet ben de ööle düşünüyorum. sana kıskançlığım iliklerime hücrelerime kadar işledi, adet bile kendiliğinden oluverdiii. inanıyorum kıskançlığımdan senden önce doğurcam.. ayyy kıyamam yaa sen daha çok bekledin önce sen doğur hadi saldım sıramııı..
kuşum ben bi mama yiyim yaa öğle yemeğini yemedim sohbet koyu ya. neyse sen işin varsa hallet birazdan buluşaım yine olur mu:KK19:

tamam kuzu bende mamalar yapiimm geliimm

kuzum zaten bunlardan al demedim. hani renk olarak belki fikir olmştur. o tonlarda koyu olarak nasıl bir renk olabilir başka bilemedim.
çabuk geeel seni bekliyorum:KK8::KK8:

listeyide bi daha yayınlasana müsaitsennn
son haliyle görelim
sürekli bizimle olanları yıldızla işaretleyelim

listeyide bi daha yayınlasana müsaitsennn
son haliyle görelim
sürekli bizimle olanları yıldızla işaretleyelim
ben de tam düzenleyip yayınlıyordum. kalbimiz bir miş galiba:KK19::KK19:
yıldızlamak aklıma gelmemişti iyi fikir bekle yıldız atiyim

evet kalbimiz bir zatennn biliyoruzz
ayy gerçekten arkadaş olsaydık ne güzel olurduu
yani yüzyüze ,konuşarak görüşerekk
evet eminim sıkı dost olurduk:KK19::KK19::KK19:
seni bilmem de benimle konuşulan o mekanda kalır dışarı çıkmaz . o yüzden beni pek severler. ben satmam kimseyi.

kız yıldızı başına mı atiyim k.ına mı

evet eminim sıkı dost olurduk:KK19::KK19::KK19:
seni bilmem de benimle konuşulan o mekanda kalır dışarı çıkmaz . o yüzden beni pek severler. ben satmam kimseyi.

kız yıldızı başına mı atiyim k.ına mı

aynen bi ortamda yabancı biriylre karşılaşayım ayrılırken hemen tel no alınır ,hemende misafirim olurlar
o yüzden misafirim hiç bitmez

yıldızı başına koy görülürrrr daha rahat

$gülen-yıldız-b1683.jpg ERENAYEFE:24 yaşında, 6 yıllık evli, ev hatunu, 2006 yılında bir düşük yaptı, kayınannesi bir harika, kocası mükemmel ötesi (tanıdıkça anlayacaksınız), yumurtlayamıyor...

$gülen-yıldız-b1683.jpg BASAKSS:24 yaşında, 2.5 yıllık evli, maalesef ki iş hatunu, yumurtlayamıyor...
$gülen-yıldız-b1683.jpg MAONYA:23 yaşında,3 yıllık evli, ev hatunu, o da yumurtlayamıyor...
$gülen-yıldız-b1683.jpg AKANDENİZ:24 yaşında, 1.5 yıllık evli, şubat 2011 den bu yana çalışmalar yapıyor, içinde adeta saat var her ay şaşmadan regl oluyor...
41ZEYNEP:31 yaşında, 10 yıllık evli, 2002 den bu yana çalışmalar yapıyor, başarısız 3 aşılama 1 tüp denemesi var, yumurtlayamıyor ama bir gün başaracak...
$gülen-yıldız-b1683.jpg GAMZELAL:25 yaşında, 1 yıllık evli, evlendi evleneli çalışmalar yapıyor...
BELİNAYSU: ... yaşında, 1.5 yıllık evli, aktif olarak ağustos ayında çalışmalara başladı ve son gaz devam ediyor...
:KK55:
$gülen-yıldız-b1683.jpg YEŞİL33: 27 yaşında, 3 yıllık evli, ağustos ayında bir düşük yaşadı...
POLANEGRİ: 24 yaşında, 1.5 yıllık evli, 1.5 yıldır çalışmalar yapıyor, tüplerinin bir ucu doğuya diğer ucu batıya bakıyor...
:111:
$gülen-yıldız-b1683.jpg NAZEMİR: 36 yaşında, 14 yıllık evli fakat aktif olarak 7 yıllık evli, 2005 yılında bir düşük yaşadı, o da bizden yani yumurtlayamıyor...
GELARTİK: 27 yaşında, 3 yıllık evli, acil olarak sıpasının gelmesi lazım, yumurtlayamıyor...
$gülen-yıldız-b1683.jpg YETEEER: 36 yaşında,8 yıllık evli, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...
:KK57:
$gülen-yıldız-b1683.jpg SESA24: 25 yaşında, 3 yıllık evli, edebiyat hocası :KK42:, 2 kez düşük yaşadı, 2011 ocak tan bu yana çalışmalar yapıyor...
$gülen-yıldız-b1683.jpg EDA33: 26 yaşında, 3.5 yıllık evli, iş hatunu, 2 kez düşük yaşadı, önceden yumoş olan
UMUT
attachment.php
şu an 32 haftalık, annesinin karnında
:KK49:
$gülen-yıldız-b1683.jpg KARDELEN5233: 33 yaşında, 4 yıllık evli, doğal yolla gebe kaldı, pozitif test sonucunu kocasına peçeye sarıp verdi...
CEWO: 26 yaşında, 2.5 yıllık evli, 9 aydır çalışmalar sürüyor, pkolu...
İRAZCİK: ... yaşında, 1.5 yıllık evli, 2011 temmuz da bir düşük yaşadı, ...
$gülen-yıldız-b1683.jpg PNRGRKN: 23yaşında, 1.5 yıllık evli, 2011 temmuz dan bu yana çalışmalar yapıyor...

X