inşallah kuzumm bi de sen 3 tane doğurcan ya anca sığarlar . e 2 tane de ben getirirm. ortalığa salarım vallaeşimde ööle dedi 2 kanepe olsun dedi bide armut puf istiyoo
yazın balkondada otururuz diyoooo
mantıklı geliyooo
sen gel annem salonum gniş seni oturma odada mı ağırlıyımm salon varkenn
belki bebeklerimiz koşturur görüştüğümüzde (inşallah)
Eki Görüntüle 301432
halın bu renklerde mi
inşallah kuzumm bi de sen 3 tane doğurcan ya anca sığarlar . e 2 tane de ben getirirm. ortalığa salarım valla
mor-lila-pembe halııııeşimde ööle dedi 2 kanepe olsun dedi bide armut puf istiyoo
yazın balkondada otururuz diyoooo
mantıklı geliyooo
sen gel annem salonum gniş seni oturma odada mı ağırlıyımm salon varkenn
belki bebeklerimiz koşturur görüştüğümüzde (inşallah)
mor-lila-pembe halıııı
pembe-beyaz perdeeee
düşünüyorum hemeeeeeennnnn.
krem olur tabii ama açık renk istemiyosun o zaman koyu mor. mor- krem karışımı..pek hoş olmadı galiba. başka hangi renkle kombine edilebilir bilmem ki. dur düşüniyim birras daha
kız ben çok erken oldum ayın 6sında beklerken 1inde oldum. demedim mi sana. ayyyyyyy çok şaşırdım ama çoookk erken oldu neden acaba??neyse boşver kafam karışıp duruyo bakalım ne alcaz alma zamanım gelsinde biiii
başak hangi gün regl oldun sen aynı mı olduk kızz
kız ben çok erken oldum ayın 6sında beklerken 1inde oldum. demedim mi sana. ayyyyyyy çok şaşırdım ama çoookk erken oldu neden acaba??
3. günü de doktora gitçektim ya. gitmedim kendi haline saldım bakalım hayırlısı
evet ben de ööle düşünüyorum. sana kıskançlığım iliklerime hücrelerime kadar işledi, adet bile kendiliğinden oluverdiii. inanıyorum kıskançlığımdan senden önce doğurcam.. ayyy kıyamam yaa sen daha çok bekledin önce sen doğur hadi saldım sıramııı..hmm önerilerinden 2 taane beğendim ama canlı görmeyince sinmiyoki içimee
demedinkii
benimde bugün 2. günümm
kıskançlığından erken oldun ben dedimya adet olcam diye dayanamadın tabiiiii
evet ben de ööle düşünüyorum. sana kıskançlığım iliklerime hücrelerime kadar işledi, adet bile kendiliğinden oluverdiii. inanıyorum kıskançlığımdan senden önce doğurcam.. ayyy kıyamam yaa sen daha çok bekledin önce sen doğur hadi saldım sıramııı..
kuşum ben bi mama yiyim yaa öğle yemeğini yemedim sohbet koyu ya. neyse sen işin varsa hallet birazdan buluşaım yine olur mu
kuzum zaten bunlardan al demedim. hani renk olarak belki fikir olmştur. o tonlarda koyu olarak nasıl bir renk olabilir başka bilemedim.hmm önerilerinden 2 taane beğendim ama canlı görmeyince sinmiyoki içimee
kuzum zaten bunlardan al demedim. hani renk olarak belki fikir olmştur. o tonlarda koyu olarak nasıl bir renk olabilir başka bilemedim.
çabuk geeel seni bekliyorum
ben de tam düzenleyip yayınlıyordum. kalbimiz bir miş galibalisteyide bi daha yayınlasana müsaitsennn
son haliyle görelim
sürekli bizimle olanları yıldızla işaretleyelim
ben de tam düzenleyip yayınlıyordum. kalbimiz bir miş galiba
yıldızlamak aklıma gelmemişti iyi fikir bekle yıldız atiyim
evet eminim sıkı dost olurdukevet kalbimiz bir zatennn biliyoruzz
ayy gerçekten arkadaş olsaydık ne güzel olurduu
yani yüzyüze ,konuşarak görüşerekk
evet eminim sıkı dost olurduk
seni bilmem de benimle konuşulan o mekanda kalır dışarı çıkmaz . o yüzden beni pek severler. ben satmam kimseyi.
kız yıldızı başına mı atiyim k.ına mı