Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başakım kankam gelince listeyi tekrar göstersene son halini saklıyıım ben öğrenemedim daha
tanıyım herkesiii iyiceee

kızlar güzel ve ağrılı bi hafta sonu geçirdim veeeee dün gece grip oldum boğazlarım şişti:KK50:
nefes alırken bile acıyoooooo:KK50:
başak bi ıhlamur demlesene anca o gider şu durumumda :nazar:

günaydın
yavrular nasılsınızzz:26::26::26::26: yenilikler güzelikler dolu bir hafta olsun :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:bol bol süpriz çıksın bu hafta :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

başakım kankam gelince listeyi tekrar göstersene son halini saklıyıım ben öğrenemedim daha

kızlar güzel ve ağrılı bi hafta sonu geçirdim veeeee dün gece grip oldum boğazlarım şişti:KK50:

2 bira çak bişeyin kalmaz...:p
yok yok pastil kullan yumaşatır yada boğaz spreyi naneli naneli ohhhh

2 bira çak bişeyin kalmaz...:p
yok yok pastil kullan yumaşatır yada boğaz spreyi naneli naneli ohhhh

iyi dedin de kuzum
kocacım iş te
şimdi sıcacık yatağımdan kalk giyin eczane bul onları al kullann.......:2::2:
oooo fazla yorucu iş bana göree:2::2:
yatıyom yattığım yerde:KK53:
akşam gelirken alır kocacımm
yada adres vereyim sen getirr:KK1:

gecmiş olsun canımm cok özledim sizleri topikte cok güzel olmus canlarımm benimmm hepinizi okadar cok özledimki anlatamam :KK9: bu arada bende hastaydımm bronşit olmusum raporluydum evde yattımm cok kötüydüm hem raporluykende kontollerimi yaptırdım ve hüsrana ugradım gebe olabilirim diye ilac vermedi doktor bronsiti ilacsız atlattım kontorollerimdede troitlerimin calısmadıgını ögrendim bide mikrop cıktı akıntımda onun icinde regli oldugumda baslıcam ilac tedavisine esimde baslıcak birde fitil verdi canım troitlerim icin ilac tedavisine basladım bakalım doktor bu durumda gebe kalamazsın dedi ama genede kanda belli olmaz dedi bu ayın 15 beklicem artık bakalımm

iyi dedin de kuzum
kocacım iş te
şimdi sıcacık yatağımdan kalk giyin eczane bul onları al kullann.......:2::2:
oooo fazla yorucu iş bana göree:2::2:
yatıyom yattığım yerde:KK53:
akşam gelirken alır kocacımm
yada adres vereyim sen getirr:KK1:

ben hastanede çalışıyorum bebeeeemmm adres verim sen gel hemen iyileştiririk seni..
ceylan gibi olursun çıkarken böyle seke seke..:KK70:

gecmiş olsun canımm cok özledim sizleri topikte cok güzel olmus canlarımm benimmm hepinizi okadar cok özledimki anlatamam :KK9: bu arada bende hastaydımm bronşit olmusum raporluydum evde yattımm cok kötüydüm hem raporluykende kontollerimi yaptırdım ve hüsrana ugradım gebe olabilirim diye ilac vermedi doktor bronsiti ilacsız atlattım kontorollerimdede troitlerimin calısmadıgını ögrendim bide mikrop cıktı akıntımda onun icinde regli oldugumda baslıcam ilac tedavisine esimde baslıcak birde fitil verdi canım troitlerim icin ilac tedavisine basladım bakalım doktor bu durumda gebe kalamazsın dedi ama genede kanda belli olmaz dedi bu ayın 15 beklicem artık bakalımm

sana da geçmiş olsun canım yaaaa
tüh bizim senaryolar asılsız çıktı desene:KK51:
kaçgün raporluydun da bize niye uğramadın hiç heeee??:KK20::KK20:

ben hastanede çalışıyorum bebeeeemmm adres verim sen gel hemen iyileştiririk seni..
ceylan gibi olursun çıkarken böyle seke seke..:KK70:

kız allah iyiliğini versin:KK1:
başak olsaydı ondan ceylan olmaz derdii kiloluyum ya :KK60:
hangi hastanedesin sen:44:
işin kolay haaa:nazar:
rahat rahat muayene olursun tedavi olursun oohh:nazar:

merhaba kızlar rahim filminden bahsetmiştim.özelde çektirmek istiyorum.anadolu yakasında oturuyorum.özel hastaneler bu işlemi kaç paraya yapıyorlar biliyor musunuz?:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

sana da geçmiş olsun canım yaaaa
tüh bizim senaryolar asılsız çıktı desene:KK51:
kaçgün raporluydun da bize niye uğramadın hiç heeee??:KK20::KK20:

inanki kafamı kaldırıcak halim yoktu zar zor 3gündür hastanelerle ugrastım tahlil sonucları falan derken zaman nasıl gecmiş anlamıyordum kuzum yaa sizleri cok ihmal ettim biliyorum ama kızmaa bak ben sana ıhlamur yaptımmm all içç de iyilesss canımmm :KK9: affettinmii

merhaba kızlar rahim filminden bahsetmiştim.özelde çektirmek istiyorum.anadolu yakasında oturuyorum.özel hastaneler bu işlemi kaç paraya yapıyorlar biliyor musunuz?:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

tam olarak fiyatlardan haberim yok ama
bn burda bi tıp mrk sormuştumm
300-350 tl falan demişlerdii
ama yerden yere değişiyoo:44:

valla bizim hastanede yok onu biliyom ama diğerlerinde nasıldır bilmem...
ama avrupa yakasında biyer var hemde ağrısız çekiyo yeni bi makine varmış...
330 tl.
bende orada yaptırıcam eğer doktor isterse...
fındıkzadede yeri

inanki kafamı kaldırıcak halim yoktu zar zor 3gündür hastanelerle ugrastım tahlil sonucları falan derken zaman nasıl gecmiş anlamıyordum kuzum yaa sizleri cok ihmal ettim biliyorum ama kızmaa bak ben sana ıhlamur yaptımmm all içç de iyilesss canımmm :KK9: affettinmii

bak ıhlmur yaptıysan affederimm
off ya kaynanam yanımda olaydı keşke
o bakardı bana yaaa

ben bundan 3-4 ay önce yaptırdım bende anadolu yakasında oturuyorum ek para almadılar kontolde yaptı doktorr cekp verdi elime hangi ahstane dersen erdem hastanesiydi

kız allah iyiliğini versin:KK1:
başak olsaydı ondan ceylan olmaz derdii kiloluyum ya :KK60:
hangi hastanedesin sen:44:
işin kolay haaa:nazar:
rahat rahat muayene olursun tedavi olursun oohh:nazar:

valla şanslıyım o konuda burçincim artık beni görünce naptın nooldu oldumu diye soruyo adam doktor benden daha panik...
yok hocam yine olmadı sende bi sorun var galiba diyorum...:KK70:
adam dövecek beni galiba..
bugün aradı gün içinde yokum akşam nöbete geliyorum bi gel bakalım tekrar bu ayda olmazsa dövücem seni diyo...
böyle anlaşıp gidiyoz....
ben içerenköy özel bayındır hastanesindeyim...
beklerim gelin çay içek kahve içek muayene olak..:KK70:
diyetisyende var kız gel...

bak ıhlmur yaptıysan affederimm
off ya kaynanam yanımda olaydı keşke
o bakardı bana yaaa

gene nisbet yapıyon hee bizim kaynalar kötü sana iyisi ras gelmiş canım basak olsaydı simdi cevabını verirdi sana :KK9: cagırda gelsin kayınannen baksın sana kıymetli gelinnn..bi doguramadında niye bakıyosa sana sankimm heeee:KK9:basak yok ben ugrasıyım senle

X