ben hiç öle yapmam bişiler fırlatmammm
sadece sölenirim sinirim geçene kadar daha tek bişey atmadım kızgınken
ben kızınca bulaşık yıkıyom makineden çıkarıp çıkarıp yıkarım eşimde sölenirr
tabi aysonu faturaya yansıyoo
bi makine bulaşığı elde yıkayınca bide sıcak suylaa
tabi o bulaşık biter eşim susar sıra bana gelirrrr
...:88::84::88:. . durum bu
olabilirrrrrdolunay olduğu zamanlar kadınlar çok gergin olurmuş bugün dolunaymı var acaba:26
aman abla benim kocacım işte bişi yapmadııgeçmiş olsun canım dikkat et kendine
barıştıysanız mutsuzluğu unut bakimmadem dizinde yatıyo senin burda ne işin var kocişinle ilginlen hadi bakim
abooov sakin ol kızım zavall eniştem naptı sana hem o çok mükemmel dimi
sara abla uyudu ama oda benle bugun ılgılenmedı dısarı gttı aksam geldıı kızdım bendee
bı gun evde kalıyo oda benle ılgılensın hakkım degılmı ama
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
barıştıysanız mutsuzluğu unut bakimmadem dizinde yatıyo senin burda ne işin var kocişinle ilginlen hadi bakim
abooov sakin ol kızım zavall eniştem naptı sana hem o çok mükemmel dimi
olabilirrrrr
aman abla benim kocacım işte bişi yapmadıı
herkes gerginya acaba bende kavga edermiydimm dedim yoksa allah korusun
hakkın kuzum hakkınnn
bak benim kocam bensiz evden çıkmaz izninde bile evi temizliyim diye atarım evden 5 dk sonra gelir bittimi diyee
kendini suçlama benim mikroplar hiç gitmediki bu sene... koca kış 2 kere anca grip olurum ...daha geçen ayın başında gripdim sonunda gripdim şimdi yine girip oluyorum anlamadım 15 gün grip gez 15 gün sağlıklı geçirme
1.5 senelık evlılıgımde ılk defa dısarı cıktı yemın edrım aslında kocamı cook esvyorum eryere benle gıdıyo bugun ıs yapıyodum gıt basımdan bı ıkı saat gez dedıım anaaaaaaaaaaaa adam 8 gelmezmı
tabı ben kopurdummmmmmmmmm
sara abla uyudu ama oda benle bugun ılgılenmedı dısarı gttı aksam geldıı kızdım bendee
bı gun evde kalıyo oda benle ılgılensın hakkım degılmı ama
sağol canım çokda dikkat ederim kendime evden dışarı çıkmam pek, soğuk alsam... eşim dalga geçecek yine elini sıcak sudan soğuk suya koymuyoz yinede hasta oluyon diye
haklısın canım çalışıyonmuuu????
gerçi evdede olsan hafta tatili bugünn
olabilirrrrr
aman abla benim kocacım işte bişi yapmadıı
herkes gerginya acaba bende kavga edermiydimm dedim yoksa allah korusun
hakkın kuzum hakkınnn
bak benim kocam bensiz evden çıkmaz izninde bile evi temizliyim diye atarım evden 5 dk sonra gelir bittimi diyee
hakkın tabiki kuzum menim ama ne yapalım erkekler böyle işte bazen odun oluyolar alttan almakda bize düşüyo Allah ağzınızın tadını kaçırmasın bitanem
kıyamam sana bi nane limon kaynat bide sabahşarı aç karnına bi kaşık arı balı ye iyi gelecektir canım
hayır cnm evdeyım kocıss cook kıskanc calıstrmıyoo
bı turlu ıkna edemedım
yok zaten kendimi suçlamıyom,bilerek gönderdim:2::2::2::2:
hakkın tabiki kuzum menim ama ne yapalım erkekler böyle işte bazen odun oluyolar alttan almakda bize düşüyo Allah ağzınızın tadını kaçırmasın bitanem
kıyamam sana bi nane limon kaynat bide sabahşarı aç karnına bi kaşık arı balı ye iyi gelecektir canım
ozaman geçen ayki mikroplarıda sen gönderdin bi vucudumdan atamadım nasıl mikropsa
sağol canım ada çayı falanda yaparım ballı limonlu zaten eşim hasta olduğumu görünce portakalı greyfurtu yığar eve
ozaman geçen ayki mikroplarıda sen gönderdin bi vucudumdan atamadım nasıl mikropsa
sağol canım ada çayı falanda yaparım ballı limonlu zaten eşim hasta olduğumu görünce portakalı greyfurtu yığar eve
bendensin aynen benimki hazır işimden etti benide öle evlendikk
hafta taili bigün sende iş yapmayaydın da gezeydin onlaa
biz hafta tatilinde hep gezeriz iş yaptırmıyo kafam almıyo diyo
ev rezil rüsvada olsa ben geziyom ev ööle pispis
bende portakalı mandalinayı seviyorumda greyfurtu sevmiyorum çok acı yaaaaa
hayır cnm evdeyım kocıss cook kıskanc calıstrmıyoo
bı turlu ıkna edemedım
bendensin aynen benimki hazır işimden etti benide öle evlendikk
hafta taili bigün sende iş yapmayaydın da gezeydin onlaa
biz hafta tatilinde hep gezeriz iş yaptırmıyo kafam almıyo diyo
ev rezil rüsvada olsa ben geziyom ev ööle pispis
cnm aksama mısafır gelecektı hamur ısı ıcın mazeme al gec gel dedım oda vur deyınce oldurdu ılk defa yoladım demekkı neymıs sokaga bensız cıkmayacakmıs
zatı mısafrde gelmedısınır oldum