Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bend eıs yaparım cnm mutfakdaydımmm ıslerle ugrasyodum dıbımden gıtmdı yanımdada kumanda vardı bende fırlattım

:118::118: :118::118: :118::118: :118::118: :118::118: :118::118: :118::118: :118::118: :118::118: :118::118: :122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122: :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

dolunay olduğu zamanlar kadınlar çok gergin olurmuş bugün dolunaymı var acaba:26
olabilirrrrr
aman abla benim kocacım işte bişi yapmadıı
herkes gerginya acaba bende kavga edermiydimm dedim yoksa allah korusun
sara abla uyudu ama oda benle bugun ılgılenmedı dısarı gttı aksam geldıı kızdım bendee
bı gun evde kalıyo oda benle ılgılensın hakkım degılmı ama

hakkın kuzum hakkınnn
bak benim kocam bensiz evden çıkmaz izninde bile evi temizliyim diye atarım evden 5 dk sonra gelir bittimi diyee

sağol canım çokda dikkat ederim kendime evden dışarı çıkmam pek, soğuk alsam... eşim dalga geçecek yine elini sıcak sudan soğuk suya koymuyoz yinede hasta oluyon diye

1.5 senelık evlılıgımde ılk defa dısarı cıktı yemın edrım aslında kocamı cook esvyorum eryere benle gıdıyo bugun ıs yapıyodum gıt basımdan bı ıkı saat gez dedıım anaaaaaaaaaaaa adam 8 gelmezmı
tabı ben kopurdummmmmmmmmm

yok zaten kendimi suçlamıyom,bilerek gönderdim:2::2::2::2:

haklısın canım çalışıyonmuuu????
gerçi evdede olsan hafta tatili bugünn

sara abla uyudu ama oda benle bugun ılgılenmedı dısarı gttı aksam geldıı kızdım bendee
bı gun evde kalıyo oda benle ılgılensın hakkım degılmı ama

hakkın tabiki kuzum menim ama ne yapalım erkekler böyle işte bazen odun oluyolar alttan almakda bize düşüyo Allah ağzınızın tadını kaçırmasın bitanem

sağol canım çokda dikkat ederim kendime evden dışarı çıkmam pek, soğuk alsam... eşim dalga geçecek yine elini sıcak sudan soğuk suya koymuyoz yinede hasta oluyon diye

kıyamam sana bi nane limon kaynat bide sabahşarı aç karnına bi kaşık arı balı ye iyi gelecektir canım

aynen işim bitmeden geldi diye kızarım bide...ama ben ara sıra izin veririm 1..2 saati geçmeyecek şekilde benide gezdirmek şartıyla

allah razı olsun ablammm ben pek altan almam sagolsun kocıss etrafımda donuyo
bende kusuyorum erkek mılletı bunu anllıyo

hayır cnm evdeyım kocıss cook kıskanc calıstrmıyoo
bı turlu ıkna edemedım

bendensin aynen benimki hazır işimden etti benide öle evlendikk

hafta taili bigün sende iş yapmayaydın da gezeydin onlaa
biz hafta tatilinde hep gezeriz iş yaptırmıyo kafam almıyo diyo
ev rezil rüsvada olsa ben geziyom ev ööle pispis

yok zaten kendimi suçlamıyom,bilerek gönderdim:2::2::2::2:

ozaman geçen ayki mikroplarıda sen gönderdin bi vucudumdan atamadım nasıl mikropsa

sağol canım ada çayı falanda yaparım ballı limonlu zaten eşim hasta olduğumu görünce portakalı greyfurtu yığar eve

bende portakalı mandalinayı seviyorumda greyfurtu sevmiyorum çok acı yaaaaa

aa kuru iftiraaa
ben pazar günü hastalandım bu ayy yanii
ben şimdiki mikraopları gönderdimm
eski mikroplarla alakam yokk:26::26:

ama mikropum pistirr hee öle uysal sakin değildirr

cnm aksama mısafır gelecektı hamur ısı ıcın mazeme al gec gel dedım oda vur deyınce oldurdu ılk defa yoladım demekkı neymıs sokaga bensız cıkmayacakmıs
zatı mısafrde gelmedı sınır oldum

hayır cnm evdeyım kocıss cook kıskanc calıstrmıyoo
bı turlu ıkna edemedım

benimkide çok kıskanç bide ben sana güveniyom karşındakilere güvenmiyom diyo onun için çalıştırmıyomuş

bende evlenmeden önce çalışıyodum nasıl rahatsız oluyodu ama bana belli etmiyodu sıkmıyodu... ama evlenince mecbur onun dediği oldu çalışmama karşı anca kendi işimiz olursa çalışabilirmişim ölme eşeğim ölme

cnm aksama mısafır gelecektı hamur ısı ıcın mazeme al gec gel dedım oda vur deyınce oldurdu ılk defa yoladım demekkı neymıs sokaga bensız cıkmayacakmıs
zatı mısafrde gelmedı sınır oldum

hmm misafirrrr içinse maleseff katlancann
ee peki nasıl hamur işi yapacaktın 8 den sonra seninki sopayı haketmişşş
aynen git sende beraber yalnız bırakmaa
ya misafir gelseydi ne ikram edecektinn????patlat kafasınıı
misafriden sonra gelcekmiş nerdeysee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…