Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benimkide çok kıskanç bide ben sana güveniyom karşındakilere güvenmiyom diyo onun için çalıştırmıyomuş

bende evlenmeden önce çalışıyodum nasıl rahatsız oluyodu ama bana belli etmiyodu sıkmıyodu... ama evlenince mecbur onun dediği oldu çalışmama karşı anca kendi işimiz olursa çalışabilirmişim ölme eşeğim ölme
kadınların kaderı demekkı bende cook rahattım calosyodum nısanı taktı cıkardı ıstenn ne zman dukkan acarz o zman calsırım kendı ısımdee dıyo:KK47::KK47::KK47::KK47:

benimkide çok kıskanç bide ben sana güveniyom karşındakilere güvenmiyom diyo onun için çalıştırmıyomuş

bende evlenmeden önce çalışıyodum nasıl rahatsız oluyodu ama bana belli etmiyodu sıkmıyodu... ama evlenince mecbur onun dediği oldu çalışmama karşı anca kendi işimiz olursa çalışabilirmişim ölme eşeğim ölme

aynıııı aynıı benimkinin kafadannn
ben yatmaktan memnunum ama:KK1::KK1::KK1::KK1:

$imagesCA7V8JX1.jpg $nane limon.jpg $imagesCAZF60TX.jpg

nazemirim bunlar sana

hayır cnm evdeyım kocıss cook kıskanc calıstrmıyoo:KK47::KK47:
bı turlu ıkna edemedım

bendensin aynen benimki hazır işimden etti benide öle evlendikk

hafta taili bigün sende iş yapmayaydın da gezeydin onlaa
biz hafta tatilinde hep gezeriz iş yaptırmıyo kafam almıyo diyo
ev rezil rüsvada olsa ben geziyom ev ööle pispis

evde olduğu zamanlar bizde beraber gezeriz iş falanda yapmam ertesi günüde işim bitmez

hmm misafirrrr içinse maleseff katlancann
ee peki nasıl hamur işi yapacaktın 8 den sonra seninki sopayı haketmişşş:KK57:
aynen git sende beraber yalnız bırakmaa
ya misafir gelseydi ne ikram edecektinn????patlat kafasınıı
misafriden sonra gelcekmiş nerdeysee

onu dusundu odun kocam aradı gelmeyecekm ıs bende su kısyle beraber dedım tamam dedım aslında ben ızın verdım ama o gec geldı sonucda ben onu dusundum kırk yılda bı cıkıyosun dedım gıt dedım oda erken gelseydıı :KK47::KK47::KK47:

bende portakalı mandalinayı seviyorumda greyfurtu sevmiyorum çok acı yaaaaa

bende sevmiyorum ama portakalla birlikte acı olmuyor içine havuç elma ne bulursam atarım

aa kuru iftiraaa:KK20::KK20:
ben pazar günü hastalandım bu ayy yanii
ben şimdiki mikraopları gönderdimm
eski mikroplarla alakam yokk:26::26::KK30::KK30:

ama mikropum pistirr hee öle uysal sakin değildirr:KK47::KK47::KK47:

desene yandık kolay kolay iyileşemeyecem

sıkta iç abla sıkınca tadı o kadar acı olmuyoo
1 portakal 1 greyfurt 1 elma
sık ohh iç şifa şifa

aynen yarın yaparım artık ses falan olmasın şimdi

kadınların kaderı demekkı bende cook rahattım calosyodum nısanı taktı cıkardı ıstenn ne zman dukkan acarz o zman calsırım kendı ısımdee dıyo:KK47::KK47::KK47::KK47:

aynıııı aynıı benimkinin kafadannn
ben yatmaktan memnunum ama:KK1::KK1::KK1::KK1:

bende memnunum bazen sırf sinir etmek için çalışmak istiyorum diyorum nasılsa izin vermiyecek biliyorum

çok sağol

kızlar işim vardı şimdi geldim. parti biter bitmez kaçtı mı bizim hatunlar
erenay nereye gitti 1e kadar burdayım demişti ama.
ay öyle yoruldum ki şu an. renginden hoşlanmadığım bi dolap vardı onu kapladım on numara bişi oldu yaaaa bayıldımmmm

ay öyle yoruldum ki şu an. renginden hoşlanmadığım bi dolap vardı onu kapladım on numara bişi oldu yaaaa bayıldımmmm

gule gule kullan cnm ısı varmıs cıktı kactı herkezler:KK17::KK17:

nasıl bişey merak ettim resmini bi çekde görelim
eranayın azıcık işi varmış çıktı

X