Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çok saolun arkadaşlarımmm ..........
inşallahhh yarına mutlu uyanırımm burda böldüğüm partiyi debaşlat başlatırımmm
kawganın sebebi hep ailesii sinir oluyorum hepsinee ne kadar ykn dawransamda bi çekememezliği war hepsinin anlamadım gitti ben onlardan daha sosyal kültürlü olduğum için sanırım çünkü başka bi seçenek gelmiyo aklıma .....2 yüzlü hepsii .......
ahh aşkım ahhhh ....
allahımm duy sesimiiiii............
bende o dertten muzdaribim kuzum. kavgalarımızın çoğu onlar yüzünden

ooooooooohhhh missss
pekde güzel gitti soğuk soğukk:KK1:

afiyet olsun yarasın erenayıma

abla yaa cook acıktım zatennnnnn cook ıyı geldıı:125::125::125::125::125::125::125::125:

afiyet olsun canım du size bide sarma yapayım uzmanlık alanım olur sarma beni tanıyanlar bilir :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kızlar maaşallah çok kurtlusunuz lakin azıcık oturak artık. yoruldum ben

oturmak yok başak hanım parti sahibesi sensin biz oturmadıkça sende ayaktasın ona göre:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

iyiki şuan aç değilim açken hiç bakamam yemek kitaplarına falan daha çok acıktırır beni yoksa kedi gibi mutfakta ne yapsam da yesem diye dolanırdım

yakın olsak ben sana yapardım bu yemekleri nazemircim bende yemek tariflerine baktıkça mutfağa koşuyorum sonuç kilo olarak dönüyo:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

afiyet olsun yarasın erenayıma

afiyet olsun canım du size bide sarma yapayım uzmanlık alanım olur sarma beni tanıyanlar bilir :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

oturmak yok başak hanım parti sahibesi sensin biz oturmadıkça sende ayaktasın ona göre:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

yakın olsak ben sana yapardım bu yemekleri nazemircim bende yemek tariflerine baktıkça mutfağa koşuyorum sonuç kilo olarak dönüyo:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

bende bakmıyorum bakacaksamda tok bakarım...hatta markete bile gitmem aç karna...bende kilo almaya meyilliyim dikkat etmeye çalışıyorum birazcık

gamzelel aılesınımı tutuyo senden yanamı cnm off cook uzucu bı durum bıraz once ebnde kavga ettım o sucluydu ozr dıledı dızımde yatyo suan ama genede bende cook mutsuzum
:KK19::KK19::KK19:::KK14::KK14::KK14::KK14:

heryerim ağrıyor burnım akmaya başladı:2:bir taraftan hapşuruyom grip ben geliyorum diye bangır bangır bağırıyo

işte geldi sarmalar
ve patlıcan kebabı :KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

$sarma 1.jpg $imagesCAYJSLVC.jpg $sarma 3.jpg $karalahana.jpg $imagesCAAW93EJ.jpg

heryerim ağrıyor burnım akmaya başladı:2:bir taraftan hapşuruyom grip ben geliyorum diye bangır bangır bağırıyo

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

gamzelel aılesınımı tutuyo senden yanamı cnm off cook uzucu bı durum bıraz once ebnde kavga ettım o sucluydu ozr dıledı dızımde yatyo suan ama genede bende cook mutsuzum
:KK19::KK19::KK19:::KK14::KK14::KK14::KK14:

barıştıysanız mutsuzluğu unut bakim:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20: madem dizinde yatıyo senin burda ne işin var kocişinle ilginlen hadi bakim:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

ay iyiki kocam yok yoksa durum fena olurduuuu
bu akşam topiktekiler gergin ve kavgalı :KK47::KK47:

abooov sakin ol kızım zavall eniştem naptı sana hem o çok mükemmel dimi :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

barıştıysanız mutsuzluğu unut bakim:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20: madem dizinde yatıyo senin burda ne işin var kocişinle ilginlen hadi bakim:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

abooov sakin ol kızım zavall eniştem naptı sana hem o çok mükemmel dimi :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

sara abla uyudu ama oda benle bugun ılgılenmedı dısarı gttı aksam geldıı kızdım bendee:KK47::KK47::KK47:
bı gun evde kalıyo oda benle ılgılensın hakkım degılmı ama

ben cook sınırlıydım bugun kumandalar havada uctu ama esım altan aldı suanda yatagıda gtmyo dızımde yatıyo :KK47::KK47::KK47:

ben hiç öle yapmam bişiler fırlatmammm
sadece sölenirim sinirim geçene kadar daha tek bişey atmadım kızgınken
ben kızınca bulaşık yıkıyom makineden çıkarıp çıkarıp yıkarım eşimde sölenirr
tabi aysonu faturaya yansıyoo
bi makine bulaşığı elde yıkayınca bide sıcak suylaa

tabi o bulaşık biter eşim susar sıra bana gelirrrr
...:88::84::KK47::88:.:KK57:. durum bu

ben gönderdim nazemircimmm o mikraopları sanaa:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
benimki anca geçtii:nazar::nazar:

kendini suçlama benim mikroplar hiç gitmediki bu sene... koca kış 2 kere anca grip olurum ...daha geçen ayın başında gripdim sonunda gripdim şimdi yine girip oluyorum anlamadım 15 gün grip gez 15 gün sağlıklı geçirme

X