Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kadınların kaderı demekkı bende cook rahattım calosyodum nısanı taktı cıkardı ıstenn ne zman dukkan acarz o zman calsırım kendı ısımdee dıyo

aynıııı aynıı benimkinin kafadannn
ben yatmaktan memnunum ama

hayır cnm evdeyım kocıss cook kıskanc calıstrmıyoo
bı turlu ıkna edemedım

benimkide çok kıskanç bide ben sana güveniyom karşındakilere güvenmiyom diyo onun için çalıştırmıyomuş

bende evlenmeden önce çalışıyodum nasıl rahatsız oluyodu ama bana belli etmiyodu sıkmıyodu... ama evlenince mecbur onun dediği oldu çalışmama karşı anca kendi işimiz olursa çalışabilirmişim ölme eşeğim ölme
evde olduğu zamanlar bizde beraber gezeriz iş falanda yapmam ertesi günüde işim bitmez

onu dusundu odun kocam aradı gelmeyecekm ıs bende su kısyle beraber dedım tamam dedım aslında ben ızın verdım ama o gec geldı sonucda ben onu dusundum kırk yılda bı cıkıyosun dedım gıt dedım oda erken gelseydıı

bende portakalı mandalinayı seviyorumda greyfurtu sevmiyorum çok acı yaaaaa

bende sevmiyorum ama portakalla birlikte acı olmuyor içine havuç elma ne bulursam atarım

aa kuru iftiraaa
ben pazar günü hastalandım bu ayy yanii
ben şimdiki mikraopları gönderdimm
eski mikroplarla alakam yokk:26::26:

ama mikropum pistirr hee öle uysal sakin değildirr

desene yandık kolay kolay iyileşemeyecem

sıkta iç abla sıkınca tadı o kadar acı olmuyoo
1 portakal 1 greyfurt 1 elma
sık ohh iç şifa şifa

aynen yarın yaparım artık ses falan olmasın şimdi

kadınların kaderı demekkı bende cook rahattım calosyodum nısanı taktı cıkardı ıstenn ne zman dukkan acarz o zman calsırım kendı ısımdee dıyo

aynıııı aynıı benimkinin kafadannn
ben yatmaktan memnunum ama

bende memnunum bazen sırf sinir etmek için çalışmak istiyorum diyorum nasılsa izin vermiyecek biliyorum

çok sağol

kızlar işim vardı şimdi geldim. parti biter bitmez kaçtı mı bizim hatunlar
erenay nereye gitti 1e kadar burdayım demişti ama.
ay öyle yoruldum ki şu an. renginden hoşlanmadığım bi dolap vardı onu kapladım on numara bişi oldu yaaaa bayıldımmmm

gule gule kullan cnm ısı varmıs cıktı kactı herkezler

nasıl bişey merak ettim resmini bi çekde görelim
eranayın azıcık işi varmış çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…