iyiki şuan aç değilim açken hiç bakamam yemek kitaplarına falan daha çok acıktırır beni yoksa kedi gibi mutfakta ne yapsam da yesem diye dolanırdım
bende o dertten muzdaribim kuzum. kavgalarımızın çoğu onlar yüzündençok saolun arkadaşlarımmm ..........
inşallahhh yarına mutlu uyanırımm burda böldüğüm partiyi debaşlat başlatırımmm
kawganın sebebi hep ailesii sinir oluyorum hepsinee ne kadar ykn dawransamda bi çekememezliği war hepsinin anlamadım gitti ben onlardan daha sosyal kültürlü olduğum için sanırım çünkü başka bi seçenek gelmiyo aklıma .....2 yüzlü hepsii .......
ahh aşkım ahhhh ....
allahımm duy sesimiiiii............
ooooooooohhhh missss
pekde güzel gitti soğuk soğukk
abla yaa cook acıktım zatennnnnn cook ıyı geldıı:125::125::125::125::125::125::125::125:
kızlar maaşallah çok kurtlusunuz lakin azıcık oturak artık. yoruldum ben
iyiki şuan aç değilim açken hiç bakamam yemek kitaplarına falan daha çok acıktırır beni yoksa kedi gibi mutfakta ne yapsam da yesem diye dolanırdım
suan ben oyle yapıyorum cnm cook acıktım
kilo problemin yoksa sorun değil ye boşver
yok öle oturmakkkkızlar maaşallah çok kurtlusunuz lakin azıcık oturak artık. yoruldum ben
boş veeeeeeeeeeeeeer bende kiloluyum bu gece yemek serbest yarın diyete başlarız tabi bi dahaki partiye kadar
yarında parti varrrrrr
eroş kocan gittimi
kız benim kocam zaten yok 14,00 de gitti
1,30 da gelcekkk
o varken gelmem biliyonnn
afiyet olsun yarasın erenayıma
afiyet olsun canım du size bide sarma yapayım uzmanlık alanım olur sarma beni tanıyanlar bilir
oturmak yok başak hanım parti sahibesi sensin biz oturmadıkça sende ayaktasın ona göre
yakın olsak ben sana yapardım bu yemekleri nazemircim bende yemek tariflerine baktıkça mutfağa koşuyorum sonuç kilo olarak dönüyo
gamzelel aılesınımı tutuyo senden yanamı cnm off cook uzucu bı durum bıraz once ebnde kavga ettım o sucluydu ozr dıledı dızımde yatyo suan ama genede bende cook mutsuzum
:
heryerim ağrıyor burnım akmaya başladı:2:bir taraftan hapşuruyom grip ben geliyorum diye bangır bangır bağırıyo
işte geldi sarmalar
ve patlıcan kebabı
Eki Görüntüle 305391 Eki Görüntüle 305394 Eki Görüntüle 305393 Eki Görüntüle 305395 Eki Görüntüle 305396
ay iyiki kocam yok yoksa durum fena olurduuuu
bu akşam topiktekiler gergin ve kavgalı
işte geldi sarmalar
ve patlıcan kebabı
Eki Görüntüle 305391 Eki Görüntüle 305394 Eki Görüntüle 305393 Eki Görüntüle 305395 Eki Görüntüle 305396
heryerim ağrıyor burnım akmaya başladı:2:bir taraftan hapşuruyom grip ben geliyorum diye bangır bangır bağırıyo
gamzelel aılesınımı tutuyo senden yanamı cnm off cook uzucu bı durum bıraz once ebnde kavga ettım o sucluydu ozr dıledı dızımde yatyo suan ama genede bende cook mutsuzum
:
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
barıştıysanız mutsuzluğu unut bakimmadem dizinde yatıyo senin burda ne işin var kocişinle ilginlen hadi bakim
abooov sakin ol kızım zavall eniştem naptı sana hem o çok mükemmel dimi
ben cook sınırlıydım bugun kumandalar havada uctu ama esım altan aldı suanda yatagıda gtmyo dızımde yatıyo
ben gönderdim nazemircimmm o mikraopları sanaa
benimki anca geçtii