tmm cnm dur çekiyim güzel çıkarsa koyiyimnasıl bişey merak ettim resmini bi çekde görelim
eranayın azıcık işi varmış çıktı
sabah dok gıdecegımmm kızlar acaba neden 1 gun adet olmusum off offfffffff adet olunca uzuluyorum olmayınca uzulıyorum
bende temmuzda olmuştum öyle2 gün olmuştum sonra kesilmişti ama şükür bişey çıkmadı...yarın dr git bakalım ne diyecek bazen hamilelik oluncada olurmuş öyle inşallah sen yinede ümitlenmede
cnm benım eylulde oldu boyle bebk var sandı dok tahlıl yaptı negetf offf gecen ay 10 gun erken oldum bu ayda erken oldum 1 gun nerdeyse olmadım gıbı damla damala sabah olsaydı nı bıde mısafr gelecek oglenn nasıl yetseceksen
cnm sen mı kapladın bunu eskı haloını gormdedım ama cook gusel olmus
nazemirim baakkkkkkkkkkkkk
akşamdan yapabildiklerini yapsaydın yarına hazırlık ben yetişemeyecim zamalarda öyle yapıyorum....senin yakında gelir bebiş görürsün bak yeterki biraz sakin ol stres yapma kendine
benim yatak odam siyah. bu da hiç uymuyordu odama sinir oluyordum. en sonunda süper bişi oldu kocam görünce çok şaşırcakcnm sen mı kapladın bunu eskı haloını gormdedım ama cook gusel olmus
benim yatak odam siyah. bu da hiç uymuyordu odama sinir oluyordum. en sonunda süper bişi oldu kocam görünce çok şaşırcak
sağol bebeğimmm hep el becerisi konusunda başarılı olmuşumdur. çok şaşırırlar çevremdekiler ellerimin mariftetine. çok ağır ama güzel yaparım çok şükür Rabbim vermiş yetenek. beğenmediğin mobilyn varsa kaplamaya gelebirirm canım ama malzeme sendençok güzel nasıl kapladın hiç belli değil boyanmış gibi...kendi resminide çekmişin maşallah güzel hatunmuşun hayalimdeki gibi
yapışkanlı kağıtlar var ya bebeğim onlar mucizevi bişey adeta yeni gibi yapıyorlar eşyayı. tavsiye ederiellerıne saglık cook gusel olmus valla nasıl yaptın
bu da eski rengi
cnm yaptım sabah annem kaynanmda gelecek onlara guvenyom ıns olur cnm daha fazla beklletmez dısarı bıle cıkamyorum herkez soracak dıye sterden uzak kalamıyorıum kı
para verrsen ben gelrmevet çok güzel olmuş bende gaza gelip evdekileri kaplarmışım tabi bir ucundan tutup öbür ucu elimde kalmazsa
sağol bebeğimmm hep el becerisi konusunda başarılı olmuşumdur. çok şaşırırlar çevremdekiler ellerimin mariftetine. çok ağır ama güzel yaparım çok şükür Rabbim vermiş yetenek. beğenmediğin mobilyn varsa kaplamaya gelebirirm canım ama malzeme senden
para verrsen ben gelrm
onu tez zamanda tamamen değiştirirsin inşallahhbenimde elim yatkındır biraz titiz yaparım yaptığım işi... bende tahmin etmiştim çok güzel bişey evet o yapışkanlı şeyler...sağol canım benim beğenmediğim yatak odası var zaten uğraşmaya değmez son kullanma tarihi geçti