Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sabah dok gıdecegımmm kızlar acaba neden 1 gun adet olmusum off offfffffff adet olunca uzuluyorum olmayınca uzulıyorum

sabah dok gıdecegımmm kızlar acaba neden 1 gun adet olmusum off offfffffff adet olunca uzuluyorum olmayınca uzulıyorum

bende temmuzda olmuştum öyle2 gün olmuştum sonra kesilmişti ama şükür bişey çıkmadı...yarın dr git bakalım ne diyecek bazen hamilelik oluncada olurmuş öyle inşallah sen yinede ümitlenmede

bende temmuzda olmuştum öyle2 gün olmuştum sonra kesilmişti ama şükür bişey çıkmadı...yarın dr git bakalım ne diyecek bazen hamilelik oluncada olurmuş öyle inşallah sen yinede ümitlenmede

cnm benım eylulde oldu boyle bebk var sandı dok tahlıl yaptı negetf offf gecen ay 10 gun erken oldum bu ayda erken oldum 1 gun nerdeyse olmadım gıbı damla damala sabah olsaydı nı bıde mısafr gelecek oglenn nasıl yetseceksen

akşamdan yapabildiklerini yapsaydın yarına hazırlık ben yetişemeyecim zamalarda öyle yapıyorum....senin yakında gelir bebiş görürsün bak yeterki biraz sakin ol stres yapma kendine

akşamdan yapabildiklerini yapsaydın yarına hazırlık ben yetişemeyecim zamalarda öyle yapıyorum....senin yakında gelir bebiş görürsün bak yeterki biraz sakin ol stres yapma kendine

cnm yaptım sabah annem kaynanmda gelecek onlara guvenyom ıns olur cnm daha fazla beklletmez dısarı bıle cıkamyorum herkez soracak dıye sterden uzak kalamıyorıum kı

çok güzel nasıl kapladın hiç belli değil boyanmış gibi...kendi resminide çekmişin maşallah güzel hatunmuşun hayalimdeki gibi
sağol bebeğimmm hep el becerisi konusunda başarılı olmuşumdur. çok şaşırırlar çevremdekiler ellerimin mariftetine. çok ağır ama güzel yaparım çok şükür Rabbim vermiş yetenek. beğenmediğin mobilyn varsa kaplamaya gelebirirm canım ama malzeme senden

bu da eski rengi

evet çok güzel olmuş bende gaza gelip evdekileri kaplarmışım tabi bir ucundan tutup öbür ucu elimde kalmazsa

cnm yaptım sabah annem kaynanmda gelecek onlara guvenyom ıns olur cnm daha fazla beklletmez dısarı bıle cıkamyorum herkez soracak dıye sterden uzak kalamıyorıum kı

canım benim banada soruyorlar ama hiç takmıyorum olmuyor diyorum tedavi oluyoruz diyorum kendimi üzsem bişeyler çabucak olmayacakki sadece hayatı kaçıracam bir daha bugünleri yaşama şansım yokki neden bugünlerimi zehir edeyim arkadaşlarım bana nasıl imreniyorlar bugünlerin kıymetini bilin diye halen elele kolkola geziyoruz ...sende kulak tıka dılşaradikelere elinden geldiğince

benimde elim yatkındır biraz titiz yaparım yaptığım işi... bende tahmin etmiştim çok güzel bişey evet o yapışkanlı şeyler...sağol canım benim beğenmediğim yatak odası var zaten uğraşmaya değmez son kullanma tarihi geçti

onu tez zamanda tamamen değiştirirsin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…