Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

oyyyy yerim onu ben yaaaa öpmüş annesi öpmüş o seni

dolunay kız uyuz falan olmasın senin kedi dikkatli ol her nekadar yavruda olsa belli olmaz

canım benimde kuşum var oda beni hep ısırıyorrr
kocamı ısırmıyor beni ısırıyorr pissss

kaba bir tabir olacak ama

ya bu deveyi güdecen yada bu diyardan gidicen...

ee bu diyardan gidemeyeceğine göre kaynanana durması gereken çizgiyi sen belli edicen..

heee buarada sen eşine sakın güvenme,bugün annem böyle der ertesi gün korumaya geçer...
aradaki ince nüansı kaçırma tatlım..

tecrübeyle sabit ki,erkekler evlendikten sonra annelerını daha bi sevmeye başlıyorlar,(belkide bizim annemize olan sevgimizi görüp kıskandıkları için)

başağım bak izlediğim yolu anlatım alıntı ile cevapla diyorum ve mesajımı yazıyorum ama orda surat simgesi falan göremiyorum yok altta sadece mesaj simgeleri var o kadar..
o zaman senin ki farklı demekki cnm. msj yazdığımız kısmın hemen üstünde kutucuklar simgeler falan olması gerek. kuzum hani editörlere ulaşılan bölümler falan var. soru ve önerileriniz falan diyor oraya bi sro bence.
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var-oneriler-sorular-f189/

başak cım düğün davetiyende içindeki yazıda ço güzel olmuş bitmiş artık nedenini niçinin düşünme Allah bi yastıkta kocatsın sizi
çok tşk ederim ablacım.evet aslında geçti çoktan unutulmuştur.
seninki de duruyorsa gösterebilirmisin bize merak ettim.
hatta kızlar davetiyesini saklayanlarrr koyunda bakak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

getirim yarın unutmazsam koyim bende barii seninkini göremedim ama neseee

başağım bak izlediğim yolu anlatım alıntı ile cevapla diyorum ve mesajımı yazıyorum ama orda surat simgesi falan göremiyorum yok altta sadece mesaj simgeleri var o kadar..

benimde öyle ama yazılan simgeleri görüyom ama A simgesi yok suratta yok bende bende elimle yapıyom gülücükleri

haklısın ablacımm cok dogru diyon senin tecrübenden yola cıkıcam artık ama ben kimseyi kıramam haytta hep kendim kırılırım balık burcuyum zaten kafamda kurar kendimi yıpratırım hepp

bende koymayı isterdim ama evdeki laptop bozuldu yaa isede getirsemde burdan atamam atmak istesemde olmuyo zaten cıkmıyo bendede simgeler

aynen öyle pınarcımmm...bende hangi gülücük hangi rakamdı acaba diye düşünüom olmayıncada :) yapıom ehehehe

allaahhhh geldi canımmmm bunu uygula Kontrol Paneli - Seçenekleri Düzenle -Çeşitli Seçenekler bölümünde mesaj editörünü Standart Editör-Toolbar olarak değiştirin
Büyük ihtimalle Basit Editör işaretlidir o yüzden görünmüyordur bahsettikleriniz ne kadar sevindirik oldummm başağımmmmmmmmmmmm çok saollllllllll canım benimmmmmmmmmm

aynen öyle pınarcımmm...bende hangi gülücük hangi rakamdı acaba diye düşünüom olmayıncada :) yapıom ehehehe

canım ben napıyon biliyomusun arkadasların yazdıgı simgelerin üstüne ok getiriyom orda gösteriyo zaten shift basıyom iki nokta yapıyon) yani bu 12.13 hangisiyse o simgenin rakamı iki noktayla kapatıyon oluyo dene

Son düzenleme:
bende koymayı isterdim ama evdeki laptop bozuldu yaa isede getirsemde burdan atamam atmak istesemde olmuyo zaten cıkmıyo bendede simgeler
kuzum resim koymak için simgeye ihtiyaç yok bebeğim. sen yeter ki koymak isteeee koydururruzzz

ohhh bol bol koyarsın artık surat.. şımarıpta gereksiz yere koymada

tatlım insanlar konuşa konuşa anlaşır..içine atarsan onun sıkıntısını sen yaşarsın..üstelik belli bir yerden sonrada
eşine "senin annen şöyle böyle"demeye başlarsın,oyüzden baştan rengini belli et derim ben...

mesela kaynananla sohbet ederken böyle anı anlatır gibi,kuzenlerim aniden geldiler bizde banyodaydık kapıyı açamadık falan gibi

anlat mesela,o kendi kendine pay çıkarsın artık...
yoksa balık burcu demezler valla kıyarlar insana bunlar:104:

haklısın ablacımm cok dogru diyon senin tecrübenden yola cıkıcam artık ama ben kimseyi kıramam haytta hep kendim kırılırım balık burcuyum zaten kafamda kurar kendimi yıpratırım hepp

ok bende denicem kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…