hıyar kedim ısırdı beni:)
elimden sütlü ekmek yedirdim:)kedicik aç olunca ekmek yerine barnağımı ısırdı:)
başkası çağırınca gelmiyo,ben gidince miyuv miyuv geliyooo...annesinin bitanesi ooooooo
hıyar kedim ısırdı beni:)
elimden sütlü ekmek yedirdim:)kedicik aç olunca ekmek yerine barnağımı ısırdı:)
başkası çağırınca gelmiyo,ben gidince miyuv miyuv geliyooo...annesinin bitanesi ooooooo
PİİİİNAAAAAAAARRRRRRRRRR YAVRUUUUUUUUUMMMMMMMM KUZUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMM
LÜLÜLÜLÜLÜLLÜÜLÜLÜLÜLÜLLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜ............
yirim seni sizin o evden 9yıl boyunca hiç çıkma şansınız yokmu
o zaman senin ki farklı demekki cnm. msj yazdığımız kısmın hemen üstünde kutucuklar simgeler falan olması gerek. kuzum hani editörlere ulaşılan bölümler falan var. soru ve önerileriniz falan diyor oraya bi sro bence.başağım bak izlediğim yolu anlatım alıntı ile cevapla diyorum ve mesajımı yazıyorum ama orda surat simgesi falan göremiyorum yokaltta sadece mesaj simgeleri var o kadar..
çok tşk ederim ablacım.evet aslında geçti çoktan unutulmuştur.başak cım düğün davetiyende içindeki yazıda ço güzel olmuş bitmiş artık nedenini niçinin düşünme Allah bi yastıkta kocatsın sizi
canım benimde kuşum var oda beni hep ısırıyorrr
kocamı ısırmıyor beni ısırıyorr pissss
o zaman senin ki farklı demekki cnm. msj yazdığımız kısmın hemen üstünde kutucuklar simgeler falan olması gerek. kuzum hani editörlere ulaşılan bölümler falan var. soru ve önerileriniz falan diyor oraya bi sro bence.
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var-oneriler-sorular-f189/
çok tşk ederim ablacım.evet aslında geçti çoktan unutulmuştur.
seninki de duruyorsa gösterebilirmisin bize merak ettim.
hatta kızlar davetiyesini saklayanlarrr koyunda bakak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
başağım bak izlediğim yolu anlatım alıntı ile cevapla diyorum ve mesajımı yazıyorum ama orda surat simgesi falan göremiyorum yokaltta sadece mesaj simgeleri var o kadar..
kaba bir tabir olacak ama
ya bu deveyi güdecen yada bu diyardan gidicen...
ee bu diyardan gidemeyeceğine göre kaynanana durması gereken çizgiyi sen belli edicen..
heee buarada sen eşine sakın güvenme,bugün annem böyle der ertesi gün korumaya geçer...
aradaki ince nüansı kaçırma tatlım..
tecrübeyle sabit ki,erkekler evlendikten sonra annelerını daha bi sevmeye başlıyorlar,(belkide bizim annemize olan sevgimizi görüp kıskandıkları için)
benimde öyle ama yazılan simgeleri görüyom ama A simgesi yok suratta yok bende bende elimle yapıyom gülücükleri
o zaman senin ki farklı demekki cnm. msj yazdığımız kısmın hemen üstünde kutucuklar simgeler falan olması gerek. kuzum hani editörlere ulaşılan bölümler falan var. soru ve önerileriniz falan diyor oraya bi sro bence.
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var-oneriler-sorular-f189/
çok tşk ederim ablacım.evet aslında geçti çoktan unutulmuştur.
seninki de duruyorsa gösterebilirmisin bize merak ettim.
hatta kızlar davetiyesini saklayanlarrr koyunda bakak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
noolurrrrr getirrrrrr unutma heegetirim yarın unutmazsam koyim bende bariiseninkini göremedim ama neseee
aynen öyle pınarcımmm...bende hangi gülücük hangi rakamdı acaba diye düşünüom olmayıncada :) yapıom ehehehe
aynen öyle pınarcımmm...bende hangi gülücük hangi rakamdı acaba diye düşünüom olmayıncada :) yapıom ehehehe
kuzum resim koymak için simgeye ihtiyaç yok bebeğim. sen yeter ki koymak isteeee koydururruzzzbende koymayı isterdim ama evdeki laptop bozuldu yaa isede getirsemde burdan atamam atmak istesemde olmuyo zaten cıkmıyo bendede simgeler
ohhh bol bol koyarsın artık surat.. şımarıpta gereksiz yere koymadaallaahhhh geldi canımmmmbunu uygula Kontrol Paneli - Seçenekleri Düzenle -Çeşitli Seçenekler bölümünde mesaj editörünü Standart Editör-Toolbar olarak değiştirin
Büyük ihtimalle Basit Editör işaretlidir o yüzden görünmüyordur bahsettiklerinizne kadar sevindirik oldummm başağımmmmmmmmmmmm çok saollllllllll canım benimmmmmmmmmm
haklısın ablacımm cok dogru diyon senin tecrübenden yola cıkıcam artık ama ben kimseyi kıramam haytta hep kendim kırılırım balık burcuyum zaten kafamda kurar kendimi yıpratırım hepp
allaahhhh geldi canımmmmbunu uygula Kontrol Paneli - Seçenekleri Düzenle -Çeşitli Seçenekler bölümünde mesaj editörünü Standart Editör-Toolbar olarak değiştirin
Büyük ihtimalle Basit Editör işaretlidir o yüzden görünmüyordur bahsettiklerinizne kadar sevindirik oldummm başağımmmmmmmmmmmm çok saollllllllll canım benimmmmmmmmmm
ohhh bol bol koyarsın artık surat.. şımarıpta gereksiz yere koymada