Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayy yazık ablacım yaa iy yapmısın annesi bırakmıs demekki aslında kediler yavrularına sahip cıkarlar ama benimde eski evimin bahcesinde vardı yavru kedi her gece miyavlardı gündüzleri basladı artık dayanamadım gecenin 11 evden cıktım evde süt yoktu aldım verdim içti dayanamayıp eve alıcaktım ama annem hayvan olan eve girmez bende bu yüzden almadımm.hayvanları cok severim aslında evimizde kocaman akvaryumumuz varr kusumuz vardı verdik tavsan almıs esim hediye b iki ay baktım yavruydu sonra huzur evine verdik orda hayvanat bahcesi gibi yapmıslar artık hürrem orda adı hürremdide

herkeş gibi 08:30da geliyom:)

hatta sabah minnak kedimin yanınada uğradım...elimi verdim sıpaya kolumu kaptırıyodum azdaha:)çok yüzssüz bişiii yaaa:76:

hadiiiiiiiii bekliyorummmm davetiyenizi:)

kuzum sen işe gaçta geliyosan artık, kargalar mamasını yemeden tükanı açıyon:44:

hafıza kartımı takcam pcye bekle atıyorum

Aminnnnn saracımmm inşallah..nasılsınn? alabilirsem bugün alacam testi bakalım..inşallah müjdeli haberler veririm..

iyiyim canım sağol sen nasılsın hadi hayırlısı canım

merhaba pınarcım nasılsın canım

bende sizleri cok özlüyom ama dün topikteydim öglen cıkmak zorunda kaldım işim coktuda gavur patronum beni sinir ediyo dün sinirimden aglıyacaktımm
hanım hanımmmm nerdesiinnnn tükkanı kaç gündür biz açıyoz

aaa ayıpsın ablacımm yapıyım ben senin gibi hamarat degilim biras uyusugumda uykucuda diyebilirsin oleyyyyyarın uyuyacagımmmm

herkeş gibi 08:30da geliyom:)

hatta sabah minnak kedimin yanınada uğradım...elimi verdim sıpaya kolumu kaptırıyodum azdaha:)çok yüzssüz bişiii yaaa:76:

hadiiiiiiiii bekliyorummmm davetiyenizi:)

iyi yapmışsın dolunaycım hayvanları korumak gerek ben evde olmalarını istemiyorum amadışarıdada zarar vermelerini hiç istemem korunmasızlar ama çok sadıklar yardım etmek gerek

bu davetiyenin ön yüzü bebeğim. şimdi de içindeki yazıyı ekliyorum

tavşan hürrem hee:)ayy tavşanlarada bayılırım ben:)ama cidden evi kokutuyolar iyi yapmışsın bahçede daha mutlu yaşar:)
ayyy ben bi anlatsam kedilerle maceralarımı bitmez..

2sene önce yine işyerinde 2haftalık 3 tane yavru kedi bulduk,onları evime götürdüm çünkü çok küçüklerdi..iyice büyüttükten sonra onları birer birer sahiplendirdim:)

geçen senede bi kedi gelmiş yine doğurmuş bu sefer 5tane!!!! ama daha bebeleri 10günlükken bizim işyerinin kangal köpeği
hart diye boğ hayvanıdaha beeblerin gözleri açılmamıştı yaaa

onlarıda ben sahiplendim..işe getirip götürdüm..özel (kedi yavruları için)sütlerle mamalrla besledim..
onlarıda belli bir seviyeye getirdikten sonra sahiplendirdim...

şimdiki yavruyuda eve alırdım ama yakında k.validemler yatıya gelecek bana...kadına kedi diyince yüreği ağzına geliyor

ben bütün kedilere bakarken eşiminde kedilerden nefret ettiğini hesaba katarsak,bayaa sancılı süreçlerden geçtim..

değermiydi diye sorarsanız....emeklerimin son damlasına kadar değerdi..helal olsun benim minik kuzularıma..

bir çoğunuda face den takip ediyorum..sahipleri sağolsun resimlerini ekliyorlar...

iyi olmaya çalışıyorum canım sabah sabah öle bi test çılgınlığı yaşadım bakalımm..inşallah hayırlısı olur...

canım menim adetine daha 9 gün varsa şimdiden test yapma çıkmazki boşu boşuna kendini üzersin sabırlı ol azıcık tatlım

Hani deemiştim ya kızlar düğün cd mi falan izlemek istemiyorum. o günleri hatırlamak istemiyorum. hem yaşadığımız stres dolayısıyla hem de bu düğün davetiyemdeki ukalaca hazırlanmış yazı yüzünden. Offffff çok utanıyorum yaaa:78::78:
:106::106::105::105:

canım menim adetine daha 9 gün varsa şimdiden test yapma çıkmazki boşu boşuna kendini üzersin sabırlı ol azıcık tatlım

yok saracım 13 kasımdı son adetim 13 aralık diye alıodum batımı ama 4 gün önce olurmuyum die 9unda yaptım...az kaldı 4 günüm var kırmızılara..

hadi kız çok merak ettim yaaf gönder artık:)

hem bir davetiye nekadar ukela olabilirki

şaka şaka göndeeeeeeeerr hadii

[

ayyy kızlar size birsey anlatıcam yorum sizinn dün eve gittik eşimle yemege oturmadan eşim sldırdı neyse ilk asamyı bitirdik yemegi yedik 2.asamaya gecicez kaynanam aradı yok işte birisi adak kestirmiş kime versem diye soruyo eşimde dediki biz yarım saat komsuya gidicez dedi kaynanam zaten o komsudan cıkmaz neyse sen kime verilicegini pınara sor dedi kapattı bizde gectik odamıza 5dkka sonra kaynanam kapıda ayy bir sinir oldum anlatamam esim diyo bu kim yaa bende dedim kesin annendir yok canım ya az önce konustum diyo gitti baktı kapının esiginden gercekten oymus dedi ısrarla calıyo kapıyı esimde bosver acma dedi oda sinirlendi ama bana caktırmıyo bende zaten heves falan kalmadı ya kadın az önce konusuyon oglunla söylesene size geliyorum diye uyuz yaa giderken dedeimki esime annen sorarsa nerdeydiniz diye benim annemler bize cok yakın karsı apartmanımda oturuyo oraya gectik deriz dedik ama anneni uyar dedim söyleseydin bundan sonra söyle anne gelicegini bizde ona göre davranalım de dedim kapıda kalıyosun de dedim ama bizimkide tık yokk abi yaa kafayı giycem adama sanki öyle dememişim gitti kurtlar vadisi vardı dün akasam onu izliyolar bana soruyo kaynanam nerdeydiniz diye bende annemlerdeydik dedim böyle bi kinalı baktı yerin dibine girdimm cok utandım esimede sitem ettim ben sana dedim bu siteye tasınmayalım burdan ev almayalım diye ben bunları taa evlenmeden öncede diyodum sana cat kapı gelicekler ben sevmiyorum böyle birinin cat kapı gelmesine bende gitmem cat kapı kimseye kaynananmdan nefret ediyorummmm

ay bu kocalarımızın hepsi sanırım dün kurtları izlemişler
kuzum bak siz ordan taşınmadığınız sürece sizin bu sorunlar hep olucak gibi geliyo bana. ya siz taşınıcaksınız, yada kaynana ölücek.
ikinci şıkkı beklerseniz daha çok beklersiniz gibime geliyor. o yüzden sizin taşınmanz lazım. yok sa böyle daha çok hevesleriniz kursağınızda kalıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…