Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama onu gelişmiş düzenleyici yaparsan toolbar da çıkmayan simgeler de çıkıyo haberin olsunallaahhhh geldi canımmmm bunu uygula Kontrol Paneli - Seçenekleri Düzenle -Çeşitli Seçenekler bölümünde mesaj editörünü Standart Editör-Toolbar olarak değiştirin
Büyük ihtimalle Basit Editör işaretlidir o yüzden görünmüyordur bahsettikleriniz ne kadar sevindirik oldummm başağımmmmmmmmmmmm çok saollllllllll canım benimmmmmmmmmm
nirden bildin kız öslediğimi. daha dpğrusu didişmeyi özledim diyelim.erenay hanım gelmişlerde geçmişi okumaya başlamışlar bile:126:
hadi çabuk okuuuuuuuuuu gel artıkın:13:
bak kankin başak seni çok özlemiş
ama onu gelişmiş düzenleyici yaparsan toolbar da çıkmayan simgeler de çıkıyo haberin olsun
sen editörden mi yardım aldn
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sabah sabah ne güzel dualarla açılsın topikkkkkkAllahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!
Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, borçlulara edalar verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur... AMİNNNNNNNNNNNNN
hadi bakalımmmm haberler senden olsun mübarekk cuma hürmetineeee serayyyyyyGünaydınnn:)hepimize hayırlı cumalar olsun:)
Seraycımmm test nasıl bozuk çıktı tatlım? hiçmi çizgi çıkmadı?
adetin geciktimiki senin?ayyy hadiiii inşallahhh:)
güzelmiş görüntüsü başak niye gocunuyon anlamadım
bu davetiyenin ön yüzü bebeğim. şimdi de içindeki yazıyı ekliyorum
yazısıda ilginçmiş benimkinin yazısını da yazayımmı çok kibar ve klasss bi yazıydıııbiz ilk cümlesine tav olmuştuuukkk
başak sataşma annemmmmmmmm partiii yaptıkk 200. sayfa şerefineeben de yoktum aşkam . erenayda katılmış sohbete akşam. e erenay varsa boş boş çene yapmışlardır
evet kuzum bende sen sööleyince baktım benimki gelişmiş düzenleyici ymiş. sonra toolbar yaptım 4-5 simge kayboldu. tabbii suratlar falan duruyor .. osnra tekrar gelişmiş yaptım... tabii tollbar da yetiyor.. senin adına çok sevndmmm. hadi madem suratların geldiii seninle bi karşıklı dans edekvvvsenin yolladığın adresten girdim bu sorunu paylaşanlar çok olmuş orda biri yazmıştı...gelişmiş yapmadım zaten standart-toolbar yaptım
inanmaaaammm erenaya şiirmi yazdınn??aaaaaaa yazsana bidaha nasıl kaçırdım ben onu ya:)
maaşallah pek bi sevişiyonuz
evet seviyom onu ama anlayana tabiiii karının içi fesat anlamıyo kiinanmaaaammm erenaya şiirmi yazdınn??aaaaaaa yazsana bidaha nasıl kaçırdım ben onu ya:)
maaşallah pek bi sevişiyonuz
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sabah sabah ne güzel dualarla açılsın topikkkkkk
hadi bakalımmmm haberler senden olsun mübarekk cuma hürmetineeee serayyyyyy
yazısıda ilginçmiş benimkinin yazısını da yazayımmı çok kibar ve klasss bi yazıydıııbiz ilk cümlesine tav olmuştuuukkk
başak sataşma annemmmmmmmm partiii yaptıkk 200. sayfa şerefinee
herkese tünaydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sabah sabah ne güzel dualarla açılsın topikkkkkk
hadi bakalımmmm haberler senden olsun mübarekk cuma hürmetineeee serayyyyyy
başak sataşma annemmmmmmmm partiii yaptıkk 200. sayfa şerefinee
herkese tünaydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet kuzum bende sen sööleyince baktım benimki gelişmiş düzenleyici ymiş. sonra toolbar yaptım 4-5 simge kayboldu. tabbii suratlar falan duruyor .. osnra tekrar gelişmiş yaptım... tabii tollbar da yetiyor.. senin adına çok sevndmmm. hadi madem suratların geldiii seninle bi karşıklı dans edekvvv
kızım dış görüntüsünde sorun yok davetiyenin. gayet şık ve hoşş. hatta o gelinlik var ya dantelden yapılmışşşşşşşşşşşş.. ama içindeki yazı birasçıkkk ükelaaaaaaaaagüzelmiş görüntüsü başak niye gocunuyon anlamadım
işte benim davetiye yazımmmm::::
"sevgi ve saygı ile bir ömür sürecek beraberliğimizin başlangıç tarihi olarak 11 eylül 2005 i seçtik.Bu mutlu düğün törenimizde bizlerle birlikte olmanızdan kıvanç duyarız"
sonu klişe ama
evlendiğimiz tarihin anlamı amerika için büyükk
eeşimde bizimde ikiz kulelere çarpışımız oldu bu tarih diye dalga geçiyoo
evet seviyom onu ama anlayana tabiiii karının içi fesat anlamıyo ki
şiirim:
Engin denizlerde boquldum
Renqim soldu,kesildi soluqum
Ezildim itildim kenara atıldım
Ne kıymetli olduqumu seninle anladım...
Aylardır umutsuzluqa kapıldım
Yalnız kaldım kör kuyulara atıldım
Eskimeyen en qüzel duygularımı
Farkettiqimi seninle anladım
Erenayefe seni iyi ki tanıdım...
baş harflerine bak dolunay
hoşgeldin erenayyyyıımmmmmmm...nasılsın bakalımmmm...haberler benden olacaktıda(iyimi kötümü olur orasını bilememde) malum işte okumuşsundur...inşallah bakim çıkıp almaya çalışıcam testi...
aşk olsun pınarrr demek erenay olmadan çekilmiyo hee demek erenay yokken bizden hoşlanmıyorsun. demek bizim sohbetimiz çekilmiyorrrtünaydıııııııııııııınnnnn kuzummm hosgeldin sefalar getirdin sensiz cekilmiyo buaralarrr özlettin kendini tabi bizde dolaynaycıgımla cekirdek citletmeyi özledik valla hadi baslayın basaklaa
hoşbuldumm hastayım performanstan düştümm bu aralarrrr bi iyileşeyimmtünaydıııııııııııııınnnnn kuzummm hosgeldin sefalar getirdin sensiz cekilmiyo buaralarrr özlettin kendini tabi bizde dolaynaycıgımla cekirdek citletmeyi özledik valla hadi baslayın basaklaa
kızım dış görüntüsünde sorun yok davetiyenin. gayet şık ve hoşş. hatta o gelinlik var ya dantelden yapılmışşşşşşşşşşşş.. ama içindeki yazı birasçıkkk ükelaaaaaaaaa
aman hemen kıskandı,, çatladı hatun illlaaa kendisi de koyacakk ee bi de davetiyenin görüntüsünü de koyda içinda kalmasın
sağol tatlım ben o kadar uğraştım düşündüm taşındım sildim yazdım bozdum kafa patlattımm ama bazılarıııı anlamadııııı kıymetinibayıldım cok güzel olmussss tatlımmm
:120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:hoşbuldum canımmmmm,
iyiyimm siz nassınızzz??
inşallah olur allahım hayırlı haberler verdir ya rabbim
okudum hayırlısı olsunn
kızlarrr kocacım bana iğde almışş onu yemeğe çalışıyomm
çok severim şu iğdeyideee
öksürüyom hastayımya tüyleri boğazıma kaçıyooo