Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

erenay hanım gelmişlerde geçmişi okumaya başlamışlar bile:126:
hadi çabuk okuuuuuuuuuu gel artıkın:13:

bak kankin başak seni çok özlemiş

ama onu gelişmiş düzenleyici yaparsan toolbar da çıkmayan simgeler de çıkıyo haberin olsun
sen editörden mi yardım aldn

erenay hanım gelmişlerde geçmişi okumaya başlamışlar bile:126:
hadi çabuk okuuuuuuuuuu gel artıkın:13:

bak kankin başak seni çok özlemiş
nirden bildin kız öslediğimi. daha dpğrusu didişmeyi özledim diyelim.
farkettim geldi de sessiz sessiz geçmişi okuyo. çabuk oku hatun çabuk!!!!!! ama şiirime yapptğın gibi derme çatma okumaaaaa

dolunayım sen biliyonmu ben erenaya şiir yazdım da k.çıyla okudu geçti

ama onu gelişmiş düzenleyici yaparsan toolbar da çıkmayan simgeler de çıkıyo haberin olsun
sen editörden mi yardım aldn

senin yolladığın adresten girdim bu sorunu paylaşanlar çok olmuş orda biri yazmıştı...gelişmiş yapmadım zaten standart-toolbar yaptım

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sabah sabah ne güzel dualarla açılsın topikkkkkk

Günaydınnn:)hepimize hayırlı cumalar olsun:)

Seraycımmm test nasıl bozuk çıktı tatlım? hiçmi çizgi çıkmadı?

adetin geciktimiki senin?ayyy hadiiii inşallahhh:)
hadi bakalımmmm haberler senden olsun mübarekk cuma hürmetineeee serayyyyyy

bu davetiyenin ön yüzü bebeğim. şimdi de içindeki yazıyı ekliyorum
güzelmiş görüntüsü başak niye gocunuyon anlamadım

yazısıda ilginçmiş benimkinin yazısını da yazayımmı çok kibar ve klasss bi yazıydıııbiz ilk cümlesine tav olmuştuuukkk

ben de yoktum aşkam . erenayda katılmış sohbete akşam. e erenay varsa boş boş çene yapmışlardır
başak sataşma annemmmmmmmm partiii yaptıkk 200. sayfa şerefinee

herkese tünaydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inanmaaaammm erenaya şiirmi yazdınn??aaaaaaa yazsana bidaha nasıl kaçırdım ben onu ya:)

maaşallah pek bi sevişiyonuz

senin yolladığın adresten girdim bu sorunu paylaşanlar çok olmuş orda biri yazmıştı...gelişmiş yapmadım zaten standart-toolbar yaptım
evet kuzum bende sen sööleyince baktım benimki gelişmiş düzenleyici ymiş. sonra toolbar yaptım 4-5 simge kayboldu. tabbii suratlar falan duruyor .. osnra tekrar gelişmiş yaptım... tabii tollbar da yetiyor.. senin adına çok sevndmmm. hadi madem suratların geldiii seninle bi karşıklı dans edekvvv

işte benim davetiye yazımmmm::::
"sevgi ve saygı ile bir ömür sürecek beraberliğimizin başlangıç tarihi olarak 11 eylül 2005 i seçtik.Bu mutlu düğün törenimizde bizlerle birlikte olmanızdan kıvanç duyarız"
sonu klişe ama
evlendiğimiz tarihin anlamı amerika için büyükk
eeşimde bizimde ikiz kulelere çarpışımız oldu bu tarih diye dalga geçiyoo

inanmaaaammm erenaya şiirmi yazdınn??aaaaaaa yazsana bidaha nasıl kaçırdım ben onu ya:)

maaşallah pek bi sevişiyonuz
evet seviyom onu ama anlayana tabiiii karının içi fesat anlamıyo ki

şiirim:
Engin denizlerde boquldum
Renqim soldu,kesildi soluqum
Ezildim itildim kenara atıldım
Ne kıymetli olduqumu seninle anladım...
Aylardır umutsuzluqa kapıldım
Yalnız kaldım kör kuyulara atıldım
Eskimeyen en qüzel duygularımı
Farkettiqimi seninle anladım
Erenayefe seni iyi ki tanıdım...

baş harflerine bak dolunay

hoşgeldin erenayyyyıımmmmmmm...nasılsın bakalımmmm...haberler benden olacaktıda(iyimi kötümü olur orasını bilememde) malum işte okumuşsundur...inşallah bakim çıkıp almaya çalışıcam testi...

tünaydıııııııııııııınnnnn kuzummm hosgeldin sefalar getirdin sensiz cekilmiyo buaralarrr özlettin kendini tabi bizde dolaynaycıgımla cekirdek citletmeyi özledik valla hadi baslayın basaklaa

edelim canımmm ohhhh

güzelmiş görüntüsü başak niye gocunuyon anlamadım

yazısıda ilginçmiş benimkinin yazısını da yazayımmı çok kibar ve klasss bi yazıydıııbiz ilk cümlesine tav olmuştuuukkk
kızım dış görüntüsünde sorun yok davetiyenin. gayet şık ve hoşş. hatta o gelinlik var ya dantelden yapılmışşşşşşşşşşşş.. ama içindeki yazı birasçıkkk ükelaaaaaaaaa

aman hemen kıskandı,, çatladı hatun illlaaa kendisi de koyacakk ee bi de davetiyenin görüntüsünü de koyda içinda kalmasın

bayıldım cok güzel olmussss tatlımmm

hoşbuldum canımmmmm,
iyiyimm siz nassınızzz??
inşallah olur allahım hayırlı haberler verdir ya rabbim
okudum hayırlısı olsunn

kızlarrr kocacım bana iğde almışş onu yemeğe çalışıyomm
çok severim şu iğdeyideee
öksürüyom hastayımya tüyleri boğazıma kaçıyooo

tünaydıııııııııııııınnnnn kuzummm hosgeldin sefalar getirdin sensiz cekilmiyo buaralarrr özlettin kendini tabi bizde dolaynaycıgımla cekirdek citletmeyi özledik valla hadi baslayın basaklaa
aşk olsun pınarrr demek erenay olmadan çekilmiyo hee demek erenay yokken bizden hoşlanmıyorsun. demek bizim sohbetimiz çekilmiyorrr
ahha pinar ahhhhh şu an çok yaraladın beniiiii erenayın koca totosunda ne varsaa amma çekici geliyoooooo

hoşbuldumm hastayım performanstan düştümm bu aralarrrr bi iyileşeyimm

onu koyamam bilmiyom,zaten uğraşamam kiii
ama seninkinin yazısı güzelmiş niye ööle diyon anlamadım ben.....

bayıldım cok güzel olmussss tatlımmm
sağol tatlım ben o kadar uğraştım düşündüm taşındım sildim yazdım bozdum kafa patlattımm ama bazılarıııı anlamadııııı kıymetini
:120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…