- 3 Ekim 2011
- 2.515
- 4
tamam başakçımmmm:)
pınarım vallahi isterseniz terbiyesiz diyin bana...açık açık söylerdim..
müsayit değildik diye..(pişmiş kelle gibide sırıtırdım tabi)sanırım ben belli bi yaşa geldim ve artık aştım bişeyleri:)
sonuçta karı kocasınız,heran birbirinizi arzulayabilirsiniz yani,çat kapı gelmekde neyin nesi yaa!!
ayrıca sen çalışan bir kadınsın,belki evin o anda derli toplu değil...
neresinden bakarsan tutarsız nersinden bakarsan ahmakça
dolunay kuzum araya pınar ın sorunu girdi şimdik onla ilgilenelim
pınarım vallahi isterseniz terbiyesiz diyin bana...açık açık söylerdim..
müsayit değildik diye..(pişmiş kelle gibide sırıtırdım tabi)sanırım ben belli bi yaşa geldim ve artık aştım bişeyleri:)
sonuçta karı kocasınız,heran birbirinizi arzulayabilirsiniz yani,çat kapı gelmekde neyin nesi yaa!!
ayrıca sen çalışan bir kadınsın,belki evin o anda derli toplu değil...
neresinden bakarsan tutarsız nersinden bakarsan ahmakça
ayyy kızlar size birsey anlatıcam yorum sizinn dün eve gittik eşimle yemege oturmadan eşim sldırdı neyse ilk asamyı bitirdik yemegi yedik 2.asamaya gecicez kaynanam aradı yok işte birisi adak kestirmiş kime versem diye soruyo eşimde dediki biz yarım saat komsuya gidicez dedi kaynanam zaten o komsudan cıkmaz neyse sen kime verilicegini pınara sor dedi kapattı bizde gectik odamıza 5dkka sonra kaynanam kapıda ayy bir sinir oldum anlatamam esim diyo bu kim yaa bende dedim kesin annendir yok canım ya az önce konustum diyo gitti baktı kapının esiginden gercekten oymus dedi ısrarla calıyo kapıyı esimde bosver acma dedi oda sinirlendi ama bana caktırmıyo bende zaten heves falan kalmadı ya kadın az önce konusuyon oglunla söylesene size geliyorum diye uyuz yaa giderken dedeimki esime annen sorarsa nerdeydiniz diye benim annemler bize cok yakın karsı apartmanımda oturuyo oraya gectik deriz dedik ama anneni uyar dedim söyleseydin bundan sonra söyle anne gelicegini bizde ona göre davranalım de dedim kapıda kalıyosun de dedim ama bizimkide tık yokk abi yaa kafayı giycem adama sanki öyle dememişim gitti kurtlar vadisi vardı dün akasam onu izliyolar bana soruyo kaynanam nerdeydiniz diye bende annemlerdeydik dedim böyle bi kinalı baktı yerin dibine girdimm cok utandım esimede sitem ettim ben sana dedim bu siteye tasınmayalım burdan ev almayalım diye ben bunları taa evlenmeden öncede diyodum sana cat kapı gelicekler ben sevmiyorum böyle birinin cat kapı gelmesine bende gitmem cat kapı kimseye kaynananmdan nefret ediyorummmm