Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tamam başakçımmmm:)
dolunay kuzum araya pınar ın sorunu girdi şimdik onla ilgilenelim:KK1::KK1::KK1:

pınarım vallahi isterseniz terbiyesiz diyin bana...açık açık söylerdim..
müsayit değildik diye..(pişmiş kelle gibide sırıtırdım tabi)sanırım ben belli bi yaşa geldim ve artık aştım bişeyleri:)

sonuçta karı kocasınız,heran birbirinizi arzulayabilirsiniz yani,çat kapı gelmekde neyin nesi yaa!!

ayrıca sen çalışan bir kadınsın,belki evin o anda derli toplu değil...

neresinden bakarsan tutarsız nersinden bakarsan ahmakça:KK4:

ayyy kızlar size birsey anlatıcam yorum sizinn dün eve gittik eşimle yemege oturmadan eşim sldırdı neyse ilk asamyı bitirdik yemegi yedik 2.asamaya gecicez kaynanam aradı yok işte birisi adak kestirmiş kime versem diye soruyo eşimde dediki biz yarım saat komsuya gidicez dedi kaynanam zaten o komsudan cıkmaz neyse sen kime verilicegini pınara sor dedi kapattı bizde gectik odamıza 5dkka sonra kaynanam kapıda ayy bir sinir oldum anlatamam esim diyo bu kim yaa bende dedim kesin annendir yok canım ya az önce konustum diyo gitti baktı kapının esiginden gercekten oymus dedi ısrarla calıyo kapıyı esimde bosver acma dedi oda sinirlendi ama bana caktırmıyo bende zaten heves falan kalmadı ya kadın az önce konusuyon oglunla söylesene size geliyorum diye uyuz yaa giderken dedeimki esime annen sorarsa nerdeydiniz diye benim annemler bize cok yakın karsı apartmanımda oturuyo oraya gectik deriz dedik ama anneni uyar dedim söyleseydin bundan sonra söyle anne gelicegini bizde ona göre davranalım de dedim kapıda kalıyosun de dedim ama bizimkide tık yokk abi yaa kafayı giycem adama sanki öyle dememişim gitti kurtlar vadisi vardı dün akasam onu izliyolar bana soruyo kaynanam nerdeydiniz diye bende annemlerdeydik dedim böyle bi kinalı baktı yerin dibine girdimm cok utandım esimede sitem ettim ben sana dedim bu siteye tasınmayalım burdan ev almayalım diye ben bunları taa evlenmeden öncede diyodum sana cat kapı gelicekler ben sevmiyorum böyle birinin cat kapı gelmesine bende gitmem cat kapı kimseye kaynananmdan nefret ediyorummmm

ay bu kocalarımızın hepsi sanırım dün kurtları izlemişler:KK9:
kuzum bak siz ordan taşınmadığınız sürece sizin bu sorunlar hep olucak gibi geliyo bana. ya siz taşınıcaksınız, yada kaynana ölücek.:KK31:
ikinci şıkkı beklerseniz daha çok beklersiniz gibime geliyor. o yüzden sizin taşınmanz lazım. yok sa böyle daha çok hevesleriniz kursağınızda kalıcak

canım inanki cok isterdim ama bir aptallık ettim ve ordan ev aldım daha 9yıl taksitim varr 9yıl ne demek bitmezde ancak ozaman bu arada cok merak ettim davetiyenin yazsını hadi cabuk koyda okuyalım birde ön kapagına bayıldım :KK62:harika:KK16:

fotoraf0011d.jpg

kız tüylerim tiken tiken oldu.........vayyy anasını yaaaaaaaaaaaa...biz niye akıl edemedik böyle bir yazıyıı:)

bizim yazımız ise dünya klasikleri arasından seçildi...bu mutlu günümüze hepinizi bekliyoruz falan ..pehhh çok klişee:)

Allah mutluluğunuzu her geçen saniye arttırsınnn tatlımmmm bir yastıkta kocayın:123:

kızlar ben bi 5 dakka kedişime bakmaya gidiyorum...

görseniz yaa...atena nın solistine benziyo :)

kız tüylerim tiken tiken oldu.........vayyy anasını yaaaaaaaaaaaa...biz niye akıl edemedik böyle bir yazıyıı:)

bizim yazımız ise dünya klasikleri arasından seçildi...bu mutlu günümüze hepinizi bekliyoruz falan ..pehhh çok klişee:)

Allah mutluluğunuzu her geçen saniye arttırsınnn tatlımmmm bir yastıkta kocayın:123:

bende hiçbişe görünmüo walla nedendir acepp???? zaten göz kırpmalarıda görünmüo..

amin cnm benim çok sağol.sizin de inşallah. zaten bu yazıyı netten bulduğumda bu yazının sonuna klişe bitiyordu. işte "titanic'i de seyretmediyseniz düğünümüze bekliyoruz ...." falan
bu şekildeydi. ama ben farklı olsun istedim.. biraz abartılı farklı oldu galibaaaa:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

bende hiçbişe görünmüo walla nedendir acepp???? zaten göz kırpmalarıda görünmüo..
kuzum sen de sorun var o zaman editörlerden yardım iste de düzeltsinler. sende suratlar da mı yok

amin cnm benim çok sağol.sizin de inşallah. zaten bu yazıyı netten bulduğumda bu yazının sonuna klişe bitiyordu. işte "titanic'i de seyretmediyseniz düğünümüze bekliyoruz ...." falan
bu şekildeydi. ama ben farklı olsun istedim.. biraz abartılı farklı oldu galibaaaa:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

kuzum sen de sorun var o zaman editörlerden yardım iste de düzeltsinler. sende suratlar da mı yok

yok kuzucumm yaaa:KK43: nie ben ama nie bennnnnnnnn üüüüüü.:KK43::KK43: nasıl yardım isticemmm zahmet olmazsa yol göstersen başakımmmmmmm...:KK66:

yok kuzucumm yaaa:KK43: nie ben ama nie bennnnnnnnn üüüüüü.:KK43::KK43: nasıl yardım isticemmm zahmet olmazsa yol göstersen başakımmmmmmm...:KK66:
:KK60: ben de bilmiyorum.
editöre nasıl ulaşılır ki:KK1::KK1:
mesaj yazdığımız boş sayfa var ya, onun üst kısmında simgeler var orda A simgesi nin yanında sarı surat var. ona tıkla bkim çıkıcak mı

günaydııınnn şekerlerrr:KK16::KK16:
akşam başım ne çok ağrıdı yaaaaa biraz bakim dedim gözlerim yuvalarından çıkcak gibi ağrıdı heee
naptınız bakalım akşam neler kaynattınızzz????

günaydııınnn şekerlerrr:KK16::KK16:
akşam başım ne çok ağrıdı yaaaaa biraz bakim dedim gözlerim yuvalarından çıkcak gibi ağrıdı heee
naptınız bakalım akşam neler kaynattınızzz????
ben de yoktum aşkam . erenayda katılmış sohbete akşam. e erenay varsa boş boş çene yapmışlardır:KK9:

allah mutluluğunuzu her geçen saniye arttırsınnn tatlımmmm bir yastıkta kocayın:123:

süper canım bence cok abartı degil bosversene hersey senin istedigin gibi olsun senmi hep millete ayak uydurucan birasda millet bize ayak uydursun kim ne der diye düsünmücen valla bu senin tercihin bence süper olmus cok sık ve hoss yanii insanın hafızasında kalan birsey yarakmak güzel birsey bence sen kendinle gurur duymalısın tatlımm :KK16:seni seviyomm

süper canım bence cok abartı degil bosversene hersey senin istedigin gibi olsun senmi hep millete ayak uydurucan birasda millet bize ayak uydursun kim ne der diye düsünmücen valla bu senin tercihin bence süper olmus cok sık ve hoss yanii insanın hafızasında kalan birsey yarakmak güzel birsey bence sen kendinle gurur duymalısın tatlımm :KK16:seni seviyomm
n
pınarcım kuzum verdiğin destek için ççok tşk ederim. :KK19:ya o zamanlar şöyle bir düşüncem vardı ; "gelen gelir gelmeyen de gelmez, çokta umrumda değil" diyerek ukalaca "bu szizin için iyi bir fırsat" diyerek saanki insanların bizim düğünümüz e gelmeleri onlar için büyük şans mış gibi gösterdim. :KK57:
ama eminim ki çoğu insan içini okumadı bile, yada okuyan anlamadı. okuyup anlayanlar genel de genç insanlar ve arkideşlerim olmuştur. genel de biz de öyle yaparız hani bi davetiye verilse bize içini okumayız bile

PİİİİNAAAAAAAARRRRRRRRRR YAVRUUUUUUUUUMMMMMMMM KUZUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMM
LÜLÜLÜLÜLÜLLÜÜLÜLÜLÜLÜLLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜLÜ............
yirim seni sizin o evden 9yıl boyunca hiç çıkma şansınız yokmu

hıyar kedim ısırdı beni:)

elimden sütlü ekmek yedirdim:)kedicik aç olunca ekmek yerine barnağımı ısırdı:)

başkası çağırınca gelmiyo,ben gidince miyuv miyuv geliyooo...annesinin bitanesi ooooooo:KK16:

:KK60: ben de bilmiyorum.
editöre nasıl ulaşılır ki:KK1::KK1:
mesaj yazdığımız boş sayfa var ya, onun üst kısmında simgeler var orda A simgesi nin yanında sarı surat var. ona tıkla bkim çıkıcak mı

başağım bak izlediğim yolu anlatım alıntı ile cevapla diyorum ve mesajımı yazıyorum ama orda surat simgesi falan göremiyorum yok :KK43: altta sadece mesaj simgeleri var o kadar..

başak cım düğün davetiyende içindeki yazıda ço güzel olmuş bitmiş artık nedenini niçinin düşünme Allah bi yastıkta kocatsın sizi

X