Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallah canımmm...ayyyy bende çok severim iğdeyi seneler oldu yemeyeli...afiyet şeker olsun canımmmm..

kıskanç kıskanç kızım sevilen kadınım ben sen çekeme beni dahaaa

kuzum yaralanma kırılma yazımın hepsini iyi oku anlarsın neden cekilmiyo dedigimi siz didisirken okumak cok süper oluyoo ama erenayefe hastaymıs performası düsükmüş napalım bizde cekiredek yemeyiz ozaman

aaayy çok romantiksiniz yaaaaAllahım muhabbetinizi arttırsın

banada böyle şiirler yazan kankim olsa parkelerini ben yaptırırdım

öğle arası molası...biraz ders çalışayım...birazda miyavcık kedimi mıncıklayayım..ee karnımıda doyururum bişekilde

çok güzelmişşşşşşş bayıldımmm
bende beyaz istiyom ama benim o kadar misafirim geliyo kiiiii
kollayamam diye istemiyomm

gelsede cok kirlenmiyo kirlensede yumusak deri oldugu icin hemen siliyom cıkıyo fazla sogukta olmuyo ben cok memnunum aldıgıma valla brde ikilisini aldım birde püf yaptırmıstım teklim falan yok sevmiyorum tekliyi cok yer kaplıyo

hmm deriymiş seninkisiiiiii
ben kumaş sandımmm
ama deride yırtılır yaa eltimin evinde vardı deri koltukk çocuklar yırtıp yıprattılar hepp kalemle oyuncakla falann
bende misafiri kollayamamkii elleme yapma diyeeee

kızlar ben yemeğe gidiyorummmm...erenayım iğde yollada yemekten sonra yiyeyim ben

adresi yolla göderiyimm

pardon yanlıslık oldu bu araların halısı öbürü oturma odamın halısı seker salonumun halısını bulamadım

yaa ben bu yeni eşyalara çok özeniyomm
benşmkilerin zamanı geçtii
ama sağlam duruyolar değişmeye de kıyamıyomm
eskiyen bozulanları değişiyom ama biri eski biri yeni olmuyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…