- 14 Ağustos 2016
- 172
- 321
- 32
Hemen geldim gordum begendimKankaaa paylaştım
Yaaaa doğruyu söyleeeeHemen geldim gordum begendimcokta guzel olmus sen bizimi kandırıyon kanka
Ne yani yalan mı soylicem cidden sade ama cok guzel olmusYaaaa doğruyu söyleeee
Seni bulmuşken az naz yapiim
Ya suslmesini beceremedim maşallah aen ne güzel suslmissin
Tabi ki.......olumlu olumsuz eleştirilere hazır olacam.Tarifinize eleştiri yapabilir miyiz
Seniiii çok aman çok özliyceeeez
İyiyim canım, çocuklar da iyiyler şükürAhhaha iyiyim Can'ım ablam sen nasılsın seni sormalı asıl bıcırıkların Nasıl oldu senin
Ne güzeeeel
İyiyim canım, çocuklar da iyiyler şükür
Eminim sen daha güzel yaparsınNe yani yalan mı soylicem cidden sade ama cok guzel olmusBak ama o kenardaki cit fikri cok guzel bi ara bende deniyim bak bana ilham oldun
Sağol canim:)Eminim sen daha güzel yaparsın
Ayyy. Margam Ne özenerek yapmıştım bu pastayı,v e bu pastadan sonra kursuna gitmistim iyice ogrenecegim demiştim..dilim fotoğrafını gondermemismiydim sana
ah,ah sen benim ilk pasta yapışlarımı bir görseydinn ..vazgeçmee asla ... biz burada eğlenmek ,kaynaşmak olsun diye katılıyoruz bide sayfamız şenlensin diyeee..Ah be canim istediğim gibi olmadı kii
Hele seninkini gördükten sonra vazgecesim geldi
Nasıl bu kadar becerikli olabiliyonuz
kolay gelsin vuslatımm..Kızlar yarın yatıya misafirlerim gelecek, bir süre uğrayamayabilirimBeni merak etmeyin yani Ama özleyin
ayyy lütfenn katıl ve ekleeee ... eminimm en güzeli gelicektirrr..21 agustos son gunmus
paelladan sonra yas pastalar tam benlik kategori
katilmam lazim
kizlar hazir olun eger zamanim olursa yediginiz en guzel yas pasta tarifi gelecek :))