Kekler - Pastalar Yaş Pastalar Oylama

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .
:21:amaniiin kiiim varmiis :21:
Sen nerelerdesin bakim yaa :KK74:
Senin için geldim buralara nevos ablami bahane ettim :KK31::KK17:
Aramizda kalsin :KK53:
Seni göremeyince lafı çevirdim :ukala::KK48:
Ben buralardayım da sen yoksun:sinirli:
Çevir kazı yanmasın:KK53:
Nasılsın canım:KK60:

Eki Görüntüle 1870823

Kızlar bahçeme iki gün inmedim kabaklar kocaman olmus. Iki tane böyle var . Bunları kışlık olarak napabilirim

-VUSLAT- -VUSLAT- Nevreste Nevreste @nuryolu @deynepnaz @aeben @_Nun_ @Ausencia @gazeldustubaglara
Canım, ben kış için kabak koymuyorum buzluğa, evde mücver ve kızartma dışında yenmiyor:) Kızartıp koyabilirsin, çıkarınca üzerine sarımsaklı yoğurt, ohh mis:kk77: Ben rendeleyip az az poşetleyim diyorum, kışın çıkarıp mücver yaparım:) Gerçi hiç duymadım, böyle yapılır mı bilmiyorum:bicak: Ama denicem yinede:KK45: Bu arada kabak da ne güzel görünüyor:)

Ben buralardayım da sen yoksun:sinirli:
Çevir kazı yanmasın:KK53:
Nasılsın canım:KK60:

Canım, ben kış için kabak koymuyorum buzluğa, evde mücver ve kızartma dışında yenmiyor:) Kızartıp koyabilirsin, çıkarınca üzerine sarımsaklı yoğurt, ohh mis:kk77: Ben rendeleyip az az poşetleyim diyorum, kışın çıkarıp mücver yaparım:) Gerçi hiç duymadım, böyle yapılır mı bilmiyorum:bicak: Ama denicem yinede:KK45: Bu arada kabak da ne güzel görünüyor:)
Ahhaha iyiyim Can'ım ablam sen nasılsın seni sormalı asıl bıcırıkların Nasıl oldu senin :KK60:

X