- 15 Ağustos 2016
- 23
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede boyle cok guzel olurAnnem haşlayıp patlıcanların suyunu iyice sıkıp Soğanla kavurur. İçine pul biber katar. Bi miktarda nar ekşisi. Mis gibi olur. Ama tabi damak tadına göre değişir. Kimisi nar ekşisi sevmez patlıcanda.
Evet patlican oyle cok lezzetli olurEvet cimcime dolmalıkta olur tabi o uzun uzun kesip kurutmayı annem patlıcanlarda yapar. Çok güzel olur bence deneyebilirsin.
Hosgeldinbende yeni uyeyim. Uyelik alir almazda pasta yapip ekledimsende pasta yapacak misinMeraba hanimlar uzun sureli takipcisiyim bu topigin uyelik almaya karar verdim hayirli aksamlar herkese
Yapmayi dusunuyorum da kendime pek guvenemiyorumHosgeldinbende yeni uyeyim. Uyelik alir almazda pasta yapip ekledimsende pasta yapacak misin
Dusunuyosan durma yap bence bicok tarif var bakarsın seninkiyle patlama olurYapmayi dusunuyorum da kendime pek guvenemiyorum
HoşgeldinizMeraba hanimlar uzun sureli takipcisiyim bu topigin uyelik almaya karar verdim hayirli aksamlar herkese
Tesekkur ederimHoşgeldiniz
Dikkat bağımlılık yapar.tüm topiklere girersin.
Ah be canim istediğim gibi olmadı kiine zaman yapıyon ,,ne zaman ekliyonn beklemedeyimmm
Tarifinize eleştiri yapabilir miyizYaş pastalar kategorisine de sonradan fikirlerimi yazacam.b enim ki dahil olacak :))
Ben buralardayım da sen yoksunamaniiin kiiim varmiis
Sen nerelerdesin bakim yaa
Senin için geldim buralara nevos ablami bahane ettim
Aramizda kalsin
Seni göremeyince lafı çevirdim
Canım, ben kış için kabak koymuyorum buzluğa, evde mücver ve kızartma dışında yenmiyor:) Kızartıp koyabilirsin, çıkarınca üzerine sarımsaklı yoğurt, ohh mis Ben rendeleyip az az poşetleyim diyorum, kışın çıkarıp mücver yaparım:) Gerçi hiç duymadım, böyle yapılır mı bilmiyorum Ama denicem yinede Bu arada kabak da ne güzel görünüyor:)Eki Görüntüle 1870823
Kızlar bahçeme iki gün inmedim kabaklar kocaman olmus. Iki tane böyle var . Bunları kışlık olarak napabilirim
-VUSLAT- Nevreste @nuryolu @deynepnaz @aeben @_Nun_ @Ausencia @gazeldustubaglara
Hazalcım pastanı merakla bekliyorum bende bence mütevazı davraniyosunAh be canim istediğim gibi olmadı kii
Hele seninkini gördükten sonra vazgecesim geldi
Nasıl bu kadar becerikli olabiliyonuz
Ayy sağol balım yok kız ne mütevazısı mütevazı davranacak kadar yapamadım kiHazalcım pastanı merakla bekliyorum bende bence mütevazı davraniyosun
Seniiii çok aman çok özliyceeeezKızlar yarın yatıya misafirlerim gelecek, bir süre uğrayamayabilirim Beni merak etmeyin yani Ama özleyin
Ahhaha iyiyim Can'ım ablam sen nasılsın seni sormalı asıl bıcırıkların Nasıl oldu seninBen buralardayım da sen yoksun
Çevir kazı yanmasın
Nasılsın canım
Canım, ben kış için kabak koymuyorum buzluğa, evde mücver ve kızartma dışında yenmiyor:) Kızartıp koyabilirsin, çıkarınca üzerine sarımsaklı yoğurt, ohh mis Ben rendeleyip az az poşetleyim diyorum, kışın çıkarıp mücver yaparım:) Gerçi hiç duymadım, böyle yapılır mı bilmiyorum Ama denicem yinede Bu arada kabak da ne güzel görünüyor:)
Kankaaa paylaştımHazalcım pastanı merakla bekliyorum bende bence mütevazı davraniyosun