Valla ilki Bosver sen sonraya bak pastaneden almış gibi ablama gösterdim hemenah,ah sen benim ilk pasta yapışlarımı bir görseydinn ..vazgeçmee asla ... biz burada eğlenmek ,kaynaşmak olsun diye katılıyoruz bide sayfamız şenlensin diyeee..
Canim sen pastacilik kursuna mi gitmissin
Evet geçen sene gittim su anda da çalıştığım yer mutfak hazal... asıl işimi bıraktım Pasta aşkı galip geldiCanim sen pastacilik kursuna mi gitmissin
Kesinlikle doğru demiş hazal .....ben Pasta işlerini çok severim yani mutfağı o yüzden yaptıkça öyle gelisiyorsunki ve gururda duruyorsun sonrada kendinleValla ilki Bosver sen sonraya bak pastaneden almış gibi ablama gösterdim hemen
Sizinkiler gördükten sonra morelim bozuldu zaten ablamin beynini yedim ben niye beceremiyom ben niyeeeee diye
Oda senin dedigin gibi dedi gelistirirsin kendini dedi zamanla
Sizlerde bende o ışığı gorduyseniz
Yaa ne güzel ya çok özendim hayalim deki gibiEvet geçen sene gittim su anda da çalıştığım yer mutfak hazal... asıl işimi bıraktım Pasta aşkı galip geldi
İnşAllah bende yaşarım o duyguları yaaaKesinlikle doğru demiş hazal .....ben Pasta işlerini çok severim yani mutfağı o yüzden yaptıkça öyle gelisiyorsunki ve gururda duruyorsun sonrada kendinle
Aaa ciddimisin kakaom pastane gibi biryerdemi çalışıyorsun ? Ay kulaga ne hoş geliyorEvet geçen sene gittim su anda da çalıştığım yer mutfak hazal... asıl işimi bıraktım Pasta aşkı galip geldi
Aynen yaaAaa ciddimisin kakaom pastane gibi biryerdemi çalışıyorsun ? Ay kulaga ne hoş geliyor
Evet canım asıl meslek dış ticaret ti beyanname yani gümrük ama oldum olası mutfağı hep sevdim hele,hele kakaolu işlere,degisik sunumlar yapayım.degisik tadlar yapayım,sunayim geçen sene hani ismegin pasta kursu varya oraya gittim güzel şeyler öğrendim. Çalıştığım iş yerinde de sıkıntı olunca aldım tazminatımi çıktım 1ay kadar evde durdum 4 ay kadarda bir pastanenin ve mükemmel bir ustanın yanında mutfaktayim.Aaa ciddimisin kakaom pastane gibi biryerdemi çalışıyorsun ? Ay kulaga ne hoş geliyor
Vuuuuu işte buna u dönüşü denir . Hayallerin arkasından gitmek ne güzellllEvet canım asıl meslek dış ticaret ti beyanname yani gümrük ama oldum olası mutfağı hep sevdim hele,hele kakaolu işlere,degisik sunumlar yapayım.degisik tadlar yapayım,sunayim geçen sene hani ismegin pasta kursu varya oraya gittim güzel şeyler öğrendim. Çalıştığım iş yerinde de sıkıntı olunca aldım tazminatımi çıktım 1ay kadar evde durdum 4 ay kadarda bir pastanenin ve mükemmel bir ustanın yanında mutfaktayim.
Buradayım
Sıkintıdan patladım vallahi burdads kimse yokBuradayım
Cumartesiye kadar evde değilimSıkintıdan patladım vallahi burdads kimse yok
BEn varım olmaz miSıkintıdan patladım vallahi burdads kimse yok
Mavi sanırım burada yenisin. Tanışalım mıBEn varım olmaz mi
Halleyci gelmisMerhaba bende buradayım
Evet cnm yeni üyelik aldim yarisma icin sen eski uyelerdensin sanirimMavi sanırım burada yenisin. Tanışalım mı