Kekler - Pastalar Yaş Pastalar Oylama

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .
ah,ah sen benim ilk pasta yapışlarımı bir görseydinn ..vazgeçmee asla ... biz burada eğlenmek ,kaynaşmak olsun diye katılıyoruz bide sayfamız şenlensin diyeee..
Valla ilki Bosver sen sonraya bak pastaneden almış gibi ablama gösterdim hemen
Sizinkiler gördükten sonra morelim bozuldu zaten ablamin beynini yedim ben niye beceremiyom ben niyeeeee diye :mad::-)
Oda senin dedigin gibi dedi gelistirirsin kendini dedi zamanla
Sizlerde bende o ışığı gorduyseniz :KK71:

Valla ilki Bosver sen sonraya bak pastaneden almış gibi ablama gösterdim hemen
Sizinkiler gördükten sonra morelim bozuldu zaten ablamin beynini yedim ben niye beceremiyom ben niyeeeee diye :mad::-)
Oda senin dedigin gibi dedi gelistirirsin kendini dedi zamanla
Sizlerde bende o ışığı gorduyseniz :KK71:
Kesinlikle doğru demiş hazal .....ben Pasta işlerini çok severim yani mutfağı o yüzden yaptıkça öyle gelisiyorsunki ve gururda duruyorsun sonrada kendinle

Aaa ciddimisin kakaom pastane gibi biryerdemi çalışıyorsun ? Ay kulaga ne hoş geliyor :hamarat:
Evet canım asıl meslek dış ticaret ti beyanname yani gümrük ama oldum olası mutfağı hep sevdim hele,hele kakaolu işlere,degisik sunumlar yapayım.degisik tadlar yapayım,sunayim geçen sene hani ismegin pasta kursu varya oraya gittim güzel şeyler öğrendim. Çalıştığım iş yerinde de sıkıntı olunca aldım tazminatımi çıktım 1ay kadar evde durdum 4 ay kadarda bir pastanenin ve mükemmel bir ustanın yanında mutfaktayim.

Evet canım asıl meslek dış ticaret ti beyanname yani gümrük ama oldum olası mutfağı hep sevdim hele,hele kakaolu işlere,degisik sunumlar yapayım.degisik tadlar yapayım,sunayim geçen sene hani ismegin pasta kursu varya oraya gittim güzel şeyler öğrendim. Çalıştığım iş yerinde de sıkıntı olunca aldım tazminatımi çıktım 1ay kadar evde durdum 4 ay kadarda bir pastanenin ve mükemmel bir ustanın yanında mutfaktayim.
Vuuuuu işte buna u dönüşü denir . Hayallerin arkasından gitmek ne güzellll:KK68:

X