Kekler - Pastalar Yaş Pastalar Oylama

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .

Kabak görmekten delirecek haldeyken mesajın ilaç gibi geldi

Kayınvalide her hafta kabak yolluyor , onunda bahçesi çoşmuş .

Mücver yapıp duruyorum her hafta , kış için ne yapılır dersen ; küp küp doğranıp az domatesle sotelenir buzdolabı poşeti ile saklanabilir buzlukta .

Kabak kurutanlar da var , hiç yapmadım ama .

Ayy bu yavruları kızartma yapıverdim cimcimem,kış a bekletmecanım,ne güzel görünüyor masa
Canım bir sürü yedik zaten:) artık kışlık koyayim dedim .

Kızartıp buzlukta saklayanı duymuştum canım. Bide doğrayıp saklayanı duydum. Ben hiç kabak saklamadım ama tadı nasıl olur bilemedim.

Evet kizartmayi bende duydum .
Birde şöyle birsey düşündüm uzunlamasina dograyip ince ince kurutup . Yiyeceğim zaman . Suyla haslayip üstüne sarımsakli yo ğurtla yemek için düşündüm ama tam da bilemedim . Ondan bir sorayım sizlere dediydim . Dolmalk kurutmayida düşünüyorum .

Senin anlattigin tarzda Kabak yemistim çok hoşuma gitmemişti.

Inş guzel tarifler gelir .

Evet cimcime dolmalıkta olur tabi o uzun uzun kesip kurutmayı annem patlıcanlarda yapar. Çok güzel olur bence deneyebilirsin.

P atlicanlari o şekilde.yapıp nede kullanır
Annem haşlayıp patlıcanların suyunu iyice sıkıp Soğanla kavurur. İçine pul biber katar. Bi miktarda nar ekşisi. Mis gibi olur. Ama tabi damak tadına göre değişir. Kimisi nar ekşisi sevmez patlıcanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…