Ayyy hiç yapasim yoktu ama sirf sen istedin diye nevos ablam yapmam mi sen iste yeter ki koşarak yaparim hemideeO zaman bize pasta yapabilirsin
Oyy oyy
Senlen özel ilgilenmek için geldim
Tam ağız tadına göreeeeee
Sen iste yeter ki
O zaman bize pasta yapabilirsin
geldim kızGidiyorum ,geliyorum gıdım gıdım geliyor tarifler.nuryolu cumartesi dedi O da yüklemedi,assolist gibi sona saklıyor herhalde
Tamam Hazal'ım pastanı bekliyorumAyyy hiç yapasim yoktu ama sirf sen istedin diye nevos ablam yapmam mi sen iste yeter ki koşarak yaparim hemidee
Bizi özlemedin mi
Nevosss abllaaaaTamam Hazal'ım pastanı bekliyorum
Eki Görüntüle 1870823
Kızlar bahçeme iki gün inmedim kabaklar kocaman olmus. Iki tane böyle var . Bunları kışlık olarak napabilirim
-VUSLAT- Nevreste nuryolu deynepnaz aeben Munzevi Zencefil Ausencia G gazeldustubaglara
ne zaman yapıyon ,,ne zaman ekliyonn beklemedeyimmmAyyy hiç yapasim yoktu ama sirf sen istedin diye nevos ablam yapmam mi sen iste yeter ki koşarak yaparim hemidee
ayyy maşallahhh ne güzel bir görüntüü buuu..Eki Görüntüle 1870823
Kızlar bahçeme iki gün inmedim kabaklar kocaman olmus. Iki tane böyle var . Bunları kışlık olarak napabilirim
-VUSLAT- Nevreste nuryolu deynepnaz aeben Munzevi Zencefil Ausencia G gazeldustubaglara
Konumu açtım sonunda
Ayy bu yavruları kızartma yapıverdim cimcimem,kış a bekletmeEki Görüntüle 1870823
Kızartıp buzlukta saklayanı duymuştum canım. Bide doğrayıp saklayanı duydum. Ben hiç kabak saklamadım ama tadı nasıl olur bilemedim.Eki Görüntüle 1870823
Canım bir sürü yedik zaten:) artık kışlık koyayim dedim .Ayy bu yavruları kızartma yapıverdim cimcimem,kış a bekletmecanım,ne güzel görünüyor masa
Kızartıp buzlukta saklayanı duymuştum canım. Bide doğrayıp saklayanı duydum. Ben hiç kabak saklamadım ama tadı nasıl olur bilemedim.
Kabak görmekten delirecek haldeyken mesajın ilaç gibi geldi
Kayınvalide her hafta kabak yolluyor , onunda bahçesi çoşmuş .
Mücver yapıp duruyorum her hafta , kış için ne yapılır dersen ; küp küp doğranıp az domatesle sotelenir buzdolabı poşeti ile saklanabilir buzlukta .
Kabak kurutanlar da var , hiç yapmadım ama .
Evet cimcime dolmalıkta olur tabi o uzun uzun kesip kurutmayı annem patlıcanlarda yapar. Çok güzel olur bence deneyebilirsin.Canım bir sürü yedik zaten:) artık kışlık koyayim dedim .
Evet kizartmayi bende duydum .
Birde şöyle birsey düşündüm uzunlamasina dograyip ince ince kurutup . Yiyeceğim zaman . Suyla haslayip üstüne sarımsakli yo ğurtla yemek için düşündüm ama tam da bilemedim . Ondan bir sorayım sizlere dediydim . Dolmalk kurutmayida düşünüyorum .
Evet cimcime dolmalıkta olur tabi o uzun uzun kesip kurutmayı annem patlıcanlarda yapar. Çok güzel olur bence deneyebilirsin.
Kurutup dolmasını yapıyorum başka türlü kabağı hiç saklamadım canımP atlicanlari o şekilde.yapıp nede kullanır
Annem haşlayıp patlıcanların suyunu iyice sıkıp Soğanla kavurur. İçine pul biber katar. Bi miktarda nar ekşisi. Mis gibi olur. Ama tabi damak tadına göre değişir. Kimisi nar ekşisi sevmez patlıcanda.P atlicanlari o şekilde.yapıp nede kullanır