Kekler - Pastalar Yaş Pastalar Oylama

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .
Sen doğru bildiklerini yekten kendi üslubunca söyleyince kızıyorlar ama yok Kazen, bazen gerçekten deşifre etmek doğru bir adım oluyor, sen nezaket gösterdikçe zeytinyağ gibi su üstüne çıkmak isteyenler deşifre edilmeli.

Polemiğe girmek yasaak (demekki patronlarda polemiğe giriyormuş)siz burda kavgaya durun bende güzelim pastalara bakıp bakıp iç geçireyim kadınlığımdan utandım yaaa biraz insaaf

Anne yemeklerinde olsan ne kadar güzel olur, mesela anneler gününe denk gelse daha bir şahane olur
Bebek muhallebisi yaparsan beni de çağır yarısını senin bebe yer gerisini ben
Ayyy sende seviyormusun bebe muhallebi lerini geçen bi arkadaşa gittim mune kahve iciyoruz mutfak masasında hani bebeklerin cici bebeleri varya hem kahvemi iciyorum hem sohbet ederken de tabağın içindekileri yemisim ama farkında da değilim 1tane almak istemiştim.gerisi gelmiş.annesi elime vurana KADAR ..demezmi önünde çikolata lokum var bebeğin buskivisini niye bitiriyon

Kendimi çok pis ezik hissettim.Bir madalyam yok ki ben de madalyalarımı iade edeyim
Benim için KK bitmiştir,daha da buraya yazmam
Not:Şaka yaptıııım,ben sizi bırakabilir miyim.
Aaa yazık bize arkadaşımıza bir madalya kazandıramamışız !!

Yazık bişi diyemiyorum 3-5 oy için .

Birde burdaki 3-5 arkadaşa oy hesabı soruyorlar

Anlamadıgım yüzlerce oy kullanan kk üyesi varken 3-5 oyla neyin hesabı ve kafası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…