Kekler - Pastalar Yaş Pastalar Oylama

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .
Neyin var aus ? Geçmiş olsun canım .
Baklava gönderirdim ama üstüne bol tereyag oldugundan yagları yanmışmış , göndermeyim en iyisi

Sağol canım , ufak bi kaza , doku zedelenmesi .

O bahaneyle tatlılara pastalara sulanayım dedim

Senin 40 kat baklavan mıııı ? oyumu 40 kere helal etmiştim , yolla yolla ben yanık severim

Ablam neden üzülüyorsun Allah aşkına meyve ağaç meselesi mesela ben de beğenmedim senin baklavani çünkü hayatta açamam o incelikte ve yuvarlakta hele de kırk tane ne var yani kıskanmak suç mu

bende rica ediyorum @Mune benimde silinsin
Aaa ne alaka silinsin madalyalar aşk olsun kızlar hepinizin emeğinin karşılığı oonlar benim gibi kıskananlar da gelsin yarışmaya katılsın mesela meyveli ağaç kuzum bu işler hem ben senden ganaj ne onu öğrendim demekki daha çok yapın ki öğrenmeye devam edelim

Sağol canım , ufak bi kaza , doku zedelenmesi .

O bahaneyle tatlılara pastalara sulanayım dedim

Senin 40 kat baklavan mıııı ? oyumu 40 kere helal etmiştim , yolla yolla ben yanık severim
Heyy kk ablası
Aynı gün yaralanmışız seke seke geziyorum bende bacağın biri izne çıktı
Sana ne gönderirlerse bende isterim

Heyy kk ablası
Aynı gün yaralanmışız seke seke geziyorum bende bacağın biri izne çıktı
Sana ne gönderirlerse bende isterim
Şimdi doku zedelenmesi yetiyor mu tatlı gönderimi için yoksa kırık çatlak mi lazım ona göre kaza yapayım diyeceğim ama diyet grubundayim @aeben ablam ve N Nana oyacak beni

Şimdi doku zedelenmesi yetiyor mu tatlı gönderimi için yoksa kırık çatlak mi lazım ona göre kaza yapayım diyeceğim ama diyet grubundayim @aeben ablam ve N Nana oyacak beni
Ben şu oy verdiğim güzellikten istiyorum kimindi acaba
Damla çikolatalı olan
Ben hakettim ya tek bacakla hayat zor yani

Son düzenleme:
Ben onunla mozaik pasta yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…