Neyin var aus ? Geçmiş olsun canım .Yok mu bana bi geçmiş olsun pastası gönderecek sevabına?
Şöyle kallavi iki dilimcik yeter .
Ortada muhallebi kenarları kıtır turta olurmu aus.. Geçmiş olsun
Eki Görüntüle 1878537
Neyin var aus ? Geçmiş olsun canım .
Baklava gönderirdim ama üstüne bol tereyag oldugundan yagları yanmışmış , göndermeyim en iyisi
Neyin var aus ? Geçmiş olsun canım .
Baklava gönderirdim ama üstüne bol tereyag oldugundan yagları yanmışmış , göndermeyim en iyisi
Sağol canım, ufak bi kaza , doku zedelenmesi .
O bahaneyle tatlılara pastalara sulanayım dedim
Senin 40 kat baklavan mıııı ? oyumu 40 kere helal etmiştim , yolla yolla ben yanık severim
ahh nanammm senin şu bakış açını pek bi seviyorumm.. hep böyle kal canımm..
Ablam neden üzülüyorsun Allah aşkınaNe baklavaymış arkadaş
Prenses bi yaptıgımda kargo adresini verirsin yollarım baklavamdan bakarsın tadına o zaman konuşursun
Sevgili prenses 10 yıldır kk da aktifim girmediğim gün nadirdir sanırım .kimyeye saygısızlık etmedim etmemde .bu önce kendi kişiligime saygısızlık olur
Benim baklavam ünlüdür çevremde görüntüsüde tadıda . Yiyenler hazır aldıgımı sanır okadar yani baklavamı yiyipte begenmeyeni görmedim . Sen begenmezsin orasıda senin damak tadındur anlarım ama ikide birde aynı şeyleri yazıp durmana bi anlam veremiyorum .
Tarif benim olabilir ama senin yaptıgın baklava sonuçta tatsız olduysa ben ne yapabilirim ???? Şerbeti, pişmesi , iç malzemesi ,gevrekliği , el lezzeti bunlar yaptıgın yemegin lezzetini değiştirir .
Bu konuda son kez yazıyorum artık bu konu kabak tadı verdi ,umarım sende baklavamla ilgili son kez yazarsın . Okadar üzgünümki şu an . Yapmak istediğim bumuydu , başardın teşekkür ederim ...
Aaa ne alaka silinsin madalyalar aşk olsun kızlar hepinizin emeğinin karşılığı oonlar benim gibi kıskananlar da gelsin yarışmaya katılsın meselabende rica ediyorum @Mune benimde silinsin
Sesli güldüm deynep Allah da seni güldürsünKendimi çok pis ezik hissettim.Bir madalyam yok ki ben de madalyalarımı iade edeyim
Benim için KK bitmiştir,daha da buraya yazmam
Not:Şaka yaptıııım,ben sizi bırakabilir miyim.
Heyy kk ablasıSağol canım, ufak bi kaza , doku zedelenmesi .
O bahaneyle tatlılara pastalara sulanayım dedim
Senin 40 kat baklavan mıııı ? oyumu 40 kere helal etmiştim , yolla yolla ben yanık severim
Kakao nun pastası oBen şu oy verdiğin güzellikten istiyorum kimindi acaba
Damla çikolatalı olan
Ben hakettim ya tek bacakla hayat zor yani
Hmmm duymuş bileHele bi tatlı dedüğünü bunyem zor atlattı
Evet ya düğünü ben de atlatamadım valla kardeşlerim ailem bile şaştı abla içinden canavar çıktı diyeHele bi tatlı dedüğünü bunyem zor atlattı
Ben onunla mozaik pasta yapıyorumAyyy sende seviyormusun bebe muhallebi lerini geçen bi arkadaşa gittim mune kahve iciyoruz mutfak masasında hani bebeklerin cici bebeleri varya hem kahvemi iciyorum hem sohbet ederken de tabağın içindekileri yemisim ama farkında da değilim 1tane almak istemiştim.gerisi gelmiş.annesi elime vurana KADAR ..demezmi önünde çikolata lokum var bebeğin buskivisini niye bitiriyon