- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.695
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimsin bilmiyorum yeni üyesin ve maşallah bu topiğide biliyorsun buradakileride tanıyorsun hadi pasta kategorisini geçtim diğer oylamalardada haksızlık la oy verildi diyebiliyorsun.. yenisin ve bunları bilebiliyorsun. kimse kimseyi desteklemiyor güzelim.. burda edilen sohbet 4 .. 5 kişiyi geçmez .madalyalaramı taktın al senin olsunnpastayıda sana verirdim ama yedik bitti.. hiç üzme sen o tatlı canını kazene mesaj çektim.... halen burada edilen sohbetin güzelliğini farkedemisseniz ,,halen paylaşılan tariflerin güzelliğini görememişseniz gelip burada çomak sokmak neden yarışmacılaramı gareziniz yoksa burayı yönetenemi..ay cevap yazmayayım diyorum zorla ama zorla yazdıttırıyorsunuz sonrada kakao şöyle kakao böyle ...sen önce git mutfağa yap börekler pastalar aç konunu katıl yarışmalara şöyle 10... 15 kere o zaman gel yorum yapp. munenin hatırına daha yazmayacağım bu konuda ve kazen rica ederim mesajımı okurmusun... çok sinirlendim en iyisi ben gidip mutfağa bir pasta daha yapayım ,,turşularımı yeni bitirdimm..ODaha fazla cevap verip kendimi kucuk dusurmek istemem umarin siz kimi destekliyorsaniz o bi madalya daha kazanir kendi hakkiyla(!)
Yeniyim derken yeni uye oldugumu kastetmistim ve daha onceki mesajlarima bakarsan zaten cok onceden takip ettigimi soylemistim bu arada sagol istedigim zaman istedigim pastayi yiyebilecek durumdayim ve hakaret etmenize gerek yok. Son olarak o hakkettiginizi dusundugunuz madalyalari niye kaldirmak istiyorsunuz onu anlamadim ve bundan sonra ne soyledigimi anlayamayanlar icin kendimi daha acik sozlerle ifade edecegimkimsin bilmiyorum yeni üyesin ve maşallah bu topiğide biliyorsun buradakileride tanıyorsun hadi pasta kategorisini geçtim diğer oylamalardada haksızlık la oy verildi diyebiliyorsun.. yenisin ve bunları bilebiliyorsun. kimse kimseyi desteklemiyor güzelim.. burda edilen sohbet 4 .. 5 kişiyi geçmez .madalyalaramı taktın al senin olsunnpastayıda sana verirdim ama yedik bitti.. hiç üzme sen o tatlı canını kazene mesaj çektim.... halen burada edilen sohbetin güzelliğini farkedemisseniz ,,halen paylaşılan tariflerin güzelliğini görememişseniz gelip burada çomak sokmak neden yarışmacılaramı gareziniz yoksa burayı yönetenemi..ay cevap yazmayayım diyorum zorla ama zorla yazdıttırıyorsunuz sonrada kakao şöyle kakao böyle ...sen önce git mutfağa yap börekler pastalar aç konunu katıl yarışmalara şöyle 10... 15 kere o zaman gel yorum yapp. munenin hatırına daha yazmayacağım bu konuda ve kazen rica ederim mesajımı okurmusun... çok sinirlendim en iyisi ben gidip mutfağa bir pasta daha yapayım ,,turşularımı yeni bitirdimm..
Yeniyim derken yeni uye oldugumu kastetmistim ve daha onceki mesajlarima bakarsan zaten cok onceden takip ettigimi soylemistim bu arada sagol istedigim zaman istedigim pastayi yiyebilecek durumdayim ve hakaret etmenize gerek yok. Son olarak o hakkettiginizi dusundugunuz madalyalari niye kaldirmak istiyorsunuz onu anlamadim ve bundan sonra ne soyledigimi anlayamayanlar icin kendimi daha acik sozlerle ifade edecegim
Nozaki-kun96 , L Lallegull , Prisonbreak , xseveray , Zhragl2001 bu hesaplar kendine oy verdiği hesaplar 2 tane de aynı yerden bağlı hesap var onlara sözüm şudur ki sakın ama sakın haksızlık yaptığımızı yazmayın hesaplarınız yanar. Olay bildiğiniz gibi değil.
Kazen yine imzanı attınMavi_yosun16 hile yaptığı için yarışmadan diskalifiye edilmiştir.
Kazen yine imzanı attın
Vayy neler olmus anlasildi kimin madalya icin cirpindigi tesekkur ederiz bizimlede paylastiginiz icin..Mavi_yosun16 hile yaptığı için yarışmadan diskalifiye edilmiştir.
Mavi_yosun16 hile yaptığı için yarışmadan diskalifiye edilmiştir.
Afedersiniz o kadar cok konusulmuski madalya vs alin sizin olsun demek istedim bian:) yoksa hepsini hakederek emegimle ve sevgili uyelerin verdigi oylarla aldim