Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ayyyyyyyyy valla ayyyy en güzeli bu işteeee sağolasın patronn.. işte buna çokk sevindimm.. tamamdır yazdığım gibi sağol,,sağoll,, sağoll ve ayrıcada Teşekkür ederimm..
hayır Mune
hile yapmışsın kibarca kendi isteği ile yarışmadan çekildi demişim gelip burada saçmalamanın anlamı ne ? İlla ki deşlifre edip rezil mi edelim ? Kakao ve Ben
2-3 gün önce bana mesaj atmış hediyemin başkasına yollanmasını istiyorum diye. Bu kadar ince düşünürken bu yapılan reva mı ? @hele@Be_Ni_1012 ? zorla çileden çıkartıyor bu ikisi beni ...
Sen doğru bildiklerini yekten kendi üslubunca söyleyince kızıyorlar ama yok Kazen, bazen gerçekten deşifre etmek doğru bir adım oluyor, sen nezaket gösterdikçe zeytinyağ gibi su üstüne çıkmak isteyenler deşifre edilmeli.
Kendimi çok pis ezik hissettim.Bir madalyam yok ki ben de madalyalarımı iade edeyim
Benim için KK bitmiştir,daha da buraya yazmam
Not:Şaka yaptıııım,ben sizi bırakabilir miyim.
Anne yemeklerinde olsan ne kadar güzel olur, mesela anneler gününe denk gelse daha bir şahane olur
Bebek muhallebisi yaparsan beni de çağır yarısını senin bebe yer gerisini ben
Anne yemeklerinde olsan ne kadar güzel olur, mesela anneler gününe denk gelse daha bir şahane olur
Kendimi çok pis ezik hissettim.Bir madalyam yok ki ben de madalyalarımı iade edeyim
Ayyy sende seviyormusun bebe muhallebi lerini geçen bi arkadaşa gittim mune kahve iciyoruz mutfak masasında hani bebeklerin cici bebeleri varya hem kahvemi iciyorum hem sohbet ederken de tabağın içindekileri yemisim ama farkında da değilim 1tane almak istemiştim.gerisi gelmiş.annesi elime vurana KADAR ..demezmi önünde çikolata lokum var bebeğin buskivisini niye bitiriyon
Ayyy sende seviyormusun bebe muhallebi lerini geçen bi arkadaşa gittim mune kahve iciyoruz mutfak masasında hani bebeklerin cici bebeleri varya hem kahvemi iciyorum hem sohbet ederken de tabağın içindekileri yemisim ama farkında da değilim 1tane almak istemiştim.gerisi gelmiş.annesi elime vurana KADAR ..demezmi önünde çikolata lokum var bebeğin buskivisini niye bitiriyon