Kekler - Pastalar Yaş Pastalar Oylama

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .
ODaha fazla cevap verip kendimi kucuk dusurmek istemem umarin siz kimi destekliyorsaniz o bi madalya daha kazanir kendi hakkiyla(!)
kimsin bilmiyorum yeni üyesin ve maşallah bu topiğide biliyorsun buradakileride tanıyorsun hadi pasta kategorisini geçtim diğer oylamalardada haksızlık la oy verildi diyebiliyorsun.. yenisin ve bunları bilebiliyorsun. kimse kimseyi desteklemiyor güzelim.. burda edilen sohbet 4 .. 5 kişiyi geçmez .madalyalaramı taktın al senin olsunnpastayıda sana verirdim ama yedik bitti.. hiç üzme sen o tatlı canını kazene mesaj çektim.... halen burada edilen sohbetin güzelliğini farkedemisseniz ,,halen paylaşılan tariflerin güzelliğini görememişseniz gelip burada çomak sokmak neden yarışmacılaramı gareziniz yoksa burayı yönetenemi..ay cevap yazmayayım diyorum zorla ama zorla yazdıttırıyorsunuz sonrada kakao şöyle kakao böyle ...sen önce git mutfağa yap börekler pastalar aç konunu katıl yarışmalara şöyle 10... 15 kere o zaman gel yorum yapp. munenin hatırına daha yazmayacağım bu konuda ve kazen rica ederim mesajımı okurmusun... çok sinirlendim en iyisi ben gidip mutfağa bir pasta daha yapayım ,,turşularımı yeni bitirdimm..

Yeniyim derken yeni uye oldugumu kastetmistim ve daha onceki mesajlarima bakarsan zaten cok onceden takip ettigimi soylemistim bu arada sagol istedigim zaman istedigim pastayi yiyebilecek durumdayim ve hakaret etmenize gerek yok. Son olarak o hakkettiginizi dusundugunuz madalyalari niye kaldirmak istiyorsunuz onu anlamadim ve bundan sonra ne soyledigimi anlayamayanlar icin kendimi daha acik sozlerle ifade edecegim

Ben kim olduğunu açıklıyayım mı ? yoksa güzelce olayı anlatacak mısın ?

hatta başlılayayım anlatmaya ;

Hatırlarmısınız 4-5 gün önce bir üye kendi isteği ile yarışmadan yarıldı demiştim. Oysa kendi isteği ile değil 5 üyelik kendini oy verdiği için diskalifye ettim. Bunu nevreste dışında kimseyle paylaşmadım. Hatta kendisine bile söylemedim. Şimdi gelip başlığı karıştırman pek etik olmadı. Hile yaptın, eline yüzüne bulaştırdın hala da devam ediyorsun.

Kazen yine imzanı attın

hayır Mune hile yapmışsın kibarca kendi isteği ile yarışmadan çekildi demişim gelip burada saçmalamanın anlamı ne ? İlla ki deşlifre edip rezil mi edelim ? Kakao ve Ben 2-3 gün önce bana mesaj atmış hediyemin başkasına yollanmasını istiyorum diye. Bu kadar ince düşünürken bu yapılan reva mı ? H hele B Be_Ni_1012 ? zorla çileden çıkartıyor bu ikisi beni ...

Anne terliği kurabiyesi
Poğaçalar
Sutlu tatlılar
Yöresel yemekler
Hazır yufkalar (sigara boregim )
Ramazan sofraları (yaprak sarma 1, oldum )
Ramazan sofraları (çökertme kebabı)

7. Katılımımda birinci olmuşum.
Heralde bu kadar kategoriye katıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…