46 katAblam neden üzülüyorsun Allah aşkınameyve ağaç meselesi mesela ben de beğenmedim senin baklavani çünkü hayatta açamam o incelikte ve yuvarlakta hele de kırk tane ne var yani kıskanmak suç mu
Hayır, 250 gr verdi 2 kilo alacak demişlerdirEvet ya düğünü ben de atlatamadım valla kardeşlerim ailem bile şaştı abla içinden canavar çıktı diyebi de herkesin içinde kapının önünde yedim o kadar şeyi millet ne düşündü ki hakkımda kocası aç bırakmış demişlerdir kesin
Bebiş birinci belli değil mi almış başını gitmiş@Nevreste ablacım ne zaman sonuçlanacak bu
Birinci olanı eşimin doğum gününde yapıcam demiştim ya az kaldı
Oda doğru hani belki daha çok zaman vardır falan diye şey ettimBebiş birinci belli değil mi almış başını gitmiş
Songun yarınOda doğru hani belki daha çok zaman vardır falan diye şey ettim
Saçma salak bi soru olmuş hakikaten
Bi süre daha görünüyor zaten nevos.Bugün tamamen kapanmış olması lazımBen sayfanı hala görüyorum
Nazlanmayi sevmem canım,israra hiç gerek yok.Ben hep sizinleyimO da doğru.Ben dahil olmak üzere katıl diyorsun katılmıyorum .Ama nuryolu,Beni,nananais hiç nazlanmadan katılıyor.
Ya aslında ben kırk yapabiliyorum ama o son altı yüzünden açmıyorum46 kat
Amin canım amin diyelim napalimBen anladım canım,hayırlısı olsun
Hiç de bike bir kere ben 15 kilo verdim sadece 1.1 aldımHayır, 250 gr verdi 2 kilo alacak demişlerdir
O da doğru.Ben dahil olmak üzere katıl diyorsun katılmıyorum .Ama nuryolu,Beni,nananais hiç nazlanmadan katılıyor.
AhahhahaYa aslında ben kırk yapabiliyorum ama o son altı yüzünden açmıyorum
Hadi hadi inanmış gibi yapıyorumHiç de bike bir kere ben 15 kilo verdim sadece 1.1 aldım
Yanlış Numero olduHiç de bike bir kere ben 15 kilo verdim sadece 1.1 aldım
Tabi ki, o 6 yı acabilsenYa aslında ben kırk yapabiliyorum ama o son altı yüzünden açmıyorum
Ben aslında Barby bebeği de şeker hamursuz ama aynı görünümde yapabiliyorum naberAhahhaha
Kız kaptan yazdım ya cuma kilomu sen bilmeyeceksin de kim bilecek baslangicim da 18 mayıs 2015 80.2 kg ileHadi hadi inanmış gibi yapıyorum
Işte o altı tane kıdem farkı
53 le başlayıp kilo aldın ya senKız kaptan yazdım ya cuma kilomu sen bilmeyeceksin de kim bilecek baslangicim da 18 mayıs 2015 80.2 kg ile