Ya bilmemmi gelip takımı okuyorsun arada benden kaçmazBenden duymuş olma sabah yazmıştı,bu hafta aç kaldığı için vermiş kilo,tartıdan sonra yemeğe girişmiş,yine kilo almış
Aynen datlumbence en dogrusu agzına ekmek surmeyerek dıyet yapanı anlamam mesela bu cok saglıksızz
Hemen şimdi yazayım,Onlar çatlasınYa bilmemmi gelip takımı okuyorsun arada benden kaçmaz
Deynep bana özel mesajla tüm yemek yorumlarını yazabilirsin
Benimde bazen içimde kalıyor yazabilir miyimYa bilmemmi gelip takımı okuyorsun arada benden kaçmaz
Deynep bana özel mesajla tüm yemek yorumlarını yazabilirsin
Cano bu haberi vermek 3 gün geç kaldinBenden duymuş olma sabah yazmıştı,bu hafta aç kaldığı için vermiş kilo,tartıdan sonra yemeğe girişmiş,yine kilo almış
hosbulduk ay ne guzel karsılama :)Aynen datlumHoşgeldin tatlı kız
Kallisteyi tanıyormusun ?5 veya 6 olması lazımİnan çok hatırlamıyorum..Doğum sonrası katılmıştım..
İyi diyelim iyi olsun canım,çok şükürhosbulduk ay ne guzel karsılama :)
nevosum
nasılsın
gecmıse donuk okuyayım dedıc sohbet sohbetı acmıs yetısemedım bı yerden tutturdum da
Yok tanımıyorum veya hatırlamıyorum..Ama yabancı gelmediKallisteyi tanıyormusun ?
Baksananiye özel mesajlar sadece 2 kişilikmi biz 10 kişiyle bile yapıyoruz
Her türlü güzin ablalık yapılırBenimde bazen içimde kalıyor yazabilir miyimHatta biri çok içimde kaldı atamıyorum
Yemekten veremiyorum zatenBayağı kilo verdin aslında ,gayet hoş duruyorsun,vermene gerek yok ki.
Neden beni katmıyorsunuz?Kimseye demezdim aranızda geçen konuşmaları.Dörtlü katıldık ama 10 lu katılmadık.niye özel mesajlar sadece 2 kişilikmi biz 10 kişiyle bile yapıyoruz
allah ıyılık versın nevosumİyi diyelim iyi olsun canım,çok şükürSen nasılsın pek görünmüyorsun
Tut bir yerinden gerisini boşver
Söyleme bilmesinler
Bebiş profil deki sen misin?hosbulduk ay ne guzel karsılama :)
nevosum
nasılsın
gecmıse donuk okuyayım dedıc sohbet sohbetı acmıs yetısemedım bı yerden tutturdum da
ama super olmussun ya bel kıvrımını nasıl cıkardınYemekten veremiyorum zatenyarışma vardı ondan verdiydim ki normal kilo değil açlık kilosuydu zaten guzelcene versin geri geldiler
Biz hep buralardayız canım,bir yerlere gitsek bile dönüp dolaşıp yine geliyoruz..Sağolsun dostlarallah ıyılık versın nevosum
ben artık sessiz uyeyım nevosaynen bır yerden tutturayım
herkesler degısmıs burası formunu koruyor hala tanıdık samımı uyeler oh mis