Kekler - Pastalar Yaş Pastalar Oylama

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .
Biz hep buralardayız canım,bir yerlere gitsek bile dönüp dolaşıp yine geliyoruz..Sağolsun dostlar
kurkcu dukkanı mısalı

su pastaya katılsaydım bı heves ettım bı sonra ki ne nevos :)

bu arada tasındınız mı en son tasınacaktınız yanı kısın oyle soylemıstın sankimm bır soguk kıs gecesı idi

ama super olmussun ya bel kıvrımını nasıl cıkardın

genelde zayıflyaınca boyle hos olunmuyor sarkıyor her yerı ınsanın ama sende ıslık ıslık
Ay karnımın değişimini imkanım olsaydı da gostere bilseydin, sönük tıp gibiydi, sertleşerek yukarı çıktı
Canım bel kivrimini twistim var onu yaptım 10 tl ye almıştım bime gelmişti , 5 dk yetiyordu cidden

Aynen öyle canım
Et yemekleri olacak canım,katılırsan beklerim
Offfff yarama parmak bastınÇok dertliyim canım ülkenin durumundan dolayı bizim tayin henüz belli olmadı..Çıkarsa ayrı dert,çıkmazsa ayrı dert günlerdir uyuyamıyorum

Yahu sen daha dünkiymişsin bende 6. Takım mezunuyum hatta senden önce kaptanıydım 6. Takımın
Ben zaten 2010 yılında üye oldum,üye olduğumda hamileydim
Tabi doğum sonrası kilolar ancak öyle veriliyor..2012 şubat mezunuymuşumŞimdi oradan kimseyi hatırlamıyorumUzun süre karatay diyeti konusuna takıldım.Günde 2 saat yürüyordum.Atom karınca diyorlardı

Ben kaçar ballar iyi geceler

iyi gecelerrr

ya hıc duymadım twıst tek bıldıgım ona benzer bır dondurma adı twıster

ay zor bu ısler bılırım telası stresı hayırlısı olsun hakkınızda .. tasınmazsınız inş. cocukların okulu bolunmesın :)

Ben aslında taşınmak istiyorum fakat uzaması beni geriyor..Hayırlısı canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…