Kime vermiş oyunu?100 değil 500 kaplan gücündeAma Kazen oyunu kullanmış
Hatmece ile arayı düzelttiniz hatta onsuz yapamıyorsun gibi geliyorEvet ya sen ce nevoş gittiniz hattaaaa hatmece bile gittti
Bizi yanlız bıraktınız.
Vişneli PastaKime vermiş oyunu?
Tamam yapalım canımdaha neler konusuruz nevroş ne olur bi ara dünya mutfağı yapalım
Ben katılırım dünya mutfağına .Suşi yaparım,çekim bitince kızartıp yerim.Tamam yapalım canımTekrar hatırlatırsın
Nevram bizi düşün takım içi yarış yapıyoruz birde
Bu saatte hiç olmadıEllerin dert görmesin
Ben katılırım dünya mutfağına .Suşi yaparım,çekim bitince kızartıp yerim.
Ben katılırım dünya mutfağına .Suşi yaparım,çekim bitince kızartıp yerim.
Biliyorum yarışlarınızı bende katılmıştım bir ara yarışlaraNevram bizi düşün takım içi yarış yapıyoruz birdenananın kemiklerini saycaz daha
Ay midem kalktıBen katılırım dünya mutfağına .Suşi yaparım,çekim bitince kızartıp yerim.
Evet ya öyle oldu biz onuHatmece ile arayı düzelttiniz hatta onsuz yapamıyorsun gibi geliyor
Ay ablam cidden çok kötü duruyor yahu bide kalın, boynum uzunNevram bizi düşün takım içi yarış yapıyoruz birdenananın kemiklerini saycaz daha
Benden duymuş olma sabah yazmıştı,bu hafta aç kaldığı için vermiş kilo,tartıdan sonra yemeğe girişmiş,yine kilo almışNevram bizi düşün takım içi yarış yapıyoruz birdenananın kemiklerini saycaz daha
Hangi takımdan mezunsun nevoş ?Biliyorum yarışlarınızı bende katılmıştım bir ara yarışlaraSonra mezun oldum Yeniden başlamak lazım
Benide çağırın birlikte sayalım
Sahiden öyle seviyoruzEvet ya öyle oldu biz onuıyla seviyoruz
Aynen, kaç aydır (neredeyse yıl olacak) içindeyim ilk defa yaptım ve açım diye diye beynimi yedim. Millet nasıl dayanıyor anlamadım
Sen bildiğin diyetten şaşma canımBen bile senin taktiğini deniyorum Az az herşeyden yiyorum
Bayağı kilo verdin aslında ,gayet hoş duruyorsun,vermene gerek yok ki.Ay ablam cidden çok kötü duruyor yahu bide kalın, boynum uzun
5 veya 6 olması lazımHangi takımdan mezunsun nevoş ?