Hangi topicte,Ben zaten çoğu şeyi biliyorum ki,öteki topikte de okudum,ama yine de anlatmak isterseniz dinlerim.
hakkınızda hayırlısı ne ıse aılecek o olsun ınsallah :)Ben aslında taşınmak istiyorum fakat uzaması beni geriyor..Hayırlısı canım çok sağol
Canım biz 7 yıl başka şehirde kaldık 7 yılda buradahakkınızda hayırlısı ne ıse aılecek o olsun ınsallah :)
ama ınsan o tasınma telasını bıle sevıyor ya alısıyor ınsan 3 yıl orda 5 yıl orda sonra fazla kaldık bu sehırde oluyorkutular koli bantları
Yok be ,ağız arıyorum,seni bir yerden tanıyorum süt oğlan ama çıkaramadım.
Ben pek uyanık görünürüm ama genelde ayakta uyutulurum
Dökülmek istiyorsun ben her zaman beklerim laf almaya çalışmaYok be ,ağız arıyorum,seni bir yerden tanıyorum süt oğlan ama çıkaramadım.Bugün ne giydin topiğine katıldın mı hiç?
Bak az önce aebene yazdığım şeyi yazarım sana anlaştık mı?Dökülmek istiyorsun ben her zaman beklerim laf almaya çalışma
Tamam yaz bekliyorumBak az önce aebene yazdığım şeyi yazarım sana anlaştık mı?
Yarın unutmazsam sorayım nerelerde
sut oglanYok be ,ağız arıyorum,seni bir yerden tanıyorum süt oğlan ama çıkaramadım.Bugün ne giydin topiğine katıldın mı hiç?
Canım biz 7 yıl başka şehirde kaldık 7 yılda buradaBuradan gidersek başka bir yere oynamıyacağız..O yüzden sorun yok
Ama ben çocukluğumdan beri hep dışarlarda geziniyorumYetti gari Tabi herşeyin hayırlısı
Tolin benden korktuğu için foruma giremiyor.
Hayırlı gecelerCanlar size iyi geceler, bende kaçtım
İyi geceler.Allah rahatlık versin canım.Canlar size iyi geceler, bende kaçtım