Kekler - Pastalar Yaş Pastalar Oylama

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .
Biz hep buralardayız canım,bir yerlere gitsek bile dönüp dolaşıp yine geliyoruz..Sağolsun dostlar:KK200:
kurkcu dukkanı mısalı :KK70:

su pastaya katılsaydım bı heves ettım bı sonra ki ne nevos :)

bu arada tasındınız mı en son tasınacaktınız yanı kısın oyle soylemıstın sankimm bır soguk kıs gecesı idi :KK70:

ama super olmussun ya bel kıvrımını nasıl cıkardın

genelde zayıflyaınca boyle hos olunmuyor sarkıyor her yerı ınsanın ama sende ıslık ıslık :KK8:
Ay karnımın değişimini imkanım olsaydı da gostere bilseydin, sönük tıp gibiydi, sertleşerek yukarı çıktı :KK70::KK70::KK70:
Canım bel kivrimini twistim var onu yaptım 10 tl ye almıştım bime gelmişti , 5 dk yetiyordu cidden :KK6::KK73::KK73:

kurkcu dukkanı mısalı :KK70:

su pastaya katılsaydım bı heves ettım bı sonra ki ne nevos :)

bu arada tasındınız mı en son tasınacaktınız yanı kısın oyle soylemıstın sankimm bır soguk kıs gecesı idi :KK70:
Aynen öyle canım:KK60:
Et yemekleri olacak canım,katılırsan beklerim:KK200:
Offfff yarama parmak bastın:KK61:Çok dertliyim canım ülkenin durumundan dolayı bizim tayin henüz belli olmadı..Çıkarsa ayrı dert,çıkmazsa ayrı dert günlerdir uyuyamıyorum:KK61:

Yahu sen daha dünkiymişsin bende 6. Takım mezunuyum hatta senden önce kaptanıydım 6. Takımın :KK70::KK70:
Ben zaten 2010 yılında üye oldum,üye olduğumda hamileydim:KK66:
Tabi doğum sonrası kilolar ancak öyle veriliyor..2012 şubat mezunuymuşum:KK45:Şimdi oradan kimseyi hatırlamıyorum:KK70:Uzun süre karatay diyeti konusuna takıldım.Günde 2 saat yürüyordum.Atom karınca diyorlardı:KK70:

Ben kaçar ballar iyi geceler :KK68:

Ay karnımın değişimini imkanım olsaydı da gostere bilseydin, sönük tıp gibiydi, sertleşerek yukarı çıktı :KK70::KK70::KK70:
Canım bel kivrimini twistim var onu yaptım 10 tl ye almıştım bime gelmişti , 5 dk yetiyordu cidden :KK6::KK73::KK73:

Aynen öyle canım:KK60:
Et yemekleri olacak canım,katılırsan beklerim:KK200:
Offfff yarama parmak bastın:KK61:Çok dertliyim canım ülkenin durumundan dolayı bizim tayin henüz belli olmadı..Çıkarsa ayrı dert,çıkmazsa ayrı dert günlerdir uyuyamıyorum:KK61:

iyi gecelerrr

ya hıc duymadım twıst tek bıldıgım ona benzer bır dondurma adı :KK70: :KK70: twıster :KK70:

ay zor bu ısler bılırım telası stresı hayırlısı olsun hakkınızda .. tasınmazsınız inş. cocukların okulu bolunmesın :)

iyi gecelerrr

ya hıc duymadım twıst tek bıldıgım ona benzer bır dondurma adı :KK70: :KK70: twıster :KK70:

ay zor bu ısler bılırım telası stresı hayırlısı olsun hakkınızda .. tasınmazsınız inş. cocukların okulu bolunmesın :)
Ben aslında taşınmak istiyorum fakat uzaması beni geriyor..:KK43:Hayırlısı canım çok sağol:KK200:

X