- 12 Şubat 2015
- 6.503
- 15.801
aa sen benı gormedın mı nanaBebiş profil deki sen misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa sen benı gormedın mı nanaBebiş profil deki sen misin?
Ya seni almayız sen tombik kalmak istiyon ayrıca 10 kişiden fazlası katılamıyormuş kazene isyan n.Neden beni katmıyorsunuz?Kimseye demezdim aranızda geçen konuşmaları.Dörtlü katıldık ama 10 lu katılmadık.
Söylemem canısıSöyleme bilmesinler
kurkcu dukkanı mısalıBiz hep buralardayız canım,bir yerlere gitsek bile dönüp dolaşıp yine geliyoruz..Sağolsun dostlar
Yahu sen daha dünkiymişsin bende 6. Takım mezunuyum hatta senden önce kaptanıydım 6. Takımınaeben 6. takımdaymışım bak karnemi buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlari.126756/page-34#post-22935499
Neyi?Söylemem canısı
Ay karnımın değişimini imkanım olsaydı da gostere bilseydin, sönük tıp gibiydi, sertleşerek yukarı çıktıama super olmussun ya bel kıvrımını nasıl cıkardın
genelde zayıflyaınca boyle hos olunmuyor sarkıyor her yerı ınsanın ama sende ıslık ıslık
Aynen öyle canımkurkcu dukkanı mısalı
su pastaya katılsaydım bı heves ettım bı sonra ki ne nevos :)
bu arada tasındınız mı en son tasınacaktınız yanı kısın oyle soylemıstın sankimm bır soguk kıs gecesı idi
Hayır canım görmedimaa sen benı gormedın mı nana
Ben zaten 2010 yılında üye oldum,üye olduğumda hamileydimYahu sen daha dünkiymişsin bende 6. Takım mezunuyum hatta senden önce kaptanıydım 6. Takımın
Özel mesaj olunca özel oluyor..
Hayırlı gecelerBen kaçar ballar iyi geceler
Ben kaçar ballar iyi geceler
Ay karnımın değişimini imkanım olsaydı da gostere bilseydin, sönük tıp gibiydi, sertleşerek yukarı çıktı
Canım bel kivrimini twistim var onu yaptım 10 tl ye almıştım bime gelmişti , 5 dk yetiyordu cidden
Aynen öyle canım
Et yemekleri olacak canım,katılırsan beklerim
Offfff yarama parmak bastınÇok dertliyim canım ülkenin durumundan dolayı bizim tayin henüz belli olmadı..Çıkarsa ayrı dert,çıkmazsa ayrı dert günlerdir uyuyamıyorum
Söylemem canısı
Ben aslında taşınmak istiyorum fakat uzaması beni geriyor..Hayırlısı canım çok sağoliyi gecelerrr
ya hıc duymadım twıst tek bıldıgım ona benzer bır dondurma adı twıster
ay zor bu ısler bılırım telası stresı hayırlısı olsun hakkınızda .. tasınmazsınız inş. cocukların okulu bolunmesın :)
İyi gecelerBen kaçar ballar iyi geceler
Ben zaten çoğu şeyi biliyorum ki,öteki topikte de okudum,ama yine de anlatmak isterseniz dinlerim.Söylemem canısı