Söylemezsem çatlarım söylesem ayıp olur,kesin benimle aynı şeyi düşünmüşsündür ,özelden yazsam mı acabaTabi canım ,yazık günah
Birde hiç kimse mükemmel değildir..
Örneğin ben yemek yapıyorum ama profesyonel değilim sadece damak tadına uygun ,tadı güzel oluyor yaniNe haddime gidip ağır yorum yapayım
Aynen öyle
Bana yaz bekliyorumSöylemezsem çatlarım söylesem ayıp olur,kesin benimle aynı şeyi düşünmüşsündür ,özelden yazsam mı acaba
Kiskansin, tatilde kendini ozletmeseydi
Sen git nanayla yazışBana yaz bekliyorum
Tatlı yiyin tatlı konuşalım diye size paklava getirdim
Hanımlar bu konuyu uzatmaya hiç gerek yok adı yarışma olsada bir heyecan için katılıyoruz cogu zaman .kk hatunlarının Neyi tercih edecegini bilemiyoruz . Herkesin damak tadı begenisi farklı çünki
Eki Görüntüle 1878192
Kiskansin, tatilde kendini ozletmeseydi
Abla niye arıyorsun resim, cuma melikemi gecmem lazımTatlı yiyin tatlı konuşalım diye size paklava getirdim
Hanımlar bu konuyu uzatmaya hiç gerek yok adı yarışma olsada bir heyecan için katılıyoruz cogu zaman .kk hatunlarının Neyi tercih edecegini bilemiyoruz . Herkesin damak tadı begenisi farklı çünki
Eki Görüntüle 1878192
Bizi bırakıp gittiKiskansin, tatilde kendini ozletmeseydi
Kaç aydan beri bayatlamıştır o?Tatlı yiyin tatlı konuşalım diye size paklava getirdim
Eki Görüntüle 1878192
Yaa eskilerden modların oyu 100 kişimi sayılıyordu nevra benmi yanlış hatırlıyorum . Vardı öyle bişiler ama yemek yarışmasındamı hatırlayamadım eh 10 yıldır kk da olunca nelerr gördükkk nelerBu arada oyumu 1 oy artırdım , biraz daha artirsam kesin birinciyim
Ben gitsem de ruhum aranızdaydıBizi bırakıp gittiGerçi arkasından bende kayboldum
100 değil 500 kaplan gücündeYaa eskilerden modların oyu 100 kişimi sayılıyordu nevra benmi yanlış hatırlıyorum . Vardı öyle bişiler ama yemek yarışmasındamı hatırlayamadım eh 10 yıldır kk da olunca nelerr gördükkk neler
Evet ya sen ce nevoş gittiniz hattaaaa hatmece bile gitttiBen gitsem de ruhum aranızdaydıEşimin telinden her gece sizi okudum
Vay uyanıkBen gitsem de ruhum aranızdaydıEşimin telinden her gece sizi okudum