merhaba, anneme yazmışsınız ama ben cevap verme gereği duyuyorum kusura bakmayın :)
Seninki sadece bir örnek biliyorum ama şöyle söyleyeyim; benim ailemin maddi durumu gayet iyi, ben kazandığım paramı tek başıma harcayan biriyim. Para önemli bir faktör tabii ki ama herşey demek değil. Bu olumsuzlukları da düşündüm ben, yani iflas edebilir ama hayata bi şekilde bi yerden beraber yine tutunuruz diye düşünüyorum. Kimsenin ne olacağı belli değil sonuçta....
Yani verdiğin örnekte zaten bi yanlış var, bu kişi direk para için evlenmiş. Benim öyle bi olayım yok, ben mutlu olduğum için, mutlu edildiğim için beraberim Ayrıca bana göre yakışıklı yani :CüvCüv:
Değerli yorumun için teşekkür ederim...
Sizin tek sorununuz nedir biliyormusunuz?
Hani yazmissiniz 15 yasinda flört etmeye basladim(bu cok erken bir yastir)
ve bir takims eyleri hizla tükenmissiniz,geriye baktiginizda herseyi yasadim diyorsunuz,Hatta erkeklerin analizlerini bile yapabiliyorsunuz..
Bu hizli tüketimden sonra,karsiniza olgun biri cikmis,hem yasca olgun hemde yasam tarzi ile olgun biri bu kisi..Sizde kendinize yakin buldugunuzdan ve size yasatilamayan duygulardan dolayi baglandiniz..
Ne diyelim umarim sevgi sandiginiz sey bir bosluktan ibaret degildir ve umarim 4 yada 5 sene sonra Babam söylemisti demezsiniz ve umarim disarda el ele dolasirken,size bakildiginda rahatsizlik duymazsin ve umarim alninin aki ile mutlu bir evlilik yasarsin..
Biz nekadar bu renk o renk degil desekte,sen bu benim rengim diyeceksin..
Hani yazmissiniz 15 yasinda flört etmeye basladim(bu cok erken bir yastir)
ve bir takims eyleri hizla tükenmissiniz,geriye baktiginizda herseyi yasadim diyorsunuz,Hatta erkeklerin analizlerini bile yapabiliyorsunuz..
Bu hizli tüketimden sonra,karsiniza olgun biri cikmis,hem yasca olgun hemde yasam tarzi ile olgun biri bu kisi..Sizde kendinize yakin buldugunuzdan ve size yasatilamayan duygulardan dolayi baglandiniz..
Ne diyelim umarim sevgi sandiginiz sey bir bosluktan ibaret degildir ve umarim 4 yada 5 sene sonra Babam söylemisti demezsiniz ve umarim disarda el ele dolasirken,size bakildiginda rahatsizlik duymazsin ve umarim alninin aki ile mutlu bir evlilik yasarsin..
Biz nekadar bu renk o renk degil desekte,sen bu benim rengim diyeceksin..